Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (294)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Hai ca scriu rapid, asa din amintiri si apoi revin mai la subiect:

Papanasho, multa sanatate socrului, sper sa gasiti o rezolvare situatie si sa va mai linsititi cu stresul. Pupici la Ghighi cel meserias .

Andreea, tare rau imi pare de faza cu hepatita. Cum au zis si fetele, lasa tigarile si da-te pe un regim extra-exemplar de viata. Tatal uneia din fetele de la odiseea din care fac parte tura asta a avut astfel de probleme si a reusit cu multa ambitie sa tina situatia sub control. Daca vrei mai multe detalii, da PM si te pun in leg cu ea.

Erina, ati rezolvat-o cu mancatul la laptop??? Eu zic ca cel mai simplu e sa aiba fiecare "scula" lui si voila! nu mai sunt discutii . Am vazut pozele cu tinuta de la party, o eleganta si o finuta ca intotdeauna!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Bee, felicitari pt bebe, sa ai parte de o sarcina usoara si un copil sanatos, voios si care sa va aduca bucurii nenumarate!!!

Betty, felicitari pt examen. Mult spor mai departe. Si multa sanatate lui Mario . Cu sarcina cum esti?

Sabina, felicitari pt "titulatura". Si super tare faza cu Gh. Mi-l inchipui in pijamale in mijlocul drumului la "taifas" . Felicitari pt lucrare. Multa bafta in continuare.

Devylla, nu stiu daca am apucat sa te felicit pt bebelina2. Am vazut si pozele de la zoo, absolut superbe. Tu arati FANTASTIC, o mamica fff cocheta. Ma intrebam si eu daca sa fac excursie la zoo cu Lisa, dar o las pt cand va fi si sotul acasa, sa mergem toti 3, ca singura nu ma incumet.

Erina, am vazut pozele cu Daria. E o scumpa si o finuta! I-a crescut si parul, e o domnisoara deja!

Valentina, am vazut poze si cu scumpii tai . Nu stiu de ce aveam impresia ca domnisoara ta e mai mica . Dar e o dulce si are un zambet care te topeste!!!!

Bebeka, am vazut pozele cu Rebeca si wow!!! A crescut!!!! E o scumpa...

Greyerash, am vazut pozele cu Adelina . E domnisoara in toata regula. Cum statea ea sa mangaie puii .

Gabi, pupici pt Eliza si bafta cu "inflorirea" la serbare

Mii de scuze daca am uitat pe cineva .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Yaio, ma mai energizez si io pe-aici pe la voi ca-n rest...e nasol rau, astept vestea rea din clipa-n clipa .

Daca poti si vrei, eu recomand sa-l duci pe Ghighi sa petreaca cat mai mult timp cu bunicul...cred ca la asta te referi. Evident, daca nu e prea obositor pt. bunic. El stie mai bine si poate spune daca-l oboseste sau nu. Din experienta mea, stiu ca ar dori o companie asa placuta si i-ar face bine...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
nu-i corect! Ca ea are adresa mea si eu nu o am pe-a ei.

Mah... ba-i corect.. Doar ca ea e mai descurcareata!

Iar eu nu...uaaaaaaaa!

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
[Carpatino, zi-mi cum esti rasfatata, macar sa ma bucur de rasfatul tau!

Mah, cand o sa mi se intample o sa-ti zic... Ca pana acum am tras ca boul la jug... sau am fost bolnava, sau am fost in spital cu Ioana,sau a fost mama bolnava, sau am impachetat/despachetat, sau am muncit de dimineata pana seara...
Dar s-or aseza ele lucrurile...

Pai astept...ca nu intra zilele-n sac!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andries
Mai aveti si voi exemple de astfel de incapatanati?

Cine, noi? Nuuuu. Ai nostri sunt cumiiiinti...

Tudor nu are un animalut/biberon/pernita. El se joaca cu animalele de plus, mai nou prefera o maimuta, dar nu doarme cu ea. DAAAR, daca dimineata biberonul cu lapte (oricare dintre ele, nu are preferinta), nu e plin si gata sa fie golit de musiu, sa te tii proteste. Doctora cica sa-i schimb biberonul cu canuta cu cioc pt. lapte, dar pana nu terminam cu canini, nici nu ma gandesc...

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Adimercedes, tu ce ne mai povestesti?

Carpatina, nici nu stiu ce sa va mai povestesc. Alerg toata ziua dupa copilu' meu atomic, nu apuc sa stau nici 1 minut, seara cad gramada! Am de lucru la websiteuri, mai ales la cel de jigsaws si la cel de sahuri. Plus ca as vrea sa apuc sa fac ceva si la cel de baby gifts. Dar nu am cand...

Sarcina merge ok. Bebe a crescut (sapt 14) si are forta, asa ca am inceput sa simt miscarile, dar deocamdata fara un "program" anume. Mai am uneori stari tampite de rau, mai ales dimineata, pana apuc sa mananc. Am ceva probleme cu soldul/incheietura pe partea dreapta, cu durere care radiaza pe spate in sus. Cred ca are legatura cu statul aiurea la comp, ca ziua nu e chip sa ma asez - Lisa ma escaladeaza si apoi se urca efectiv sus pe birou si se apuca sa inspecteze rafturile. Asa ca stau in cele mai stupide pozitii, cel mai adesea in picioare, aplecata spre dreapta :( In fine, medicul a zis ca daca persista durerea ma trimite la fizioterapie. Eu insa vreau sa vb cu cineva pt niste sedinte de masaj, care cred ca m-ar ajuta mult mai mult. Sper sa rezolv ceva zilele astea. Am noroc ca nu am pus pe mine inca, deh, am inceput cu mult in plus, deci inca imi permit, dar mananc ok, ma satur, nu fac foame, ca nu ma iarta stomacul, plus ca am nevoie sa alerg dupa Lisa...

Noaptea dorm ok, asta pana apare Lisa cu perna si Bella in brate. O schimb, bea apa si se baga la noi in pat. Uneori ii ia mult pana adoarme si se tot foieste. Alteori stiu doar ca prin vis ca a venit si am ajutat-o sa se urce in pat, dar restul e ceata

In rest, Lisa ma tine in priza, sa fiu sigura ca nu imi ies din mana si pot sa fac fata la foc continuu . Luna martie a fost luna cataratului peste TOT! Isi tragea un scaun de la masa din dining in bucatarie si se urca pe dulap. Deschidea dulapurile, fara nici o predilectie pt unul anume. Aaa, ba da, favoriza pe cel cu cani si pahare de sticla (le atingea usor, le "numara" si apoi trecea mai departe) si pe cel cu ceaiuri, cafea, zahar, medicamente (erau sus de tot, pe ultimul raft, eu ca sa ajung la ele trebuia sa ma urc pe scaun!). Intr-o zi s-a servit cu guma, de pe acelasi ultim raft!!! Noroc ca o tineam sub observatie si i-am luat-o inainte sa o bage in gura! Insa tocmai asta a fost motivul pt care eu am pledat si pledez in continuare pt incuierea dulapurilor cu "pericole" si educarea la maxim a copilului, decat doar cocotarea chestiilor cat mai sus. Ca sunt inventivi, fara frica si au o gramada de idei!!!

Insa m-am mobilizat si am insistat sa nu se mai urce pe dulap, asa ca acum lucreaza doar de pe scaun. Are acces si la aragaz, isi ia oale din dulap, manusa pt cuptor si linguri de lemn si "gateste". E mortala .

Zice multe, dar si mai multe nu prea le inteleg. Insa ma ia de mana si ma duce si imi zice "piiiz" si imi arata pana pricep .

De mancat e ok, nu ma plang. Vrea sa ii dau eu, ca ea sa fie libera sa rasfoiasca paginile cartilor favorite. Stie sa manance cu furculita, incearca sa taie si cu cutitul de masa (branza, felia de paine, sa isi unga crema de branza sau smantana), ne-a vazut pe noi si le-a luat corect in mana, doar ca nu prea am lasat-o eu sa exerseze . Doar cu laptele nu e mare prietena, dar mai recupereaza cu branza sau la cerealele de dimi din unele zile.

In fine, m-as lungi pe 15 pagini sa povestesc tot ce face. O sa trimit link cu poze si filme pe email, cine vrea sa vada regimul perfect de cura de slabire .

Voi ati scapat definitiv de biberon??? Cum s-a acomodat Ioana in noua casa?

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare si de la noi. Sper ca nu ne-ati uitat. Suntem ok, doar eu obosita si stresata. M-a stors controlul fiscal, muncesc de cateva zile continuu, ieri am plecat la 10 de la serviciu, azi la 8 si ceva eram pe baricade. Azi plec insa la un coafat ca nu se mai poate asa. Oricum imi cad ochii in gura de somn. Copiii sunt ok in general. In particular imi e imposibil sa spun ceva ca nu i-am vazut. Rusinica!

Cam asta. Acuma incerc sa recuperez din urma.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, tare zapacit baiatul tau! Nu stiu daca asta e musai indepedenta, dar cu siguranta este inconstienta specifica varstei. Trebuie sa aveti multa grija de acum.

Erina, cred pe Sardinia ramanem. Desi tatal meu are niste probleme de sanatate destul de grave si nu stiu cat va mai ramane in picioare concediul in 2.

Papanash, pentru ca mi au ramas 3 pesti pana la urma nu am trecut pe apa dulce. Am mai luat un peste, un clovn superb, este identic Nemo. Problema e ca e diferit mult de cel vechi deci va trebui sa recunosc adevarul Alexandrei. Pentru ce vrei sa mai pui usi? Andrei al meu deschide orice clanta si mai nou reuseste sa rasuceasca si cheile. Eu zic ca pui usi degeaba, asta nu o sa il tina pe Ghighi locului.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
Doctora cica sa-i schimb biberonul cu canuta cu cioc pt. lapte, dar pana nu terminam cu canini, nici nu ma gandesc...

Eu ii dau ceaiuri / sucuri din canuta cu cioc, insa seara vrea neaparat laptele din biberon (bea unul pe la 8, si unul la 10 seara, inainte de culcare).
Cine a reusit sa scoata de tot biberoanele, cum a facut?

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
29+

Mergi la inceput