Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(65)
Raspunsuri - Pagina 13
CarlaV spune:
Lauraa, la multi ani sotului, sa fie sanatos si sa fiti mereu la fel de indragostiti! Idee de cadou chiar nu am, al meu nu se uita la fotbal, eu ma uitam intr-o vreme foarte mult, de cand cu copilul nu prea mai apuc.
Kiralina, imi pare rau pentru col, hai ca o sa fie bine si acasa.
Philip, wow, incapi in blugii de dinainte? Supeeeer. Poti sa-i si inchei?
Anaela, multumim pentru vestile bune de la eco.
Deea, ma bucur ca mai sta bebe la caldurica.
Ely, Oana a deschis capitolul nou. Ce mai face Briciola?
Clody, papica de la tara mi se pare un ajutor foarte bun si important, bravo, sa-ti traiasca familia
.
Carla,
s.31
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
philip spune:
da, carla, ii si inchei, chiar azi sunt imbracata cu ei pt ca vom asambla unul din produsele facute de compania noastra si asta e singura ocazie cand pot purta blugi la munca.
philip
33weeksbabyboy
mommyandreea
CarlaV spune:
Philip, minunat, esti tare!!! 

Voiam sa mai spun multe, am citit din urma si am raspuns, dar s-a oprit curentul si am pierdut tot, iertare fetelor, nu sunt in stare sa reiau, erau numai ganduri bune si pupici pentru toate.
Carla,
s.31
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
philip spune:
pai tu, la ce supla esti, nu cred ca ai probleme cu hainele sa nu-ti mai vina, esti tu draguta, incerci sa ma flatezi, asa-i?
philip
33weeksbabyboy
mommyandreea
kiralina spune:
Nu e problema sa stau in pat, dar ma sperie - colul s-a scurtat cu aproape 50% intr-o saptamana. Asta in conditiile in care am stat doar in pat si am mai luat si medicamente.
31 saptamani cu
Ada Ruxandra [love]
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui philip pai tu, la ce supla esti, nu cred ca ai probleme cu hainele sa nu-ti mai vina, esti tu draguta, incerci sa ma flatezi, asa-i? philip 33weeksbabyboy mommyandreea |
Sa stii ca m-ai luat, imbrac si eu pantaloni de trening de dinainte, cu talie joasa, blugii imi intra pe solduri dar nu-i mai pot incheia. Oricum majoritatea erau foarte stramti, astept sa-i inchei dupa ce nasc. La mine burta incepe de deasupra osului pubian, asa ca n-am nici o sansa la pantalonii vechi. Ma bucur ca nu s-a modificat bazinul si inca-mi port bikinii de dinainte
Carla,
s.31
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
oana_MVT spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiralina Nu e problema sa stau in pat, dar ma sperie - colul s-a scurtat cu aproape 50% intr-o saptamana. Asta in conditiile in care am stat doar in pat si am mai luat si medicamente. 31 saptamani cu Ada Ruxandra [love] |
Stai cumintica in pat ca va fi bine.
Colul meu se tot scurteaza de7 saptamani. Miercurea trecuta eram dilatata 1 cm si uite ca am mai dus-o o saptamana si mai sper la una. Eu stau in pat si iau medicamentele prescrise.
Stat in pat inseamna 23 de ore din 24 la orizontala fara nici o exceptie. Ai voie sa faci dus o data pe zi si sa mergi la baie.
Sa dea DD sa fie bine

mami de Tudor si
34+ cu
Eduard
nicuratze spune:
Buna fetelor,
ADRIANA,multa sanatate, sa te faci repede bine!
ANDREEA,
,sunt bine,azi e ultima zi de antibiotic!
LAURRRA, LA multi ani ,sa-ti traiasca sotul ( despre cadou nu pot sa-ti spun nimic,si al meu e la fel )
ANAMARIA,ANAELA,felicitari pentru vestile de la eco!
KIRALINA,
,imi pare rau de col, dar tot e bine ca e inchis!
Eu azi am tras chiulul de la smotru ( am facut febra musculara de la 1 zi de munca
), mi-a fost sotu acasa si am fost sa platim niste facturi,apoi ne-am plimbat prin parc, am stat la terasa,si am dormit![]()
Va pup
elena,
31 cu XXX Ioana
+Radu (21.10.2005)
anamariacs spune:
DEEA- sarutmina pentru gindurile bune
Picky_toto, 

Philip, 

Laurraa
si La multi ani! sotului tau, sa fiti toti 3 sanatosi si sa va mearga toate dupa inima voastra
Alynta 

fetelor..nu mai stiu cum sa fac..am vb cu bb, m-am rugat de el sa stea cumintel, sa nu mai suteze ficatul ca deja nu mai pot, l-am rugat sa incerce sa se miste un pic..sa ma mai lase durerea
..nimic 

mai mult..am descoperit ca am iar infectia urinara dupa mine..again
..si de 2 ore am febra 37.6..cred ca de la infectie mi se trage..am luat un algocalmin si mi-am trimis sotul la farma sa imi ia reteta pentru antibiotic, reteta pe care mi-a dat-o dna dr.
apropos..am vazut ca treceti in listuta maternitatea si dr cu care nastem, spunem si noi..maternitatea Bucur, dna dr. Camelia Constantinescu 

..e o dulceeee!
va pup
ana-maria
34 weeks
http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
oana_MVT spune:
Deea bine ca nu te-a oprit in spital.
Lauraa tocmai am vazut ca am si eu poza in filmulet. 

A mai trecut o noapte, numai doua contractii dureroase si obisnuitele dureri de incheieturi.... important e ca a trecutt.
Diseara schimbam si noi saptamana....

mami de Tudor si
34+ cu
Eduard