Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

gata fetili, am mancat ca un porcusor, acum ma bag la somn.

va pup de nu va vedeti

7+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

floricik ce ma bucur ca nu am inchis si am apucat sa vad ca esti happy, ma bucur, sa ne traiasca sambureii sa se faca mari

7+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Monis, ai perfecta dreptate! Daca citesti toate 'prostiile' ti se face rau! Cel mai bine e sa stam pozitive si atunci cand e vreo problema intr-adevar (Doamne fereste!) sa o discutam aici, dar nu sa citim peste tot pe net de ce se poate intampla...

Of, mi se zbate un ochi... Nu mi s-a mai intamplat de mult. Am avut o perioada cand mi se zbateau des, dar nu in ultima vreme.

Cryss, daca citesti din urma o sa vezi ca s-a tot dezbatut capitolul 'tigari'. Eu personal sunt total impotriva, chiar daca am fost fumatoare inraita. Sunt persoane (inclusiv doctori pare-se) care zic ca e ok atata timp cat fumezi moderat. Nu cred ca poate spune cineva cu toata inima 'fumeaza ca nu e nici o problema!' Cand ti se naste bebelusul, ai fuma cu el in camera sau in alta parte - l-ai tine in fum? Daca da, atunci probabil ca e ok sa fumezi si acum. Nu va suparati pe mine, nu vreau sa critic pe nimeni, doar imi spun punctul de vedere!

Laura 9+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Vad ca s-a vorbit de epilat. Eu de data asta ma epilez total cu ceara si e f ok, dar data trecuta, am incercat la inceputul sarcinii pe picioare si efectiv m-am umplut de sange si m-a durut de cred ca m-a auzit toata lumea cum am tipat...toti porii sangerau...asa ca am bagat lama....Dar acum chiar nu m-a durut...chiar a fost cu mult mai bine decat inainte de sarcina....deci clar depinde de fiecare sarcina

Betty78 9+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Super, Floricik! E un sentiment superb, stiu! Ma bucur pt tine!

Laura 9+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

raluca, sa-ti fie de bine! somnic usor!

monis, eu zic ca tot ce citesti pe net sa spui dr si sa te sfatuiesti cu el/ea.....mie chiar mi-a zis dr...tot ce citesc, sa o intreb...
intre tot felul de chestii citite pe net...pareri si sfaturi ale altor fete carora poate li s-a intamplat si un sfat profi...parca sunt de preferat ultimile doua, nu?

auziti fetelor....mai stiti ceva despre compensatele astea..pana la urma o fi, sau n-o fi utrogestanul compensat?
am fo' azi la marmacie...700 si ceva d emii pe 3 cutii....

edit: stateam si citeam ca proasta ca vb de floricelu'..si ma gandeam unde a scris ca io nu vaz....da' ma dusai in urma si aflai
felicitari flo'...bine ca te-ai linistit!

krelia 9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

MAI FETELOR AVETI GRIJA CA VA PRINDE RADARUL...VITEZA MARE DOM'LE

bun venit noilor mamici

laura, intr-adevar timpul trece repede si mai avem o zi jumate pana la marele eveniment (ca asta se considera trecuta nu? )

criss oana, nu esti ridicola, si eu doar despre bebe vb, dupa ce voi avea si poza, adica vineri, o sa mi-o lipesc pe frunte.....asta in cazul in care a mai ramas cineva care nu stie ca la mine vine bebe ........probabil pt unii nu inseamna nimic, si ma considera dusa, dar pt mine bebe inseamna centrul universului....

floricik felicitari pt bebe
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

7

strumfulet

Mergi la inceput

Doamne, fetelor, m-am apucat sa-mi curat un pic biroul ca nu se mai poate de praf si abia am curatat scaunul cred ca vreo 5 minute si imi iese limba de-un cot! Mai stau un picut si mai curat dup-aia. Chiar ii ziceam colegei mele ca de-aia nu prea mai fac nimic pe-acasa, ca de bine ce ma apuc ma si ia oboseala si trebuie sa ma opresc. Norocul meu ca am un sot asa bun, care ma ajuta asa mult la treaba (de fapt mai mult el face acum...)

Asa e Adriana, ziua asta deja a trecut (chiar daca la mine e abia 3 fara ceva )

Laura 9+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Hang on Laura, si la mine a fost 3 la serviciu, dar mai bine ma plictisesc la munca decat acasa
Stai pe langa Detroit... am o gramada de prieteni care au plecat acolo, a fost o vreme cand in oraselul unde am crescut au castigat multi loteria vizelor si s-au tot dus unii dupa altii... la Detroit ca s-au tot ajutat intre ei :). Speram si eu anul asta sa vad Statele, ne tot cheama niste prieteni dragi in Texas, dar a aparut schimbarea de planuri... macar la Amsterdam de-oi mai ajunge - si acolo nema fumat de lucruri si mancat de ciupercute...
Dupa amiaza usoara

monis 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

gagix, plec la somnik!
va pupez, pe maine!

krelia 9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput