Gravidutze si mamici de Cluj - 120

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Hello! Hello!
Ada si Diana a tras o tranta sub apa sub supravegherea mea m-am speriat de moarte ca pt moment nu putea sa resire, dar si-a revenit repede, noroc ca n-a ramas marcata si inca ii putem face baie in vana, numa ca acuma cum a invatat sa se tot ridice, nu prea mai vrea nici ea sa stea in fundulet

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Alex, dor al naibii...de fapt pisca zgirieturile alea, ca e luata pielea pe o suprafata destul de mare...acum stau si le usuc la feon...mi-am adus aminte ca la maternitate ne-a zis sa uscam epiziotomia daca putem, ca se vindeca mai repede...asa ca aplic cum pot...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Vai de mine...abia am gasit subiectul, pe la coada paginii 2...

sa va dau o veste...de luni ma intorc la munca. mi-e super groaza de cum ne vom descurca...doua saptamini sint la cluj, insa apoi trebuie sa plec trei saptamini...ufff...bine ca e tati de incredere si stie sa se ocupe de bebe...sper sa-si poata lua liber atit de multe zile...
tineti-mi pumnii!
zilele astea mai stau pe forum, dupa aceea nu stiu cind voi mai avea timp...

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANCA bine ca ti poate sta sotul cu puiutu asa vei si tu linistita la job

poze cu Tarancutza noastra

http://picasaweb.google.com/sanda252003/CELMAIFRUMOSPASTEALATURIDEMINUNATIANOASTRA#

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://picasaweb.google.com/home
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

FOARTE SLABA MISCARE PE-AICI IN CONTINUARE

ALEX superbe pozele,sunt la parintii lui clau?ca am vazut un tanar care semana cu el,probabil e frate-so.primadata am crezut ca e la blaj.era costum traditional de prin partile alea?mortal ii statea piticei in el,si pozele cu iedutii m-au dat gata.f frumoasa zona in care a stat..

ADA asa si sara,o f-i prins frica,ca a picat si ea mai demult.daca ii pica o jucarie,numa daca ii dau mana o i-a de-acolo,daca nu ma pune pe mine sa i-o scot.e cam nasol asa,cred ca ii este si rece daca nu sta in apa calumea.in seara asta am reusit sa-i fac dus cat de cat,ea tinea dusul si eu puneam mia mult cu mana apa pe ea,macar i-am facut cat de cat si a durat 10 min ,nu ca o baie normala.apropo,voi le faceti acuma in fiec seara dus sau baie?

ANCAB nasoala treabva cu intorsul la servici,te cred ca ti-e f groaza,mi-ar fi si mie.si eu incetul cu incetul ma mai interesez in dreapta si stanga.si ce faci cu stefan cand nu poate sotul sa stea cu el?asta imi spunea si taica-meo ca degeaba imi caut de lucru daca n-am ce face cu sara,ca primadata sa ma gandesc la ea.bunicii mei ar sta non stop cu ea,dar obosesc deja...ca ea ii poarta non stop,si daca sara zice ,,icia,,ei merg acolo.unde zice ea.si zicea taica-meo ca 2 zile pe sapt e suficient,mai mult i-as obosi prea tare.,,soacra,,e la lucru in italia,nu se stie cat si la cresa din iunie pana in sept e vacanta,deci cam nasol....

SARA mi-a adormit din prima,ca si ieri,ca si alaltaieri de altfel.ce face aerul asta cu copii....si papa bine si doarme bine.azi am fost la maica-mea la lona,toata ziua a stat afara,numa cat a dormit in casa.a adunat iarba si papadii la iepurasi,ca are 1 iepuroi,care parca e un catelus de casa,f bland..il aduce in casa si sara se joaca cu ea,il mangaie,e singurul animal pe care l-a mangaiat vreodata,plus 4 iepuroaice cu 30 de iepurasi,le-a dat sa pape de cateva ori...pe la gaini,i-a trebui s-o plimbam cu roaba.apropo la bunici la tara luni a dat bunica-mea mancare la o closca cu puisori,sara i-a deranjat si i-a sarit closca in spate.noroc ca n-a clantanit-o.nu si-a dat seama ce se intampla,n-a reactionat deloc...in schimb bunica-mea era galbena de spaima

somn usor la toata lumea

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Seara buna si de la Deva!!!

Mey fetele, boierie curata aici!!! Dorm de amiaza, mancare nu fac, cu Sara se plimba mult bunicii si Lara si Alessia se intrec care sa se joaca cu ea! Sara e tare fericita, le pupasi le imbratiseaza continuu! Chiuie si le striga mereu, invata lucruri noi si incearca sa spuna tot mai multe cuvinte! Categoric, progresele cele mai mari se vad asa, in joaca cu alti copii! In plus adora sa stea afara, se joaca mereu la nisip, cu cainele, se plimba in iarba desculta, se da cu trotineta, tricileta, in plus camera fetelor e ticsita cu jocuri si jucarii! Un adevarat paradis pt ea! Realizez ce mult a crescut, injtelege absolut orice, e foarte independenta, stie sa se imbrace si sa se incalte singura, in afara bluzelor, nu mai plnge dupa mine...gata, nu mai are mama bebe!!! Prima oara cand si-a incaltat singura sandalutelea durat ceva, dar a venit asa fericita sa imi arate, ca am papat-o toata! E foarte fericita cand o laudam, nu-si mai incape in piele si avem toate motivele sa o facem! Cra-cra-cra... Aici e asa frumos, nu e praf deloc, multaverdeata, un vis! Daca ar fi si tati ar fi perfect! Dar merita sa mai stam ca prea ii prieste Sarei! S-a si bronzat deja!
Ne-am distrat de sarbatori cum ciocnea ea ouale, le arunca pe jos si juca fotbal cu ele!
Hai ca m-am intins cat o zi de post! In orice caz, am hotarat sa vin mai des acasa, cel putin acum ca s-a facut frumos afara, ca dupa ce voi incepe serviciul nu voi mai avea ocazia!

Alex, deci minunate pozele voastre! Tiadris e adorabila! Tzucam tarancuta dulce-dulce! cat poate fi de dezinvolta! Si cum trageau iedutii de ea...Ptiu-ptiu! Poze demne de concursuri, nu alta! Voi sunteti bine???

Ioana, ce fain ca ati fost la circ, si noi vrem sa o ducem pe Sara, ea adora animalele, cred ca va fi incantata sa aplaude!

Anca draga, sa fie intr-un ceas bun inceputul serviciului, bine ca l-ai lasat pe Stefan pe maini bune! Succes mult! Si eu simt cum se apropie momentul si nu mi- groaza deloc! Simt ca va fi momentul potrivit! Daca m-as hotari odata si la gradi ar fi minunat!

Co, voi ati venit acasuca???

Ada, are vreme Sara mica sa vorbeasca, e dulce si bebeluseasca...

Ioana, voi ce faceti cu P?

Eu am pierdut faza, cine asteapta bebe?Raluca(KItzy)???

Elena, voi sunteti bine??? Cum mai esti cu raul?

Andreea, si noi am facut aerosoli cu Flexitide si ne-au facut f bine, dar e drept ca treaba a fost serioasa, se auzeau raluri pe plamani!E bine acum Eric?
V-am pupat, ma duc si eu al nani!!!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Salutare!
Vai, tu fetelor, se apropie momentul. AMR 4 zile...nu mi-e groaza de lucru, abia astept sa fac iar ceva (ca altfel nu acceptam sa merg mai repede cu 9 luni la munca), ci de faptul ca il las pe stefan fara mine atitea ore...ieri l-am lasat 4 ore si cind m-am intors s-a urcat la mine in brate si nu s-a mai dat jos.
sper sa nu reactioneze asa si daca il las cu taica-su...

Azi merge Ovi pe la cresa sa intrebe daca nu se poate sa-l ia mai repede...noi vorbisem pt luna septembrie, dar acum ne-ar prinde bine daca ar avea un loc din iunie...

Si concediul l-am aminat pe septembrie...partea buna e ca voi avea timp sa slabesc pina atunci...si poate apar si niste oferte bune...

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

HRISTOS A INVIAT!

Ne-am intors si noi aseara de pe drumuri. A fost frumos sa-i revedem pe cei dragi dar atata oboseala cata am in mine n-am mai avut demult. Zic si eu precum Gabi, doar mancare si curatenie n-am avut de facut dar drumurile astea lungi + nopti nedormite m-au cam dat peste cap.

Si acum surpriza...nopti nedormite! Pai primele 2 nopti Alexiei ii trebuia in patutul ei si se foia in patul mare incontinuu Iar urmatoarele 2 nopti..febra...Si ea si verisorul ei, i-a apucat pe amandoi odata. El avea dinainte rosu in gat si in ciuda tratamentului cu antibiotic pe care il lua nu ii trecea si atunci i-a dat si ei. Iar Alexia i-a dat din mucii ei si lui si astfel au reiesit niste boli combinate foarte dragute. Si au tras amandoi niste temepraturi cu scoruri de 39. M-am dus cu ea la dr acolo, imi era frica sa nu fie o pneumonie, ca ea tot avea muci din belsug. Mi-a zis ca nu e nimic la plamani, ca e doar rosu gatul. Mi s-a parut interesant fiindca in gat m-am uitat si eu si rosu e dar nu-i puroi, ca e de-abia cand avea puroi pe amigdale baga temepraturi de genul asta. Oricum ajungem azi la dr si banuiesc ca trecem pe antibiotic(oricum n-a mai luat de 3 luni).

Si sa nu va mai spun ca dupa ce am ajuns aseara in Cluj plangea dupa bica(bunica) si Albert(verisorul). Mi s-a facut mila de ea...

Anca, cum de rasturnarea asta de situatie? Mult succes, mamico, inceputul e mai greu. Daca nu va primeste la cresa din Gheorgheni veniti aici, in Marasti

Am citit pe verticala, o sa-mi fac timp sa vizionez si pozele si sa va pun si eu poze dar acum astept sa se trezeasca Alexia sa mergem la dr.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Adriana, ati fost la doctor? ce a zis? offf, saracutza Alexia...iar se lupta cu raceala... sa treaca repede!

de inotrs la serviciu m-am decis pt ca mi s-a oferit o pozitie pe care o doream demult, o sa fac altceva decit faceam inainte de stefan...sint convinsa ca va fi bine. si clar, daca nu rezolvam in gheorgheni, incercam si aici linga noi la cresa.

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Hello, fetelor

Un ic mare mare de la noi!!! Sper ca iepurasul a fost cuminte si grasut si v-a adus de toate!!!

Gabitzo am venit luni acasa...dar mi-a fost o lene sa scriude cititit am citit tot, sunt la curent. Ma bucur ca va simtiti asa bine la Deva, era de asteptat...am vrut si eu sa mai raman la ai mei inca vreo cateva zile dar tati al nostru nu vrea sa stea fara noi...mai ales ca sapt viitoare pleca iarasi pentru 4 zile din tara...adevarul e ca nici eu nu as fi stat cred...mai mult am zis sa ramanem sa vad reactia lui...Va felicitam pentru progrese fetelor!!! e clar ca sunt stimulate piticele in compania celor mari, la fel e Carina in prezenta verisoarei ei de 7 ani.

Alex e adorabila tarancuta!!!!!!mi-am arvunit si eu pentru Carina costumul taranesc cu care mergeam la serbari in clasele primare, pe care il imprumutam de la o vecina...asa ca in curand si noi o sa intram in "randul lumii" .

Adriana scumpo, vroiam sa citesc ca sunteti bine bien si ca ati trecut peste calatoria asta lunga...imi pare rau ca e racita cretulina bombonica sa se faca repede bine!!!!

Anca ce rau imi pare de incident/accident...bine ca nu a fost mai rau, Doamne Fereste!!! un sa treca buba la mami!!!!

Ani am incalcat intelegrea nostra cu montignac..sper sa nu fiu pre certata...;)dar promit ca ma pun serios pe treba:) nu stiu ce e cu mine...nu ma mai opresc din facut brioseacum fac cantitatea dubla si ies mari, mari cat o painica mai mica:P

Kitzy felicitari pentru burtica sa fie bine, bine!!!!

Nico, Ada, Ioana fetelor care mai sunteti in zona va pupam si pe voi si pe pitici

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput