Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(65)
Raspunsuri - Pagina 15
LauraOana spune:
..am venit si noi de la nenea dr..:) am fost pt ultima oara la eco...bebe are peste 2500gr si ca. 45cm...ma controlat si pe mine pt prima data in sarcina pe masa...colul e lung si inchis
..deci gugu nu se grabeste sa dea ochii cu noi
...din pacate am o infectie
..am primit ceva tablete vaginale
si trebuie sa iau mai departe fier si acid folic....
si mie parca mi se umfla picioarele si degetele de la mainii pe zi ce trece tot mai mult
..nervul sciatic pe mine ma chinuie deja de la inceputul sarcinii 
deea ma bucur ca nu ai ramas la spital, mai sta bebele unpic la caldurica
cris
suntem foarte mindre de tine ca ai rezistat eroic vaccinului
laurraa din pacate nici eu nu pot sa te ajut cu o idee de cadou..si sotul meu e la fel..
35+
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
maria_bunica spune:
LauraOana..felicitari pt vestile bune si pt bebe grasunel!!
Multa sanatate si sa scapi repede de infectie!!
33+
Darius Nicholas
AMR 7 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
anaela spune:
LauraOana felicitari pt Gugu grasunel 
31 +
Darius Stefan
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/NuntaAnaLaurentiu#
philip spune:
capul sus, motiana, totul va fi bine.
ana si laura, felicitari pt eco si vestile bune. laura, tine-te de tratament si va fi bine.
mey, eu am intrat in panica de idei, nu mai stiu ce sa mananc, cu meniul meu e si asa f greu, mai am si doi mofturosi acasa, azi i-as scoate undeva in oras ca n-am chef de gatit. aveti idee de vreo reteta simpla, usoara cu multa proteina? da, stiu, o fleica la gratar insa mi s-a cam acrit de carne, va zic sincer.
philip
33weeksbabyboy
mommyandreea
kiralina spune:
philip lintea, nautul, fasolea si soia au multe proteine chiar mai mult decat carnea.
Iti recomand lintea, se fierbe f repede si are un gust f fain.
LauraOana felicitari pt bebele grasunel
motiana stai linistita, o sa fie bine. Ai sa vezi!
31 saptamani cu
Ada Ruxandra [love]
cris_82 spune:
LauraOana............felicitari pentru bebe
.Iar de infectie...nu-ti fa griji ca totul o sa fie bine cu tabletele pe care ti le-a dat

Motiana..............eu nu sunt experta,dar zic ca e bine ca cat are bebelul.Eu la 31 sapt. mi s-a zis ca fetita mea are 1 250g si ca foarte bine si sanatoasa.Misca?.....Face tumbe?......E in stare sa-ti plimbe burtica prin tot patul ca sa vada si el cat e de mare? Atunci e ok
.Iar cu testele alea....pot sa iti spun ca sunt niste statistici.Am facut si eu asa ceva.Dar dupa parerea mea sunt "varza".Nu fac altceva decat sa sperie mamicile si uite asa se agita si cocutele noastre degeaba.Totul e cum nu se poate mai bine
.Ai grija de tine si piticul tau pana la urmatorul control.

.
Aaaaaaaaaaaaaaa............uitasem sa va zic ca am dus rezultatul de la analize abea in dupa-amiaza asta la medicul de familie.Si mi-a fat sa bag in mine niste chestii....caahhhhhh.
Fiole de fier 

care sunt oribile le gust si niste chestii efervescente de portocale cica....Poate a vrut sa zica cu miros de portocale,ca sunt si astea naspa rau.
32+
MIRUNA-ALEXANDRA
LauraOana spune:
maria, cris, anaela, philip, kiralina
merci..si gugu chiar ca e "grasunel" se vedea la eco ce falcute grasute are deja 

35+
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
motiana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 LauraOana............felicitari pentru bebe ![]() ![]() Motiana..............eu nu sunt experta,dar zic ca e bine ca cat are bebelul.Eu la 31 sapt. mi s-a zis ca fetita mea are 1 250g si ca foarte bine si sanatoasa.Misca?.....Face tumbe?......E in stare sa-ti plimbe burtica prin tot patul ca sa vada si el cat e de mare? Atunci e ok .Iar cu testele alea....pot sa iti spun ca sunt niste statistici.Am facut si eu asa ceva.Dar dupa parerea mea sunt "varza".Nu fac altceva decat sa sperie mamicile si uite asa se agita si cocutele noastre degeaba.Totul e cum nu se poate mai bine![]() .Ai grija de tine si piticul tau pana la urmatorul control.![]() ![]() .Aaaaaaaaaaaaaaa............uitasem sa va zic ca am dus rezultatul de la analize abea in dupa-amiaza asta la medicul de familie.Si mi-a fat sa bag in mine niste chestii....caahhhhhh. Fiole de fier ![]() ![]() ![]() care sunt oribile le gust si niste chestii efervescente de portocale cica....Poate a vrut sa zica cu miros de portocale,ca sunt si astea naspa rau. 32+ MIRUNA-ALEXANDRA |
..........................
multumec pentru incurajari, face tumbe si imi muta burtica din loc. e chiar simpatic. Nu stiu ce sa zic de masuratorile astea. eu am mai facut un ecograf la 26 de saptamani di era totul ok, atunci bebe avea 900 de grame. Oricum daca m-am mai linistit dupa ce am vb cu medicul meu ca daca era ceva grav m-ar fi chemat imediat la el. multumesc mult si ma bucur ca sunteti alturi de mine.

motiana
30+
Matei Robert
ely2304 spune:
clody:asa te vreau
sa ne arati ce ai cumparat...
is curioasa!
ramonaiani:felicitari pt vestile bune de la eco!
![]()
oana-du:BRICIOLA este mai bine astazi...ms pt intrebare!a fost cumintik a papat tot..sa speram k nu se mai repeta episodul de ieri seara!
am uitat sa salut,rusine sa-mi fie!![]()
ely 37+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
baby-first spune:
Buna, 

Am vazut ca sunteti foarte harnice, ca de cand va citesc s-a plictisit bebelina mea de ma ia la picioare de nu mai am aer, asa ca o sa fiu scurta...
Se pare fetelor ca avem noi cateva soacre asa trase la indigo, mai ales noi, Alynta, parca le vad ...
Noi am fost tot plimbarete de 2 zile, asa ca acum sunt franta...
Am fost la dr azi, totul se pare ca e bine, balonarea bebelinei mai e acolo, dar a zis ca a mai vazut asa ceva si nu a fost nimic grav...Placenta e gradul 2, da semne de maturare, dar in principiu suntem in regula...Doar cu greutatea cred ca a dat-o in bara...mi-a zis ca are 3300 gr, mie mi se pare mult, dar ea n-a fost deloc surprinsa. Dar din cate stiu eu, poate exista o eroare de aprox. 500 gr.
I-am vazut si conturul buzelor, se pare ca sunt ale mele, nasucul, ochii... of, Doamne, sa trecem si noi cu bine toate peste hopul asta si sa ne vedem bebeii sanatosi in brate...
Va pup si plec in pat, ca bebe asta e tare neastamparat...
Cristina
37+
Alessia Nicola
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea