Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(65)
Raspunsuri - Pagina 14
kiralina spune:
oana_MVT esti o luptatoare 
Stau cumintica in pat si ma rog sa tina colul inca 4-5 saptamani, macar. Ma intriga ca se scurteaza fara ca eu sa simt ceva.
31 saptamani cu
Ada Ruxandra [love]
oana_MVT spune:
Si la mine a fost la fel se scurta fara nici un semn.
Insa de cand sunt dilatata am contractii dureroase si pe alea le simt
Mai e putin...
mami de Tudor si
34+ cu
Eduard
cris_82 spune:
Uauuuuuu fetelor,dar ce ati mai scris.
Deea.............sa inteleg ca mai stai acasa inca o saptamana?E chiar bine...bebele sa fie cat mai la termen 

Laurraa..........La multi ani sotului si multa sanatate la toti trei.Cat despre cadou...imi pare rau dar nu am nici o ideea...soata mea chiar nu are treaba cu fotbalul(cum da peste cate un meci de fotbel din intamplare,imediat schimba).Anul asta imi propusesem sa-i fac un dans din buric la bara(tocul de la usa)
,dar am ajuns la concluzia ca si-ar fi dat seama ca tocul de usa era mai mult pentru mine....ca sa ma sprijin de el cand obosesc
.Asa ca am renuntat si i-am facut o cina romantica
.
Kiralina..........imi pare rau sa aud ca ti s-a scurtat colul asa de mult fara ca sa faci efort.Dar dr. nu ti-a dat nimica?Sper sa aud numai de bine ....multi
tie si puiului tau.
Eu azi am fost la plimbareala....
era pacat sa pierd o asa zi frumoasa.Si mi-am facut si vaccinul,dar la prietena mea cu ac din acela micut de copii![]()
.Si pentru ca am fost cuminte mi-a pus iar un plasture cu desene si m-am lipit si de o bombonica ffffff dulce de cirese
.Maine plec de dimineata ca sa imi ajustez tunsoarea...poate pentru ultima data inainte ca sa nasc.Sa vedem ce o sa imi zica dr. saptamana care vine.
O gramada de 

tuturor.
32+
MIRUNA-ALEXANDRA
maria_bunica spune:
Buna seara fetele!!
DanaMi..felicitari pt vestile bune de la eco si imi pare bine ca te-ai linistit!!
Blue..tin pumnii sa iasa bine testul,cand il faci?
Anamariacs..imi pare rau pt durere,ti-ai luat concediu sau mai mergi inca la serviciu?Am vazut pozele..esti o dulcica,iar garsoniera lui bebe e perfecta...sa poarte sanatos hainutele!!
Laurraa.."La Multi Ani!",sotului..multa fericire,sanatate si impliniri alaturi de familia lui frumoasa!!Foarte frumos ai povestit despre relatia voastra..
Anaela..felicitari pt vestile bune,sa o tineti tot asa pana cat mai aproape de termen!!
Deea..multumesc!!Ma bucur ca esti acasa si bebe a hotarat sa mai stea putin la caldurica!!
Picky..inca putin si vor trece durerile si se vor desumfla toate!!
Kiralina..imi pare rau ca s-a scurtat iarasi colul..dar stai cumintica in continuare in pat si nu te mai stresa cu mancarea de Paste,voi sunteti mai importante acum!!
Philip..wowow,felicitari ca inca incapi in blugii de dinainte de sarcina!!Super!!

Oana_Mvt..felicitari pt inca o noapte trecuta cu bine..
Cris..imi place tare cum povestesti..![]()

33+
Darius Nicholas
AMR 7 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
kiralina spune:
oana_MVT tare urate trebuie sa fie contractiile dureroase. iti tin pumnii sa rezisti cat mai mult.
cris_82 ba da, am medicamente de la doctor. de mai bine de 6 saptamani stau in pat si iau Gynipral - 1pastila la 4 ore. Am inceput sa am contractii nedureroase de la 24 de saptamani. Insa de cand stau in pat contractiile s-au rarit, iar ultima saptamana nu am avut nici macar 1 contractie.
Bafta maine la tuns.
Acum ca nu plecam de Pasti la neamuri trebuie sa ma gandesc la meniu. Incerc sa gasesc ceva mancaruri usor de facut si sa ii fac instructaj sotului.
31 saptamani cu
Ada Ruxandra [love]
motiana spune:
buna albinutzelor. eu astazi am fost la eco si mi-am vazut minunea mica, are 1700 grame, m-a tratat cu spatele tot timpul si totul parea normal...doar ca la final doctorul imi zice ca este mai mic cu 3 saptamani decat varsta gestationala si ca ar avea un retard de crestere de 2 %. Am amutit, am zis ca mor. L-am sunat pe medicul ginecolog aproape plangand, iar acesta m-a linistit spunandu-mi ca nu e nimic de speriat si sa stau linistita pana saptamana viitoare cand ne vedem la control. oooooofff,
am zis ca am scapat de toate emotiile astea negative. Eu am trecut la inceputul sarcinii printr-un cosmar, cand la dublu si triplu test mi-a iesit risc de sindrom Down si am facut amniocenteza, care a infirmat acest lucru. Doamne mai ajuta-ma macar 8-9 saptamani sa ajunga bebe la termen.
motiana
30+
Matei Robert
anaela spune:
Buna seara fetelor,
OanaDu, Deea24, CarlaV, Picki toto,Maria, Nicuratze va multumesc la toate.
Kiralina multumesc si tie si ai grija de tine sa speram ca o sa fie totul bine in continuare, sa stai cumintica
.
Sper ca nu am uitat pe nimeni 

la toate fetele.
31 +
Darius Stefan
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/NuntaAnaLaurentiu#
anaela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui motiana buna albinutzelor. eu astazi am fost la eco si mi-am vazut minunea mica, are 1700 grame, m-a tratat cu spatele tot timpul si totul parea normal...doar ca la final doctorul imi zice ca este mai mic cu 3 saptamani decat varsta gestationala si ca ar avea un retard de crestere de 2 %. Am amutit, am zis ca mor. L-am sunat pe medicul ginecolog aproape plangand, iar acesta m-a linistit spunandu-mi ca nu e nimic de speriat si sa stau linistita pana saptamana viitoare cand ne vedem la control. oooooofff, am zis ca am scapat de toate emotiile astea negative. Eu am trecut la inceputul sarcinii printr-un cosmar, cand la dublu si triplu test mi-a iesit risc de sindrom Down si am facut amniocenteza, care a infirmat acest lucru. Doamne mai ajuta-ma macar 8-9 saptamani sa ajunga bebe la termen.motiana 30+ Matei Robert |
Incearca sa te calmezi si sa te gandesti ca daca te superi ii faci rau lui bebe, daca doctorul tau a spus sa stai linistita inseamna ca stie el ce zice.
Aaaaa si ca sa nu uit cum e mai mic daca el are greutatea ideala pt nr de saptamani pe care le ai.
Multi

si
.
31 +
Darius Stefanhttp://picasaweb.google.com/chiriac.ana/NuntaAnaLaurentiu#
maria_bunica spune:
Motiana..sa dea D.zeu sa fie totul bine saptamana viitoare la control si sa primesti numai vesti bune!!Incearca sa iti pastrezi calmul ca nu ii face bine lui bebe atata agitatie!!Doamne Ajuta sa fie totul bine!!
33+
Darius Nicholas
AMR 7 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
CarlaV spune:
Motiana, stai lin, calmeaza-te. Greutatea este foarte buna, se estimeaza pe baza masuratorilor, nu pot masuratorile sa indice retard si greutatea sa fie buna.
Offf, si cu dublu si triplu test tineti minte ce va ziceam? Ca sunt doar o statistica si in caz ca nu ies bine stati stresate toata sarcina sau faceti amniocenteza care este riscanta? Fetelor, ascultati-va instinctul si nu va mai panicati, daca bebe misca si va simtiti bine este in regula, pe vremea parintilor nostri nu erau atatea teste si masuratori.
Carla,
s.31
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"