Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata, eu vreau ceai de lamaie, fara zahar sau alti indulcitori.

Doamne, ce ti-e si cu greata asta. De ieri dupa-amiaza nu a mai vrut sa plece de la mine pana nu m-a luat somnul. Cu utrogestanul am facut o gafa, sper sa nu aiba repercursiuni. O sa-l administrez asa cum scrie in prospect, pe care abia acum l-am citit mai bine.

Krelia, vin cu tine la concertul lui Bon Jovi, cand va fi sa fie. Nici la mine nu sunt prietenele sau iubitul dornici de concerte, dar pentru Bon Jovi sper sa ii conving, daca nu vorba ta, merg singura.

O zi buna tuturor si pe burtici

Viitoare mamica in culmea fericirii 5+ (7+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

va pupicesc mai burtici harnicute....
eu nu am mai intrat ieri pt ca am citit tot ce s-a scris despre emma , dupa care nu am mai putut scrie nimic....

eu am fost la cumparaturi si m-am ales cu doua sarafane si trei tricouri, in schimb, am probleme cu incaltamintea... vreau niste platforme usoare... dragute... su nu am gasit nimic, of,of,

apropos de epilat, eu ma fac singuta dintotdeauna , cu ceara si cu aparatul , deocamdata inca ma mai pot face... mai tarziu voi merge la cosmetica...

ieri si eu am bagat capul pe la miniblue... dragut, hmmdar ca patut cred ca raman la cel combi

Manu 9+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buuuun...ieri am fost plecata toata ziua...la Tg Mures a fost cam asa...mi-a facut prima data vaginal.....si nu gasea sarcina....ma intreba daca am teste facute si pozitive...si daca le-am mai repetat.....era clar ca nu gaseste nimic...apoi a incercat si pe abdomen...oricum...eram la un pas sa izbucnesc in plans...si dintr-o data a dat drumul la sonor...si audbataile inimii la bebe...oricum am plans pt ca tremuram f tare...credeam ca s-a intamplat ceva cu bebe...
...am vazut bebe care weste un miscaret, din nou tati l-a vazut mai mult decat mami...dar m-am linistit...e foarte bine prins, are suficient lichid...misca, inimioara face ca trenuletul...
....m-am emotionat f tare cand am auzit inimioara...si cand l-am vazut miscand ...de fapt mi-a ramas tiparita in minte o miscare la bebe cand isi ridica piciorusul...

deocamdata e bine...SI AM VOIE LA FUFU!!!!
...am voie si la mare....dar sa stau la plaja dimineata si seara...

....buuun..peste 2 saptamani trebuie sa merg la Cluj sa facem niste teste genetice la bebe...si o ecografie amanuntita...sa vedem ca bebe e bine...
Abia astept sa ajung si la Cluj...sper sa vin si de acolo cu vesti bune!

Acum o sa sun sa fac programarea....si apoi ma apuc de citit..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

10+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor,
Adriana - nu prea am nici un simptom ma intreb daca e in regula... insa am mai auzit si la alte femei sa nu aiba nici un simptom. oricum de-acum ce-o fi o fi, ma duc miercuri la gineco si probabil o sa-mi faca eco si o sa vad ce si cum, sper sa fie totul ok. dar nu ai cum sa nu-ti faci griji pana nu iti spune dr. ca e totul bine.
mai ales la sani, as vrea sa am simptome si n-am ca am sanii mici si n-ar strica sa se mareasca putin, insa nik...

bun-venit fetelor noi!

floricik - ma bucur ca te-ai linistit si ca e totul ok.

mi-am luat ieri vopsea Henna si cred ca in w-e asta o comit sper sa-mi iasa ceva, ca eu is blonda si deja vreo 2-3 cm la radacina se vede parul meu natural, care e saten deschis. am decis sa ma fac saten deschis cu henna, sa fie culoarea mai apropiata de parul meu natural.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Camy, felicitari, ma bucur enorm ca este totul ok si ca ti-ai vazut minunea.

Viitoare mamica in culmea fericirii 5+ (7+)

Mergi la inceput

...nici nu mai am stari de greata...sunt super ok acum...

...dar astia din Cluj nu raspund la telefon sa-mi fac si eu o programare...

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata!

Hiu...mai Camy, iti citii postarea cu sufletu la gura...Bine ca a fost cu final fericit, si bb e ok si l-ati vazut miscand!

Bine ati venit, Monis, Donna, Andi, Cryss-oana, Gugulik, sa aveti o sarcina usoara, si sa ajungeti cu bine la termeni, bbei sanatosi si mancaciosi!

Floricik, bine ca ai fost si ai vazut ca bb e ok, si stai mai linistita de acum!

Manu, si eu citii de Ema, de sambata de cand am aflat vestea trista..si eu tot statea si citeam si ..tot nu stiam cum sa reactionez, tot mai speram sa fie bine si kissulina sa isi revina.Dar nu a fost sa fie asa..

Eu nu raportez nik, astept cu sufletul la gura ecografu de 11sau 12 sapt ca nici eu nu stiu sigur cate o sa am pe 24aprilie, da at am programare la eco. Stau cu un morcov, ca citii tot pe aici ca au fost fete care s-au dus la eco de 12 sapt sa isi vada bbele si li s-a zis ca s-a oprit din evolutie din saptamana 8..si acu asa stau cu un morcovel. Pe buna dreptate , al meu imi tot zice sa nu mai citesc atata netu asta..ca mai vine si cu multe ingrijorari..

Laura, 9+
poze

Mergi la inceput

gata ....am reusit..
pe 4 mai..la ora 7:00 am programare
...asta inseamna ca o sa plec de duminica........Doamne Ajuta! sa ne intoarcem cu vesti bune

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

..si azi sunt 8 luni de cand Dariusica a plecat la Doamne Doamne!

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Neata!

Hiu...mai Camy, iti citii postarea cu sufletu la gura...Bine ca a fost cu final fericit, si bb e ok si l-ati vazut miscand!

Bine ati venit, Monis, Donna, Andi, Cryss-oana, Gugulik, sa aveti o sarcina usoara, si sa ajungeti cu bine la termeni, bbei sanatosi si mancaciosi!

Floricik, bine ca ai fost si ai vazut ca bb e ok, si stai mai linistita de acum!

Manu, si eu citii de Ema, de sambata de cand am aflat vestea trista..si eu tot statea si citeam si ..tot nu stiam cum sa reactionez, tot mai speram sa fie bine si kissulina sa isi revina.Dar nu a fost sa fie asa..

Eu nu raportez nik, astept cu sufletul la gura ecografu de 11sau 12 sapt ca nici eu nu stiu sigur cate o sa am pe 24aprilie, da at am programare la eco. Stau cu un morcov, ca citii tot pe aici ca au fost fete care s-au dus la eco de 12 sapt sa isi vada bbele si li s-a zis ca s-a oprit din evolutie din saptamana 8..si acu asa stau cu un morcovel. Pe buna dreptate , al meu imi tot zice sa nu mai citesc atata netu asta..ca mai vine si cu multe ingrijorari..

Laura, 9+
poze

pe 24 vii la stanca? si au am programare tot pe 24 la 16.30

Manu 9+

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput