Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Somn usor, fetelor! Poate nu mai scrieti si voi 10 pagini pana ajung eu la serviciu maine!

Laura 9+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

si eu plec la somnic
pupici

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

7

strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetiliii euMA DOARE CAPUL RAU DE TOOTT
Am luat nos-pa da degeaba!!
Ma pun sa citesc ca am ramas la pag 3.Ati avut logoree azi!!

9+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Simina, pai daca te doare capul, mai bine nu mai citi acum. Poti sa citesti maine. Mai bine baga un somnic.

Laura 9+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

simina si pe mine tot pe la varsta asta m-au luat durerile de cap. Cred ca-i de la hormoni

pishko +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Vreau sa va multumesc pentru vorbele bune si sa va urez:

Sarcini usoare si bebei dragalasi si sanatosi!!!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adisore spune:

Ce mai fac fetele?
Sa aveti o zi buna si va invit la un ceiut sau o cana cu lapte. Eu tin post pt ca vreau sa ma impartasesc sambata si beau decat ceiut sau lapte de soia. Vad ca sunteti foarte harnicute si scrieti foarte multe pagini pe zi si abia reusesc sa va citesc. Pana acum ma simt destul de bine doar ca sufar de somn dimineata , la pranz si seara. In rest nu ma plang de nimic in afara de cateva dureri mici de burtica seara si de faptul ca am sanii tari si durerosi la atingere. Ma duc sa-mi schimb semnatura pt ca azi implinim 5 saptamani

In asteptarea puiului meu!!!

4+

http://bd.lilypie.com/EONEp3.png

Puiutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adisore spune:

Gata am schimbat si semnatura. Ce mult imi place cifra 5. La medic nu am fost inca pt ca am zis sa mai astept pana saptamana viitoare cand o sa fac 6 sapatamani . Inca nu stiu de unde am atata rabdare. Va las acum pt ca trebuie sa plec , insa va doresc o zi cat mai buna si mai ales fara greturi. Promit sa intru mai des pe la voi. De fapt va citesc in fiecare zi dar mi se pare ca n-am nimic interesant de raportat pana nu-mi vad mazarica.

In asteptarea puiului meu!!!

5+

http://bd.lilypie.com/EONEp3.png

Puiutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata din Ardeal!
Adisore da o cafea din aia mai slaba nu dai?
Io-s treaza de la 6.30, la 7 mi s-a trezit si puiul, vai ce-as vrea sa doarma mai mult sa mai lenevesc si eu.
In rest la mine toate bune si frumoase.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 4 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata burtici, uite kitzy, iti ofer eu cafeaua aia slaba la care poftesti....si la celelalte burtici le ofer ce doresc ele...
eu de dimineata am baut o cana de lapte, ca atata mai pot dimineata, si apoi am dat-o la rate , prima mea hranire a ratelor (oricum nu a fost mult, doar asa putin de figura)...
aseara m-am pus in pat cu o greata de-mi venea sa urluuuuu......
dar acuma dupa ce am ma simt f bine....oare de asta era nevoie?
ramonika, tu iubita nici acuma nici un simptom? esti o norocoasa daca treci de etapa asta asa de usortoate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

7

strumfulet

Mergi la inceput