*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (43)*
Raspunsuri - Pagina 22
Mirtha spune:
Sunt constienta despre ce povestesti tu. Insa nu reusesc sa gasesc o metoda de relaxare de lunga durata sau care sa dea rezultat de fiecre data.
Ci numai trucuri temporare , de fff. scurta durata. Sunt eficiente ca sa imi limpezesc usor si repede creierii dar efectul nu dureaza a la long.
Uneori ma intreb daca nu cumva asta o fi "stilul meu de mama" .Ma rog daca o exista chestia asta : "stil de mama" .
Cu pediatra...ce sa spun...imi si permit sa o catzai la telefon , cred ca poate lua cu succes locul I la cel mai bombardat pediatru iar pe de alta parte nu vreau a o dau in bara prea tare.
Adica sa am opinia ei si daca nu o impartasesc , asta e . Macar sa iau decizia in cunostinta de cauza.
Nah...ea e pediatru , eu altceva fiecare cu mincarea lui de peste . Nu vreau sa am prea multe sa imi reprosez. Ca de reprosat oricum vad ca se aduna ....Dar macar sa nu fie stocul prea mare. Adica sa-l pot cara , nu sa ma cocoseze el pe mine cu : aia nu am facut , sau cealalta am facut prost , cu ailalta am dat-o in bara. Daca tot imi permit sa o sun macar sa ma simt cu constiinta impacata ca nu am facut chiar de capul meu.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alra
ma femeie, las-o mai usor ca tot bine faci si daca nu te chinui atata si bucura-te de viata ce dumnezeu mai sterilizezi atata? eu sterilizez la cateva zile deja. si cu pediatra aia ce ai de o spamui? ce, fara doctor cu facultate nu reusim sa crestem puradelu? te trezesti ca face fata 2 ani si tu tot stresata ai ramas si nu stii cand a trecut timpul. ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201
Mirtha spune:
Nu , nu nu e obligatoriu sa fie asa. Nici Eva nu a agreeat morcovul crud .....In rest a halit toate legumele aburite cu placere - inclusiv morcovul aburit. Si acum legumele pasate le haleste ca pe o delicatesa pina la ultima frimitura.
Sanatate si sa treceti repede peste hopul cu vaccinul ! Multumi de aprecieri.
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleinad.g Buna ziua, mamici! Am incercat si ceva suc de morcovi care a ajuns pe bavetica. Nu l-a agreat nici pur, nici diluat, nici cu lingurita, nici cu bibe. Presimt o divesrificare cu mari batai de cap. ![]() Am citit cate ceva din urma, vroiam sa spun mai multe dar ... cred ca am nevoie de ceva lecitina ca nu prea mai imi aduc aminte. Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora in luna a IV-a |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
Mirtha spune:
Deci il gadili , ha ?
Hai ca incerc si eu.
Suspectez aparitia unui dintos. La pipaire pare ca dau de ceva zimtat dar nu imi permit sa stau prea mult cu degetele prin gura ei ca protesteaza. Si nu reusesc sa ma lamuresc.
| citat din mesajul lui dandusa Mirtha, pandesc momentul cand este linistit,il gadil sau ii zic 'deschide gurita mare,fa aaaaaaaaa'...el rade la mine si-l prind ![]() apropo de ponturi,lingurita cu care am avut succes si la Crinuta si se pare ca si la Raducu,este una de la 'primii pasi',este din silicon.canuta avent gasesti la acelasi pret un model simplu transparent care are inclusa si o tetina reglabila si cioc.deci 2 in 1.o poti face biberon sau canuta la nevoie.doar ca este alba,nu colorata ca celelalte. ![]() .................................................. Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006) poarta-ma mami |
Alina
mama de
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Acum am reusit sa intru...nu am mai avut loc de sot.
Isa, eu nu mai inteleg nimic...nu mi-a spus ca trebuie sa merg la ortoped...offf...cred ca voi merge la Budimex la un medic ortoped cu ecografia sa vad ce spune.Ce ti-a indicat ortopedul?
Fluturasha...m-ai bagat si mai rau in ceata...deci tie ti-au spus ca e displazie daca sunt nuclei mici...la noi nu sunt deloc...
Saltea pt. patut nu am luat.

Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
monicus spune:
Multumim frumos oceanborn. Pupici 
| citat din mesajul lui oceanborn Neata! La fel si eu am reusit sa vad poze in dimineata asta..sa-i mananci, nu alta..am reusit sa vad printesuca de Monicus, gemene dulci foc de Andutza, scump cu casti(mai mari castile decat el) si scumpeturi de Julia Doamne de copii frumosi !!!!!!!! .. .. la poze ne uitam cu Thomas, atat de atent se uita cand vede copii..Noi am inceput sa luam picaturi pentru reflux...analizele la urina erau bune si dr ne-a dat niste picaturi pe care le dau de alaltaieri si deja se vad rezultate...nu m-am plans prea mult de refluxul lui thomas dar am fost foarte si inca mai sunt putin stresata.. ne-a zis dr ca o data cu dive o sa dispara treptat si o sa scapam si de picaturi si asa cum am mai vb cu el mi-a zis ca dive ar fi bine sa o incepem la 5 luni...dupa care mi-a zis ca Thomas pare foarte pregatit dupa chestiile ce i le-am povestit in legatura cu rumegatul limbii , pofta , dragostea fata de lingurita etc.... si ca puitem de saptamana viitoare sa incepem cu BORCANASE de mere si de pere williams....cate putin pana la 5 luni cand incepem sa introducem si alte chestii mai serioase...mie mi s-a parut cam aiurea ...na mi se pare cam devreme dar mi-a zis ca tinand cont de refluxul ce-l are thomas asa ar fi mai bine...a specificat ca el imi recomanda...eu pot face ce vreau sa ii dau sau nu..oricum peste vreo 10 zile mergem din nou sa vdm cum stam cu greutatea , cum toleram picaturile si sa-mi dea ceva scheme de dive... Nu stiu ce sa fac...oare sa ii dau sau nu..... aleinad in urmatoarea poza deja era si mana mea dupa care l-am mutat.. cand am vazut pozele si mie mi s-a parut cam periculos dar cand pozam nu..mama denaturata ce sunt Criss acum mergem cu masina ![]() Olivia pupam vorbaret mic!! auzi la el tata!!!pai si n-ai protestat? ![]() Babyzapi sper sa nu fie nimic mai serios cu ganglionul asa! ![]() Anes nici mie nu mi-a venit inca menstruatia...alaptez excusiv.. Darling drum bun!!!! Ramo fericito, asa sa tot vina sarbatorile...ah, abia astept sa mergem acasa sa ne gateasca mama si soacra tot ce vrem ![]() noi am tinut si pastele catolic si il tinem si cel ortodox...ca asa-i in familiile mixte.. o zi frumoasa tuturor! ![]() mami de Thomas |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 17 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Un vot pentru printesa noastra
criss703 spune:
Ceau fetele
, ati vopsit ouale ?? ![]()
La multi ani/lunite sarbatoritilor de azi 
Astept sa se fiarba bine ouale si trec la vopsit , ocupatia mea preferata
de Pasti !
Oceanborn
ai PM
Arla f. faine poze si toata trupa haioasa
, avem si noi la fel baby-gymul
...nu stiam de unde il cunosc in pozele din tarc
.Felicitari pt. Nicole cea grasunica de acum ...vrem si nooooi 
Lauramiron , Dandusa aveti niste freze cool
, cine se mai baga la tuns scurt vrem poze ![]()
Noi am fost ieri la pediatru si suntem cam necajiti , nu e racita (si de asta imi era frica ) dar suntem mult sub greutate (a facut un calcul cu cat s-a nascut si cat are acum si am iesit destul de prost ) asa ca la inceputul lui mai bagam analize de sange - hemoleucograma din degetel si vedem ce e de facut
.Pana atunci incepem seara sa bagam cereale/ orez (nu imi e in clar care ) in biberon apoi facut mai gros cu lingurita si mar ras in timpul zilei , deci sper sa avem mai mult noroc cu dive de data asta ..peste cateva zile facem oricum 5 luni . Aaa si ne-am smecherit deja vrem numai cu mami si tati ...daca nu avem o guraaaaa !Bunicii deja nu stiu ce sa-i mai faca sa stea fara scandal cu ei
.
Drum bun si Vacanta placuta celor care pleaca sau au plecat pe undeva si Pasti fericite alaturi de cei dragi! 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
alra spune:
criss, cate kg are acuma? si ce lungime?
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
lauramiron spune:
Criss mersi
Nu te necaji cu greutatea Paulei, incearca sa-i dai sa pape diversificat si vezi ce se intampla intr-o luna. Poate ca analizele sunt binevenite, atunci vedeti exact cum sta.
Cereale orez gasesti de la Milupa, fara lapte, doar orez si vanilie, pe care le poti adauga in biberonul cu lapte sau in marul ras sau in legume etc Cred ca am vazut si la Nestle orez simplu.
| citat din mesajul lui criss703 Ceau fetele , ati vopsit ouale ?? La multi ani/lunite sarbatoritilor de azi ![]() Astept sa se fiarba bine ouale si trec la vopsit , ocupatia mea preferata de Pasti !Oceanborn ai PM Arla f. faine poze si toata trupa haioasa , avem si noi la fel baby-gymul ...nu stiam de unde il cunosc in pozele din tarc ![]() Lauramiron , Dandusa aveti niste freze cool Noi am fost ieri la pediatru si suntem cam necajiti , nu e racita (si de asta imi era frica ) dar suntem mult sub greutate (a facut un calcul cu cat s-a nascut si cat are acum si am iesit destul de prost ) asa ca la inceputul lui mai bagam analize de sange - hemoleucograma din degetel si vedem ce e de facut .Pana atunci incepem seara sa bagam cereale/ orez (nu imi e in clar care ) in biberon apoi facut mai gros cu lingurita si mar ras in timpul zilei , deci sper sa avem mai mult noroc cu dive de data asta ..peste cateva zile facem oricum 5 luni . Aaa si ne-am smecherit deja vrem numai cu mami si tati ...daca nu avem o guraaaaa !Bunicii deja nu stiu ce sa-i mai faca sa stea fara scandal cu ei . Drum bun si Vacanta placuta celor care pleaca sau au plecat pe undeva si Pasti fericite alaturi de cei dragi! ![]() Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez PovesteaNasterii |
dandusa spune:
intrasem sa caut rteta de pasca si pasca m-am facut![]()
Criss,
capul sus mamico
.
cereale simple cu orez gasesti si de la nestle.merg si alea cu roscove.uite www.nestle.ro/nestle_brand_baby_food_products.asp" target="_blank">aici link.Paula va stie pe voi doi cel mai bine si asa mi se pare normal sa se comporte.clar ca vrea cu mami si tati...cine-i ofera dragoste neconditionata si este tot timpul langa ea?!bunicile s-o lase in pace daca n-are fata chef de distractie,bine?!
am piticul pus pe bunici,se vede?![]()
Laura,
in mes trecut vroiam sa spun ca-ti sta super cu bluza roz...,da' ai inteles tu din context,asa-i?
stii cum e sa scrii under pressure
da' pe bune ca-ti sta super...esti frumoasa foc
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
mar_ysa_28 spune:
Noi suntem pe fuga...bagaje de facut ca plecam la bunici la Bz, facut cumparaturi, cadouri...diverse...
Am mers azi si am facut passaport printesei, e o ducle..imi vine sya o mananc...
Aveam multe de spus dar am o pana de memorie acum
Mirtha am luat si eu ceai de la Teekane il probez acum 
Laura super freza!!
Babyzapi succes la dr...
Criss dar cum sunteti cu greutatea/inaltimea?
Eu i-am luat vreo 4 palarii superbe de la magazinul Piciul puteti sa vedeti vreo 2 in fotografii...Am pus poze de la mare!!!
Ma duc....mai revin...oricum avem net si la tara...sper sa functioneze!![]()
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii