LISTE ANL 2009

LISTE ANL 2009 | Autor: alorea16

Link direct la acest mesaj

Ieri am vazut ca s-au afisat listele preliminare ANL.Speram si noi ca incurand sa ne vedem pe listele definitive pentru o casuta.
Aveti idee ce urmeza acum? Cum se va face impartirea pe apartamente? Oare mai speram ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Unde ai gasit listele? Eu nu dau de ele pe siteul primariei sectorului 6.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Nu mai stie nimeni nimic desre liste? Astept cu nerabdare afisarea lor si sper din tot sufletul sa ne dea si noua o casuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela82 spune:

eu am depus cererea in februarie 2008 credeti ca as avea vreo sansa la o casa ANL?Cand am depus cererea mi s-a spus ca dosarul se va depune cand ne vor anunta ei...

Mergi la inceput

Acum, dupa cate stiu eu se vor lua in calcul doar dosarele depuse pana la data de 10.05.2007. Pe listele de prioritate sun doar aceeaia care au depus pana atunci. Te-ai uitat pe liste, poate ma insel eu ? Multa bafta ! Sa dea DD sa avem si noi o casuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bravva spune:

Stie cineva cate apartamente sunt ?

Mergi la inceput

Din cate stiu eu 499 dar cate garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere asta nu stiu daca se stie.
Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bravva spune:

multumesc. asta inseamna ca trebuie sa-mi iau gandu ,pentru ca depasesc cu putin locu 500.Dar astept sa vad lista finala ..

Mergi la inceput

Nu trebuie sa te descurajezi! Depinde si de situatia ta ca spre exemplu la garsoniera 1 persona se poate ajunge si la pozitia 1000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tessh spune:

Buna fetelor,

Spuneti-mi si mie, ce ati facut ca sa va depuneti actele pentru ANL?... Ma refer la proceduri, hartogaraie... M-am tot uitat si eu pe site la primaria sect 1 si la 6 unde as avea posibilitatea sa imi depun un dosar si nu am inteles nimic de-acolo... Au o cerere catre primar in care soliciti casa cu chirie de la ANL si mai e un amarat de tabel cu puncte in care ma uit demoralizata ca au prioritate functionarii publici angajati in primarii si persoanele cu handicap...

Vine bebe si la noi in septembrie la inceput si tare bine ne-ar prinde sa nu mai stam in chirie ci in casuta noastra... Stiu ca e mult de asteptat pana ti se repartizeaza o locuinta, dar incercarea moarte n-are...

Ce e mai bun abia urmeaza :) Il asteptam pe bebe mic cu multa nerabdare!

Mergi la inceput