Gravidutze si mamici de Cluj - 120

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

buna fetelor, sunt cam noua pe aici.
sunt in 6+ saptamani, prima sarcina ..si am o groaza de intrebari. deocamdata m-ar interesa daca puteti sa ma sfatuiti unde sa nasc.. la clinica privata? la spital? in alt oras? in alta tara ?
multumesc! o seara buna!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Adriana, am vazut pozele cu cei trei muschetari! Tare bine s-au distrat ei la bunici!

Elena, bine ati revenit. am vazut pozele de la bunici si de la manastire. ce mare e dragos! esti din sanmihai? tatal meu e din hida...si acum imi dau seama ca nu am fost niciodata la manastire la stramba...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

anca eu sunt manastureanca pura , adica bunici mei s-au nascut in Manastur insa sotul meu e din Sanpetru Almasului langa Hida 5 km, precis parinti se cunosc
e tare frumos sa stii, cu toate ca ne cunoastem de 6 ani nu am fost decat anul trecut prima data iar acum mergem mai des, mai ales vara la cat e de frumos , sunt si cateva pasarele acolo tare frumusele, pauni ....merita mers

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 20+

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

bine ai venit dianeali
sa ai o sarcina usoara la termen

aici gasesti tot ce doresti, orice probleme ai sau nelamuriri noi te ajutam , fetele sunt foarte dragute si raspund

acum eu nu stiu ce preferinte ai tu insa eu am nascut prima data la gine 1 cu dr Roatru Daniela care acum s-a mutat la Gynia clinica particulara din cluj , unde sunt conditii super bune.
eu prefer spitatlul de stat cu toate ca am oroare de spitale insa ns asa sunt eu, probabil daca as dispune de bani m-as duce cu siguranta la particular la dr mea dragaa ,
acum merg la dr Boitor Dan la gine 1 care are cabinet particular la Medstar .

o sa mai intre si fetele sa te indrume,

o seara placuta

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 20+

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna fetelor...ce superbe poze ati facut...am vazut-o si eu pe micuta cretulina cu verisorii,ce frumoasa zona aveti si voi acolo,pe DRAGOS,tare ocupat cu gospodaritul...mi-au placut tare mult toate pozele.

ELENA stiu ca ai mai pus odata poze de la manastirea aia,superba zona.si tata lui nelutu se trage tot de prin zona salajului,pe langa sanmihai.chiar trebe sa-l intreb.foarte bine ca v-ati distrat la tara si te-ai mia odihnit si tu..ai fost tratata f bine,daca nu te-a lasat sa aduni nici masa.

ADA ce mare s-a facut si sara,si ce ochisoricate zile stati la haidu?

chiar tu fetelor ceva idei de 1 mai?probabil un gratar pe la iarba verde,o iesire la belis,sau altundeva,nu?

LA MULTI ANI FERICITI SI PLINI DE SANATATE,BUCURII SI TOT BINELE DIN LUME PT DIANA

SI sara se simte f bine pe-afara toata ziua,prin gradina.azi a fost iarasi la bunica-mea si tot pe-afara a stat.seara face dus si la 10 e in pat,la 10 si 10 doarme deja in timp ce-si bea lapticul de cele mai multe ori.

nu la toate cresele e vacanta din 15 iunie pana in 15 sept??ca in invatamant?eu asa stiu.cel putin asa e aici la cresa unde vreau s-o dau pe sara,sau n-am inteles eu bine.ca sincer n-am intrebat eu inca,numa din auzite...sunt chiar curioasa.

va pup si somn usor la toata lumea

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Diane, bine ai venit! in strainatate sa nasti. BA nu, daca te lasa sufletul si buzunarul la clinica particulara, dar si la spitalele normale e ok. depinde si de pretentiile tale, dar si de noroc. important e sa fie bb sanatos si mama la fel, ca baile si mincarea o uiti.

Gabi, si noi stam pina in 3 mai, ca avem o nunta in 2 mai pe acolo. Si lui P ii placeee!!! Si e bronzat pe fata si i s-a blonzit parul! Sa vedeti ce baiat blond, dar creol, cu ochi caprui am

Anca, esti sigura ca banii pe aprilie intra in mai? Atita mi-am sucit creierii... ca nu stiam pe cite luni au intrat si ce sa calculez.

Ioana, cite o luna au cresele liber. cea din Zorilor luna august, iar cea din centru luna iunie. Nu stiu celelalte, dar cresele nu sint unitati de invatamint... adica nu sint subordonate Isp scolar, ci primariei sau directiei de sanatate.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata1
azi se vede ca e we...a dat stefan desteptarea la 6 jumate! asa ca tati i-a dat laptele si acum a plecat la munca. sper sa vina pe la 15, ca sintem invitati la o petrecere a unui pusti de doi anisori si nu as vrea sa intirziem.

Ioana13, sigur banii de pe martie intra in aprilie. iti calculezi asa: diferentele la indemnizatie pe ian si febr, plus indemnizatia recalculatat intreaga pe martie, plus cele 200 de lei alocatia lui P. mie mi-a at la fix suma...pacata ca n-o mai iau decit pe aprilie si pe mai...

Ioana-S, cresele se inchid numai o luna pe an, cind are toata lumea concediu. cea din Gheorgheni are vacanta in august, de ex...

Elena, cu siguranta tata se stie cu socrii tai! ce mica e lumea...

Diane, bine ai venit si sarcina usoara! eu am nascut la gine 1. tot acolo o sa merg daca va fi cazul si cu bebe 2. mai ales ca acum au renovat totul si sint conditii decente. cind am nascut eu era santier si darimau pereti deasupra salonului meu . de stanca imi e frica, pt ca sint foarte multe cazuri de infectii intraspitalicesti la bebelusi. daca ai bani si iti permiti, la gynia e super.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Ioana, si la cresa din Marasti tot in august au vacanta. La care cresa in centru ati gasit loc?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

LA MULTI ANI DIANA!!! SA CRESTI MARE, FRUMOASA SI SANATOASA!!!

Am vazut o multime de poze cu copii frumosi si mari deja . Doamne, parca asa trece timpul...Zici ca numai ieri eram aici toate cu bebelusi iar acum avem deja copilasi mari .

Co, inapoi la monti . Ce briose, ce prajituri...

Adriana, cum mai e Alexia? Functioneaza aparatul?

Anca,daca a fost o oferta tentanta clar nu trebuie refuzata . Daca gasesti si o solutie potrivita pt Stefan atunci totul e rezolvat.

Gabi, ce bine e sa fii rasfatata de parinti . Si eu tot am zis ca merg sa stau o saptamana cu pitica la Aiud dar nu pot sa il las pe hazband singur in Cluj

Ioana, noi de 1 mai mergem la Aiud si vom iesi cu ai mei undeva la munte la iarba verde, iar sambata plecam la nasi care au o curte tare frumoasa si mare si vom petrece in continuare acolo. Noi nu prea mai venim in Grigorescu ca ne-am obisnuit din nou cu Babesul si e asa frumos si liniste acolo.

Diana, bine ai venit printre noi si sarcina usoara. Eu am nascut la Stanca si a fost totul aproape ok. La viitoarea sarcina daca o sa imi permit as vrea sa nasc la Gynia.

Vad ca toata lumea a petrecut frumos de sarbatori. Si noi am fost tare incantati ca au stat mai mult parintii mei cu Stefi si am avut si noi un scurt respiro. Am avut si musafiri pe nasii nostri din Suceava, ieri dupamasa am fost la o petrecere in curte la niste prieteni si doua ore numai am alergat dupa un catel . Mai tarziu mergem la un chef cu alti prieteni iar maine vom merge la onomastica unei fetite de patru ani. Cred ca Stefi va fi super incantata sa vada atatia copii.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Neata si de la noi!

au trecut tare repede sarbatorile,si a fost foarte frumos,noi am fost plecati la Iara, la pensiunea Lara, piti era in extaz cu mancarea de acolo"calnita", "caltofii" si "valza" iau placut tare muuuult,hihi.a vazut o gramada de cai,miei si vacute cu care a interactionat fericita,hihi.

Ioana, mami de Sara-idei de 1 mai, hihi?noi tocmai la Belis mergem la o cabana, am inchiriat de weekend ca pica cu ziua mea si cum implinesc 30(vai, ce a mai trecut timpul) am zis ca vreau sa mi-o tin sa facem ceva mai "remember" cu gasca.Vom fi vreo 30-40 de oameni,hihi, abia astept.

clar, macar la o iarba verde e indicat de iesit daca va fi vreme faina, ceea ce sa speram.

Adriana-tare rau imi pare de cretulina cu boala,las ca trece. pt ea, ce faina-i poza cum stau ei trei in iarba ca iepurasii,hihi.

Alex,Ada-vazut tot poze super.Sara are niste ochi...vai mama, ptiu pe ea!

Gabi-aud ca ai deja domnisoara mare,hihi,parca o si vad cu chicotea acolo ea de fericire.era cea mai mica, asa-i si toti copii erau dupa fundul ei,hihi.

Anca-sigur va fi bine cu serviciul si cu piciul ai sa vezi.si eu eram asa la inceput cand m-am apucat sa fac cate ceva din nou, dar te vei linisti cand vei vedea ca totul e ok.

noi incet ne pregatim sa iesim la cabanuta, sa prajim ceva.va pupic pe toate si sa aveti un weekend frumos!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Puteti sa ma ajutati careva cu o traducere de CV in engleza? Imi trebuie si o scrisoare de intentie dar aia trebuie sa o compun .

Cover letter inseamna scrisoare de intentie sau scrisoare de recomandare?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput