*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (43)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Andutza de cand asteptam pozele tale , sunt asa de dulci amandoua (si usor diferite , nu cred sa le incurci )sunt fetite mari deja cu rochite iar tu te-ai descurcat f. bine pana acum cu ele si cu siguranta te vei descurca si in viitor
Darling , Olivia ..si cozonaceii aferenti
Arla tin pumnii sa nu faca febra Nicole si sa se retraga uratele de eruptii

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Man-Dat Christian de Cata_Myky
Sofia de Nature

Sa fiti sanatosi!

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns la ce am scris depre rezultatul ecografiei de sold?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hello, dupa cum ziceam are eruptie si pe fata, sunai la dr cica e "boala de 3 zile". azi e a treia zi, sper ca maine sa fie ok
maine insa voi trage iara chiulul (tot fara plata ) ma reped la spital dupa hartie si apoi niscaiva cumparaturi

acu doarme, a mancat bine si totu e ok.

vazut poze cu gemene, foarte frumoase! mi-au placut mult rochitele maron!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos draga Darling.. Abia astept sa ne intalnim. Si flacaul tau creste. Pupici..

Citat:
citat din mesajul lui Darling_

Olivia – pup primul cozonacel vorbaret, ce mai trece timpul.
Ginye La Multi Ani!! Scuze pt intarziere. Iti doresc multa sanatate si tie si puiutului tau.
Hera, de asemenea La Multi Ani!!! cu scuze pt intarziere
Babyzapi sper sa se retraga ganglionul tau. E bine sa vezi un dr cat mai curand, pentru linistea ta. Te pup.
Felicitari Eva de Mirtha pt evolutia frumoasa.
Ramo Laura vad ca toate mamicile se tund, sa puneti poza. Si eu ma tund maine... de abia astept.
Leeloo eu l-am dezvatat de leganat acum 6 sapt, adica atunci cand a plecat mama. Ea il legana mereu... si se invatase. Am incetat brusc leganatul, adica nu l-am mai hatzanat nici un pic, absolut deloc. A comentat el, iti dai seama, dar cu rabdare, mangaiat pe frunte si capusor adoame acum fara problem. Adoarme de multe ori si singur.
Laura vazut poza cu oita creata. E superba. Ca si dolofanica cea mica de altfel.
Mirtha si Eduard saliveaza cand mananc eu si se uita cu o mutrita asa simpatica si pofticioasa. Apoi zambeste. Clar i se pare interesant procesul. Nu prea a luat in greutate, 300 gr in 4 sapt. Crezi ca ar tr sa incep mai devreme cu dive?? Off intuitia mea nu zice nimic. Parca as incepe, da parca m-as abtine.
Monicus pup printesa Ana ca a mai adaugat o lunita. De abia astept sa ne vedem.
Miky-ea si mie mi-a scazut productia s i-am dat chiar 2 biberoane de lapte praf, 2 seri la rand. Mi se parea ca trage in gol, sanii fleashca. Am mancat mai consistent, am incercat sa dorm mai bine/mult. Productia si-a revenit. Si el suge mai bine. A avut o perioada in care se juca la san si probabil ca din cauza asta nu aveam lapte, ca nu sugea. Dr mi-a zis ca productia e in functie de nevoile lui. Ma rog, eu ma cam indoiesc...

Mai avem o zi, sunt putin stresata cu drumul, va tr sa ne trezim de la 4 dimi, mi-e frica sa nu-l apuce urletele in avion. Uff de ne-am vedea odata acasa... Cu bagajele sunt varza, tr sa mai tai de pe lista ca s-au adunat prea multe. Pup cozonacimea, sa aveti o noapte linistita.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 17 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Un vot pentru printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

criss703, Olivia26

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Vroiam sa va spun ca sunt foarte mandra de ele sunt foarte cuminti doar ca au nevoie de foarte multa atentie si cum mami le face cam toate poftele mami face si baitza amuzanta mami face si pe bufonul toata ziua asa ca ele sunt foarte fericite si vesele de plans nu prea plang decat daca le e fomica sau daca nu sunt schimbate...dar mami mai si oboseste si atunci sunt cam supi...tati saracul munceste si e super obosit dar cum are ceva timp liber ma suplineste cu succes si apoi mai e si tataie care isi face curaj de ceva timp sa le ia in brate mai are de lucru...Valentina e suspecta de displazie de sold dar nu ma panichez ca am fost cu ea la dl dr de la medlife si asteptam sa megem iar cu ea acum la 4 luni sa vedem daca s-a remediat sau va trebui sa poarte un corset special oricum nu e o chestie grava...M-am obisnui demult sa nu ma mai panichez ca altfel cred ca muream de inima pana acum...Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca mi le-a dat in dar pe micutele mele care ne fac viatza mai frumoasa...Va pup si multa sanatate bebicilor si voua...

http://s698.photobucket.com/albums/vv350/andutza_02_2009/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

POZEEEE

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Andutza,
sa-ti traiasca printesele...,minuateeee,delicateee si scumpeee tareee
Alra,
imi pare rau ca nu santeti bine,sper sa treaca mai repede de 3 zile
Olivia,
felicitari pt 'tata'.si piticul meu se arata interesat de multe mancaruri...,ba chiar baleste si se uita cu jindeu am inceput sa-i dau o 'masa' de cereale seara in speranta ca nu se va mai trezi de tzspe mii de ori.deocamdata santem la cateva lingurite si nu se vede nici un efectastept...sa vad miracole...

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stewie spune:

Dragelor eu nu am nici o sansa sa recuperez ce s-a scris insa voiam sa va urez un PASTE FERICIT, sa aveti liniste, papa bun si hipocaloric
sa va bucuratzi de cozonacei si de primul lor Paste, sa aveti in vizita un iepuras generos si mai ales sa fiti sanatoase, fericite si iubite

Noi am avut o saptamana grea fiindca de fiecare data dupa vaccin avem parte de cateva zile de concerte insa acum e mult mai bine. Am fost si la verificarea tehnica de 4 luni si avem o grasana de 7.5 kg si 66 cm, asha ca Dr m-a cam atentionat sa las mai moale cu papa, insa parca de atunci mananca si mai mult. Avem si o victorie, am reusit sa o mut in camera ei fara proteste, cred ca e inca mica si nu-si da seama, asha ca ma bucur ca am facut-o acum..in sfarsit putem sa citim inainte de culcare...iuhuu
Va pupicesc, ma duc la smotru...

Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Mergi la inceput