Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui alunelsialbinutza

Eu nu am intrebat pretul. Cat este?
Mai bine iti iei cd, ca stick-ul e mai greu acceptat, iar daca depisteaza urma de virusel chiar si inofensiv ... ramai cu buza umflata

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza

250 ron, da itit dai seama ma duc cu cd, dvd, stick

7+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Manu la ce clinca te-ai gandit sa mergi?
La cea a lui Raica?

Fetelor, voi la cat timp ati avut test de urina pozitiv?

Va rog si eu pentru o prietena care e nerabdatoare sa-si faca testul. Si eram curioasa sa aflu mai multe experiente.

toate burticutele frumoase si sanatoase

pishko +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Super! Ce incantare pe tine cand o sa mergi saptamanal in ultima luna

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu am nascut prin cezariana, medicul a spus ca nici nu stam la discutie, nasc tto cu cezariana....
prima cezariana la mine a decurs super ok...numai ca la 2 zile am aflat de Darius...si in loc sa stau cuminte...eu alergam, telefonam, urcam si coboram scarile...am plecat cu masina la Tg Mures...ca tampitii nu m-au lasat sa merg cu Darius in elicopter ...asa ca la 2 saptamani fix de la cezariana...am intrat din nou in sala de operatie...cu pasi repezi ma apropiam de septicemie...atunci am facut pe amsa 2 stopuri cardiace...medicul se mira ca azi traiesc...nu mi-a dat atunci nici o sansa....mi-a zis ca Darius a trait atunci ca sa ma tina pe mine in viata...mi-a zis ca daca Draius ar fi fost mort atunci...as fi murit sigur si eu..

...atunci la a doua operatie...nu stiu cum a fost operatia...dar eu imi aduc aminte cum am fost intubata...si dezintubata ...nu am cuvinte sa va povestesc...e super naspa...ii auzeam cum vorbeau, apoi liniste, iar ii auzeam...iar liniste...la un moment dat eram atat de lucida...voiam sa le afc un semn ca ii aud...ca simt...dar nu puteam..imi dadeam seama ca nu puteam sa misc nimic...incercam sa clipesc si nu reuseam...nu puteam sa respir...voiam sa le spun...noroc ca eram pusa pe aparate...am auzit cum au inceput sa piuie....atunci am simtit cum ma intubau ....Doamne cand imi amintesc...de-asta mie imi este tare frica de operatie...nu stiu ce o sa fac atunci...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

10+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

buna ziua fetelor...stiu ca nu e bine dar sunt DISPERATA...si am plans putin de dimineata inca de cand am ajuns pe la serviciu....

la noi acuma cu criza asta cam de la inceputul anului se auzea ca nu o sa mai primim bonuri dar nimeni nu stia inca sigur pentru ca nimeni...din cei care ar fi putut sti si sa spuna nu spunea nimic...si acuma incepand de luna viitoare nu o sa mai primim...

asta asa ca o introducere ca sa intelegeti de ce ma crizez pentru ca asa se aude si un zvon ca nenorocitul asta de sef ar vrea sa ne treaca pe toti in ceva ce nu stiu exact cum se numeste dar e ceva fara plata si sa declare ca temporar firma si-a incetat activitatea...dar noi sa venim in continuare la servici dar sa nu mai dea el bani la stat....

sunt disperata pentru ca eu oricum nu pot pleca sa imi caut altceva de lucru sau daca ma afecta si daca ma va afecta faptul ca eu 1,2,3 luni nu voi avea nici un ban ca si cotizatie la stat....ce se va intampla????

da stiu ca pun 100 de intrebari si ca poate am si pierdut firul dar scriu asa de repede in speranta ca poate ma mai eliberez si eu putin ....ca sunt tare furioasa...

va rog care va ocupati cu asa ceva sau macar daca stiti ceva spuneti-mi si mie ca ma urc pe pereti azi...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Doamne camy prin cate ai mai trecut! Sper din tot sufletul sa-ti mearga bine bine de data asta si sa te bucuri de bebelusul tau toata viata!

pishko +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

imi pare tare rau camy...dar zic...asa pentru sufletelul tau sa incerci sa te detasezi si sa te gandesti acuma la comoara ce va veni...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

myrela - cam nasoala situatie, intr-adevar. in mod normal, pt. ca esti gravida (daca ai anuntat in scris) n-ar avea dreptul sa se lege de tine, insa pentru ca zici ca toti angajatii vor fi afectati, deci e la nivel de intreaga firma, s-ar putea sa se poata. important este ca tu sa-ti platesti singura contributiile (ca am inteles ca totusi va vor plati, nu? deci ai avea bani) macar pana poti intra in prenatal.
IMPORTANT: nu lasa sa treaca nici o zi fara sa ai contract de munca sau sa ai platite contributiile, ca e pericol sa pierzi indemnizatia si ar fi mare pacat.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Myrella...scumpa...du adeverinta la servici...cum ca esti insarcinata...fa o declaratie in scris...ca...subsemnata, angajata la...in departamentul, va declar ca sunt insarcinata in 8 saptamani, atatsat gasiti adeverinta de al medic.

si o dai sefului tau...care nu va mai avea voie sa te treaca in fara plata, sau sa te dea afara...
Cred ca si Alina te poate ajuta foarte mult...dar te rog eu, fara sa-ti fie teama tu trebuie sa fac acest lucru...ce-ai sa faci daca nu veo primi apoi bani de la stat...tu nu ai voie sa accepti asa ceva...
...iar seful tau nu are cum sa-ti faca tie asa ceva....
te rog sa vb cu seful tau neaparat!

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

eu am anuntat la servici, am dus adeverinta...si mi-au spus de la resurse ca trebuie si stampila rotunda....si ieri cand am fost la Tg Mures...a semnat pe adeverinta pe fata si pe verso de cate 4 ori...
...asa ca sa se sature HR-ul...

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput