Gravidutze si mamici de Cluj - 120

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Elena mercipare foarte frumos si cred ca o sa mergem si voi sa o vedem in curand.

Fetelor ce faceti de 1 Mai? Vreo idee?

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

intru rapid sa urez cu mult drag:

LA MULTI ANISORI CU SANATATE, FERICIRE SI MULT NOROC IN VIATA PENTRU DIENUTZA! SA CRESTI MARE, PUI MIC SI SA AI O VIATA LIPSITA DE GRIJI!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

LA MULTI ANI DIANA!!!SA FI SANATOASA SI SA CRESTI MARE!!!

Am vazut poze foarte frumoase,cu copii la fel de frumosi!!!Am avut niste sarbatori pline de flori!Elena,imi plac tare mult pozele de la manastire!Sunt superbe!
Adriana,tare frumoasa poza cu cei 3 verisori!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Adriana, am vazut pozele cu cei trei muschetari! Tare bine s-au distrat ei la bunici!

Elena, bine ati revenit. am vazut pozele de la bunici si de la manastire. ce mare e dragos! esti din sanmihai? tatal meu e din hida...si acum imi dau seama ca nu am fost niciodata la manastire la stramba...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Am recuperat si eu, am vazut poze foarte frumoase cu Tiadris si cu Dragos!

Anca, ati rezolvat cu cresa?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Adriana, a vorbit ovi cu directoarea de acolo si l-a chemat la 1 iunie, sa vedem daca pleaca vreun copilas in vacanta, daca mai renunta...in momentul asta nu are liber nimic...probabil ca vom rezolva de la 1 iunie...cu o atentie, ceva...

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Adriana, a vorbit ovi cu directoarea de acolo si l-a chemat la 1 iunie, sa vedem daca pleaca vreun copilas in vacanta, daca mai renunta...in momentul asta nu are liber nimic...probabil ca vom rezolva de la 1 iunie...cu o atentie, ceva...

POZE NOI
Povestea Nasterii

Bine macar ca e binevoitoare. Va tin pumnii!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, Diana mica si frumoasa!!!!
Iar tie, mami, felicitari din suflet pt bebe din burtica!!!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

LA multi ani, Diana!!! Sa cresti frumoasa, desteapta si sanatoasa!

SAlut gagici cu lipici!
Azi am venit in Cluj, numai eu, pt week-end, sa nu se simpta tati neglijat si sa fac si eu o pauza de mamicit. VAzut poze cu Tiadris, Alexia, Sara-ochi albastri, poate mai sint, dar am citit numai ultimele pagini. Voi recupera. Daca vreti sa vi-l inchipuiti pe Patrick, e cam in aceleasi ipostaze ca Dragos, toata ziua la fotbal, cu roaba, camionul si la sapa in gradina.
A inceput si P sa spuna mai multe cuvinte, a facut si primele 2 propozitii: Lasa-ma(in limba lui) si Uite, mami!

Anca, spune drept, ti-au facut o oferta babana de te intorci la serv

Noi am gasit la o cresa din oras loc pt Patrick, dar au vacanta in iunie, asa ca il ducem din august si ma tot gindesc si razgindesc ce sa fac 2 luni... mergem si in concediu atunci, isi mai ia tati concediu, mai un medical.... sau sa imi iau concediu de ala pt copii de la 2-3 ani... parca nu m-as mai complica pt 2 luni. Oricum, atitea ginduri am avut acuma, ca ma doare capu

Mai pove

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am intrat rapid sa va salut, multumesc din suflet pentru toate urarile de bine, sa va dea DD si voua si copiilor vostri multa sanatate!
Fug ca m-asteapta cratitele

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 4+

Mergi la inceput