Gravidutze si mamici de Cluj - 120

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ADRIANA drum bun sa aveti.SARA n-a stat la impartasit,apoi cand ne-am indreptat catre iesire mi-a spus,,nu nenea miam-miam.....buti miam -miam,,adica ca ea papa la bunica-mea nu de la preot,nenea

ELENA drum bun si voua,cred ca-l papi pe dragos cand o sa-l vezi..

ALINA si eu zic ca-i,, rusinoasa,,

ANCAB dar chair ca esti harnicuta tare,asa faci in fiec an?eu nu fac papa deloc.am vrut macar niste oua sa-mi fac,mi-a facut matusa-mea....sarmale taica-meo,si in rest nu ma mai stresez ca vom fi cam plecati duminica,luni si marti pe la neamuri..oricum bravo tie ca t-i le faci tu pe toate.nici noua nu ne place mielul..

de la 6 mergem la circ,sper sa nu se sperie sara,ca am intalnit o mamica cu un baietel de varsta sarei care au fost la circ si a spus ca a fost un esec total,s-a speriat de muzica de la inceput si abia l-au mai tinut 20 de min.

LORE bine ai revenit...

SA AVETI UN PASTE FERICIT,PLIN DE LUMINA SI BUCURII...SI BINEINTELES MULTA SANATATE SI UN IEPURAS CARE SA VA ADUCA TOT CE VA DORITI.

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Fetelor, mi-a iesit o pasca de ... ma pot marita!!!! hihihihi
(si e prima data cind fac...am pus totul "la ochi")

Ioana-Sara, distractie faina la circ. Da, in principiu imi place tare mult sa fac mincare. ma relaxeaza. fac de obicei mincaruri care ne plac si noutati...asta poate si pentru ca eu sint mai sensibiloasa cu mincarea si nu prea imi place sa maninc gatit de altii.
in schimb ma termina curatenia de dupa ... daca as avea cine sa stringa dupa mine ar fi perfect...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Fac o mica pauza de la treburi. nu mai pot tu fetelor. ma dor toate. dimineata m-a ajutat sotul sa curat prin camara si se tot minuna ca dupa 2 minute ma odihneam 5. ce pacat ca nu putem sa ii insarcinam si noi pe barbati sa vada si ei un pic cum e.
As vrea si eu bebe al meu sa fie "rusinoasa" .
Am fost ieri pe la Polus Mall si din pacate am intrat la Miniblu. ce frumoase sunt lucrusoareleeeeeeeeeeeeee mai ales bluzitele roz de fetite. M-a tras mama de maneca sa iesim repede de acolo. Las` ca ai vreme fato!
Gata pauza, ma duc iar la buc sa mai trebaluiesc cate ceva.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina
DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Alina, asa e, sint tare frumoase lucrusoarele pentru fetite. pentru baieti e mult mai greu sa gasesti ceva dragutz.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Dragele mele eu lka cluj nu mai am net de aceea nu intru sper sa rezolv cat mai repede problema.
acum suntem la parintii mei la Valcea unde \Victor se simte f bine,toata ziua alearga prin curte si se joaca.
VA DORESC DIN INIMA SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI SI IEPURASUL SA VA ADUCA TOT CE VA DORITI

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

HRISTOS A INVIAT!!!

Buna si de la noi!!!! Cred ca toata lumea petrece alaturi de cei dragi! Si noi am ajuns de ieri la Deva, e superb! Cand am mai mult timp intru sa mai povestesc de noi!
Noi suntem bine, la Cluj am ramas fara net o saptamana, de-aia am absentat, dar oricum am stat doar pe afara!!!

Va pupam cu drag, Sarbatori fericite alaturi de familiile voastre!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna fetelor...au trecut si pastele

noi sambata am fost la circ,ne-am intalnit si cu nico si andrei,care era mai obisnuit decat sara ca a mai fost la circ.la inceput cand s-au stins luminile si a inceput o muzica tare tare,sara a inceput sa se maraie si mi-a spus,,nu nani,,a crezut ca trebuie sa faca nani.apoi incet incet s-a obisnuit si cu muzica tare,si cu prezentatorul care vb la microfon...batea din palme,i-a placut si spre surprinderea mare a rezistat 2 ore cat a tinut.dar cam slabute circurile din ziua noastra,eu imi aduc aminte altfel circul,mai multe animale,mai multe numere.oricum pt copii este mult si frumos si atata

duminica am fost pe la bunica-mea,apoi la bunicii lui la un gratar in gradina,a fost frumos sa stam atata la aer curat..pe patura.

azi am fost la bunicii mei la tara,unde a fost f frumos..am participat la un eveniment organizat de primarie unde au invitat toate cuplurile care sunt de peste 50 de ani casatoriti,printre care si bunicii mei.am fost si i-am sustinut..sara tot striga ,,bavo,,adica bravo,aplauda....cred ca se credea la circtoata ziua a fugit si n-a dormit.a adormit pe drum spre casa si acuma doarme.cred ca la nopate facem nopate alba

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

HRISTOS A-NVIAT

Va poftesc la
Cum ati petrecut?
Noi i-am avut pe bunici in vizita, ne-a facut mama o gramada de bunatati
Ieri am stat toata ziua la iarba verde, ne-am bronzat frumos. Lui Andrei i-am dat niste apa si nisip... a fost in culmea fericirii, abia astept sa mergem la mare
O saptamana frumoasa va dorim

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

pfuuu ce liniste aici, vad ca sarbatoriti nu gluma

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput