LISTE ANL 2009
Raspunsuri - Pagina 2
alorea16 spune:
Tessh dupa cate stiu eu trebuie sa mergi la primarie si sa ceri un formulat. Acum am intreles ca nu se mai face acel dosar stufos decat se depune acea cerere. Mai multe informatii obtii de la Biroul Unic.
bravva spune:
Am citit undeva ca , comisia de validare a listelor de prioritati a fost acuzata de trafic de influenta, pentru ca mai multi consilieri locali pesedisti aveau prioritate in obtinerea unei locuinte ANL, in defavoarea altor tineri.Daca sunt corecti si ii scoate pe astia dp lista mai urc si eu cateva poziti si am sanse (sper)sa prin si eu o locuinta
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bravva Am citit undeva ca , comisia de validare a listelor de prioritati a fost acuzata de trafic de influenta, pentru ca mai multi consilieri locali pesedisti aveau prioritate in obtinerea unei locuinte ANL, in defavoarea altor tineri. |
Si partidele au tineri in randurile lor. Tineri consilieri.
ancadragoman spune:
...si tinere sperante
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
alorea16 spune:
Va multumes mult ca ati mutat subiectul acolo unde ii este locul.
Noutati nu mai am nici eu. Sper sa se afiseze odata ca nu mai am rabdare deloc. Oricum aceasta este singura noastra sansa.
Bafta la toata lumea !Cum aflu ceva noutati cum va anunt.
alorea16 spune:
Am vazut ca s-au afisat listele dar tot nu stim daca o sa luam si noi o casuta. Cat o sa mai dureze nu stiu. Cred ca asteapta alegerile sau sa treaca anul