Gravidutze si mamici de Cluj - 120
Raspunsuri - Pagina 17
dariandra spune:
HRISTOS A INVIAT!
Va scriem de la bunici.Nu ne-a mers internetul si nu am avut acces spre voi.
Am petrecut alaturi de cei dragi noua, eu sunt a doua rasfatata dupa Daria.Ma odihnesc cu adevarat, ne plimbam, ne intalnim cu prietenii si petrecem clipe de neuitat.Daria ne uimeste pe zi ce trece, formeaza deja mici propozitii, e o dulce si o scumpa de fetita.
MELI - Am o mare rugaminte daca ma poti ajuta cu un sfat; mi-a iesit o masea de minte in zona maxilarului si de 2 zile ma termina, nici nu pot sa deschid gura, sa mananc.Medicul stomatolog mi-a spus acum 3 ani ca voi avea probleme cu maseaua de minte, ca sunt un caz din 1000.
Tu ce zici, e chestie de maxilo-faciala?Poti sa-mi recomanzi un medic bun din Cluj, la care as putea sa merg?
Astept sa-mi scrii.
Pana una alta mai petrecem alaturi de ai mei, mancarica buna, aer curat de munte, recreere maxima.
anca.b spune:
Meli,
sper sa fie asa. ce fain ca mergeti la munte de 1 mai. noi sigur vom si tot acasa...poate mergem si noi la livada, dar nu e sigur.
Ani, trimite pe mail si incerc sa te ajut azi. cover letter e scrisoare de intentie
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
mami_alexia spune:
Ani, ma ofeream eu dar vad ca mi-a luat-o Anca inainte.
Alexia e bine, aparatul de aerosoli e ..n-am cuvinte...De la muci verzi am trecut la 20% galbeni, restul incolori.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
puisorul spune:
Mersi Anca
. Dar acum mi-am amintit ca este un model de CV european sau asa ceva si il caut pe ala. Apoi ti-l trimit. Asta care il am merge pt. Romania dar vreau sa il trimit in strainatate si trebuie sa fie superok.
Daca aveti si ceva modele de scrisoare de intentie nu ma supar
.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
anca.b spune:
poze noi la semnatura.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
elenuta23 spune:
saluatre gasca
se evde ca e week , activitate putina, noi ne pregatim de somnic, am fost putin afara cu roaba si cu toate cele encesare pt groapa de nisip iar acum tati are ceva musafiri ![]()
ce dor imi de aerul curat si de relaxarea de la tara
, ieri am seara am gatit supica si felul doi si aveam impresia ca nici nu am fost nicaieri 
mai fetelor asa de tare simt aucm poluarea din cluj de numa, cand am ajuns deja in baci simteam praful si aerul greu de respirat
,
anca ce mortal ii Stefanut
, tae bine ii sta in costumas dar si cu palarioara rosie 

anreea, gaby vacanta placuta si sa avet parte de vreme buna
abaia astept ziua de maien sa mergem la somesul rce la caban nasilor, e ziua copilasului lor
va pupik si va doresc un week placut, sa auzim numai de bine
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
20+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
alinabojuc spune:
fetelor bebelu meu de o saptamana ma atentioneaza ca e in burtica
, in unele zile mai mult in altele mai putin. oare joaca fotbal sau face balet?
poate nici data viitoare nu aflam ce e.
surpraiz surpraiz. 

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
DPN 20 septembrie 2009
DianeAli spune:
multumesc mult pentru primire fetelor!
nu am auzit de gynia, dar ma interesez. eu am pe cineva de la Radusan ginecolog si mi-a spus ca pot sa nasc linistita si la spitalul de stat.. cu banii stau bine
ca am pus deoparte de vreo 3 ani, desi credeam ca nu mai vine asta micu(a).
mai auzeam pe alte fete ca mergeau in budapesta, ca se pare ca si aici la clinicile particulare nu ajungea cat plateai, ca mai dadeai si in stanga si-n dreapta cu ceva bani ..ca asa e in romania.
o prietena de a mea stiu sigur ca a dat la asistenta si la ceva femeie de servici..aici in cluj la o particulara. pe mine astea ma deranjeaza. acuma 3 ani jumate cand a nascut ea, totul costa 500 de euro, cu statul in spital, cu nasterea si analizele. pai atat costa atat platesc. nu? ca de-aia nasc la privat. ati patit careva din voi la fel? sau ati platit exact cat vi s-a spus?
pupici pe burtici! si week-end placut fetelor1
6+
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DianeAli multumesc mult pentru primire fetelor! nu am auzit de gynia, dar ma interesez. eu am pe cineva de la Radusan ginecolog si mi-a spus ca pot sa nasc linistita si la spitalul de stat.. cu banii stau bine mai auzeam pe alte fete ca mergeau in budapesta, ca se pare ca si aici la clinicile particulare nu ajungea cat plateai, ca mai dadeai si in stanga si-n dreapta cu ceva bani ..ca asa e in romania. o prietena de a mea stiu sigur ca a dat la asistenta si la ceva femeie de servici..aici in cluj la o particulara. pe mine astea ma deranjeaza. acuma 3 ani jumate cand a nascut ea, totul costa 500 de euro, cu statul in spital, cu nasterea si analizele. pai atat costa atat platesc. nu? ca de-aia nasc la privat. ati patit careva din voi la fel? sau ati platit exact cat vi s-a spus? pupici pe burtici! si week-end placut fetelor1 6+ |
Diane...eu iti zic parerea mea... daca ai 40 de mil. la dispozitie...da, poti sa nasti la clinica privata...eu am fost acolo doar la consultatii, e ok...frumos, curat, nu e deloc aglomerat..de fapt eram singura in sala de asteptare...
eu am nascut la Stanca, si am stat intr-un salon privat...a fost foarte ok...si tot acolo as naste si a doua oara...sincer, cu banii respectivi (ma refer la cele 40 mil.) mai bine fac altceva...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anca.b spune:
Alina, ce frumos ca ai simtit bebe in burtica! Felicitari! si poate la urmatorul control ne si spune ce e...
Diane, asa cum am zis, eu am nascut la stat si tot acolo m-as duce la bebe 2. nu mi-a cerut nimeni bani. am dat eu, dupa ce am nascut cit am crezut de cuviinta (la dr, moasa si anestezista). la asistente si infirmiere nu am dat absolut nimic (adica nici macar o ciocolata sau o cafea). si nu s-au purtat cu mine altfel decit cu cele pe care le vedem ca le indeasa bani in buzunar...asa ca daca vrei dai, daca nu, nu...
la cine mergi la radusan?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii