Gravidutze si mamici de Cluj - 120
Raspunsuri - Pagina 11
puisorul spune:
Ioana, ce bine ca a stat Sara la circ. Stefi nu cred ca ar avea rabdare. Am uitat sa iti raspund atunci cu biscuitii. Eu pun exact cantitatile care le-am scris si untul tre sa fie moale ca sa il poti omogeniza cu restul ingredientelor.
Nico, deci ati fost rasfatati
. Asa am fost si noi pana astazi.
A fost tare frumos zilele astea mai ales ca au stat mai mult ai mei si socrii cu Stefi asa ca am stat si noi mai linistiti. De azi insa am revenit la normal si astept sa imi vina sotiorul de la pescuit sa ne intoarcem la Cluj.
La copilasi le faceti baie in cadita sau in vana? Avem noroc ca avem o vanita mare in care inca incape dar am incercat sa o pun in vana si s-a lasat cu un plans si o jale generala de numa. Am intrat si eu cu ea, i-am dat si jucarii, degeaba. Am zis ca mai incercam o data si daca nu o lasam pe mai tarziu cand mai creste.
O zi frumoasa 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
anca.b spune:
Salutare si de la noi. eu am avut azi o zi mai proasta...am fost la goagiu-bai sa-i aducem pe ai mei de la tratament si l-am luat pe stefan cu noi. pe drum a plins si a facut o gramada de circ (ceea ce nu s-a mai intimplat pina acum). in aiud ne-am oprit sa-i cumpar dentinox de la farmacie, ca am banuit ca dintii sint problema. si cum am alergat eu repede sa-i cumpar medicamentul, m-am intins cit am fost de lunga pe trecerea de pietoni...asa ca acum am genunchiul si cotul paradite, plus laba piciorului...m-am oblojit cum am putut (noroc cu trusa medicala din masina)...
acum sper sa treaca repede...simbata ar fi trebuit sa merg in club cu niste prietene...nici o sansa, ca abia ma misc...
Ioana, ce fain ca s-a distrat Sara la circ. Si felicitari pentru aniversarea bunicilor.
Ani, stefan face baita in cada lui (de la baby ok), asezata in cada mare. dusul i-l fac in cada mare. nu a avut cometarii, decit la inceput, cind nu statea prea bine pe picioare si aluneca. trebuie sa-i cumpar un covoras antiderapant pt cada mare si n-o sa mai avem probleme deloc (am se tine cu toata forta de marginea cazii cind ii fac dus)
Nico, multumim de cafea (e buna si la ora asta). ce bunici tineri are Andrei!
Magda, ce mai face Victoras?
PS: mi-am luat azi si telefon, ca al meu a murit de tot si functionam din vinerea pastilor pe tel lui tata.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
ALEX29 spune:
buna seara si de la noi
au trecut si sarbatoarile astea si pacat ca au trecut prea repede:(
am avut niste zile minunate alaturi de cei dragi si desigur alaturi de scumpa noastra care ne a uimit cu multeee lucruri frumoase,a inceput sa lege cuvintele
"catelu lata""of dome""butica fome"etc
e o scumpa de fatuca
ANDREEA ai mai cump minidvd?
eu l am luat pe ultimul,era cel expus (lg)e super fain darrrrrrrrr avem o problema asa ca help...NICO poate si tu stii vreo solutie
,copilu asta al meu a fost superrrr incantata de dvd pana cand a descoperit ca poate ajunge cu piciorusele la el asa ca a trebuit sa mi trag scaunul din fata cat am putut de mult ca sa nu l distruga ,unde as putea sa l mai pun?
sincer ma gandesc sa i mut scaunelul in mijloc,pana la urma ajung la vorbele Dianei
dar a inceput sa traga si de usa ,vrea so deschida si desi usile masinii le tinem blocate tot mi frica :((
iar daca strang centurile mai tare plangeeeeee
ANCA puiule sper sa ti treaca repede bubitele,offffff acuma ai patit o cand trebuia sa mergi la party:((
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://picasaweb.google.com/home
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!!!!
Vad ca toata lumea a petrecut frumos!!! Tare frumoase sunt sarbatorile, mai ales daca suntem impreuna cu familia!!!!
NU prea am apucat sa ma pun la curent cu noutatile,suntem toata ziua pe afara, in curte, la joaca, in oras, Sara e incantata, umbla toata ziua pe afara, e fericita cu tricicleta pe care a primit-o de la iepurasul, se joaca cu verisoarele, invata lucruri noi, spune tot mai multe cuvinte. E o frumoasa si o desteptuca, manca-o-ar mama!!!
Va pup cu drag, mi-a fost tare dor de voi si de puiuti! Noi vom intra mai rar, ne bucuram de vremea f4rumoasa si de familie, cred ca mai ramanem pana la 1 mai!!
Pupici
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
sara2007 spune:
chiar ca e slaba miscare pe-aici.tot plecate sunteti?
ANCAB si sta la dus stefan?la sara nu pot sa-i fac dus...plange.si i-ar prinde bine pe vremea asta si dusurile.si la baie sta numai in picioare,nu stiu de ce.cam greu o spal pe cap asa.unde se gasesc covorase antiderapante?ne-ar trebui si noua unul
ANI nu-i nimica.mi-a raspuns ramo.data viit voi pune toate cantitatile.problema e ca nu-mi merge cuptorul calumea.trebuie schimbat sau curatate diuzele alea.numa sa gasim pe careva care stie.ce bine ca ati fost mai liberi.si eu azi am trimis-o pe sara la bunica-mea si maine mergem la maica-mea amandoua.
da,i-a placut la circ.si acuma ma intreaba cateodata unde-i nenea,adica prezentatorul ala.
somn usor la toata lumea,sper ca maine sa am ce citi cat de cat.![]()
ioana...mami de sara
sara2007 spune:
ALEX felicitari pt mamaruta,parca o aud cat e de scumpa.is mortali cand incep sa vorbeasca.si sara ma surprinde pe zi ce trece.
GABY ce bine ca puteti sta atata,cred ca-i tare fericita sara la bunici.
va pupam
ioana...mami de sara
anca.b spune:
Neata!
Alex,
. ce dulcica e minunea ta, cum incepe ea sa povesteasca!
Ioana, sta la dus. lui ii place tare mult in apa, si l-am invatat sa-i dau cu dusul si pe cap si pe fata...face niste mutritze...sufla apa, clipeste din ochi, dar nu se sperie si nu plinge. covorase cred ca gasesti la orice magazin de menaj.
Gaby, distractie placuta in continuare!
PS: acuma ma duc sa fac o tocanitza de pui, sa avem o mincare mai usoara, ca zilele astea am cam intrecut masura...hihihi. poate reusesc sa-l scot si pe stefan afara (desi nu prea pot sa indoi genunchiul...e greu la scari....).
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
nu mai e nimeni? cred ca sinteti toate pe afara...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
adab spune:
HRISTOS A INVIAT!
Buna fetelor,
si noi ne-am bucurat de zilele de sarbatori cu soare si cei dragi. Doar mama a lipsit caci s-a dus si la ceilalti nepoti in Franta, pt. 2 sapt. De ceva vreme si Sara mea s-a molipsit de nisip si doar acolo ii place sa stea sa se prafuiasca toata. Aaaa...si nicicum n-o pot dezvata sa nu mai scormoneasca pamantul de la flori. In casa nu ajunge la ele, dar pe balcon nu am cum sa pazesc pamantul bradutilor, asa ca face ravagii cand ajunge acolo.
Ioana si noi avem o problemutza cu statul la baie in vana. Desi a stat de la 3 luni in vana mare si nu avea nici o treaba, de pe la 9 luni, cand a alunecat putin sub apa (sub supravegherea taticului)a inceput sa-i fie frica de vana. Reusim doar sa-i facem dus. Nu vrea sa mai stea in fundic defel. Se joaca cu jucariile, se apleaca dupa ele dar sa stea jos nu vrea. Gasesti covorase antiderapante si la hipermarketuri, la practiker, acolo la produse pt. bai.
Anca sa treaca vanataile repede. Pacat ca nu poti ajunge la club...
Gaby super ca puteti ramane mai mult acolo, alaturi de familie.
Alex bravo pt. vorbareatza. Cred ca e tare scumpa. Si noi tot asteptam sa ne vorbeasca Sara, deocamdata doar pe limba ei...
ALEX29 spune:
salutare
IOANA Tiadris face baita in cadita ei ,in scaunel -de care vom scapa f f curand ca i deja micut pt ea si desigur mai face baie si in cada mare cu mine
multe

pt bunicii tai ,sunt un adevarat exemplu
cat mai tine circul?sau s a terminat?
ADA asa a fost si Tiadris cu pamantul de la flori si oricate metode am incercat n a mers asa ca le am trimis aproape pe toate la tati la birou si sunt asa de happy fara ele ,numai eu stiu cate am indurat![]()
sper sa ti se potoleasca pitica altfel iti va fi tare greu
ANCA cred ca pe maine fac si eu tocanita de pui cu galuste 
te doare tare piciorusu?
GABI distractie faina in continuare
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://picasaweb.google.com/home
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178