*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (43)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor...bucatariti de e asa liniste pe aici?Mie imi face mama tot...oua,sarmale, ciorbita de miel si perisoare, drob de miel si pui...imm abia astept sa le pap.
Offf...eu sunt ingrijorata cu eco , ca nu ma lamureste nimeni...si dr. de familie a zis ca nu stie, tre sa se uite pe nu stiu ce
Sara doarme de la 2, dupa ce am fost la plimbare vreo 2 ore, a papat 170 ml la 13, ne-am jucat si apoi nani.Sa vezi urlete de foame cand se trezeste, apoi iesim la plimbare un pic si cand vine tati mergem la cumparaturi in outlet-ul din Militari, sa se inoiasca printesa asa ca de Iepuras.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

andutza, vazut poze superbe cu printesele tale.Frumoase foc.Ai cu ce sa te mandresti.Te admir pt ca reusesti sa le faci pe toate singura.

alra, vazut poze frumoasecu copchii frumosi.Pup nicolu' sa se face bine repede.Laura e tare dulce si pare a fi mereu pe ace.

olivia, am sunat-o pe doctorita in timpul programului, undeva pe la ora pranzului.Eu cand sunt cu David la control mereu ii suna telefonul si raspunde invariabil, dar...vad ca noi nu meritam.Mai are dreptul la o abatere si o schimb. E un medic foarte bun, il inoarce pe David pe toate partile cand mergem la control, doar ca eu am nevoie sa-mi raspunda la telefon si atunci cand am o urgenta.Sunt eu ciudata poate, ce sa zic.Am platit mereu consultatiile si deplasarile ei la domiciliu (in nr de 2, la 5 zile si la o luna), astfel incat sa nu se poata plange, desi e medic de familie si intra in atributiile ei controlul lunar, dar am zis ca vreau sa ma port cu ea bine ca si ea sa ne trateze la fel.Deocamdata are o bulina mare neagra si sunt pe punctul de a-mi cauta alt medic.

voiam sa mai zic una alta, dar vad ca m-am ramolit.Ma duc sa-mi fac lintea pana nu se trezeste teroristul

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Sunt inca in urma cu cititul... mi-am luat rochia de botez, foarte frumoasa

Ramo cu exceptia unghiului beta, rezultatele de eco sold sunt identice la cozonaceii nostri. Aceeasi concluzie si la fel, nucleii de osificare absenti. Dr ne-a spus ca nu mai are displazie sold, dar fiindca nucleii ososi nu sunt inca dezvoltati sa mergem la ortoped si sa urmam sfatului ortopedului.

Mirtha nu iau tratament dupa ureche iubita, doar ca eram curioasa sa stiu care a fost cauza ganglionilor la tine si cum i-ai tratat. Sunt foarte curioasa din fire si abia astept sa vad ce reprezinta ganglionul asta...am emotii ca la o "blind date"

Julia, Nebunica, Aleinad si Lauamiron va multumesc pt gandurile bune

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Si i-am luat si lui bebe un costumas ca m-am intalnit cu Iepurasul pe drum

Alra am admirat pozicile. Esti superba mami si tu si fetitele . Eu am ganglionul inghinal...un pic mai jos de cezariana, chiar pe dunga de la "triunghiul Bermudelor"

Miky_ea, Darling si Olivia

Fetele care ati calatorit cu avionul cu bebeii am si eu urmatoarele intrebari:

1) A trebuit sa aveti si carnetul de vaccinari al bebelului cu voi?
2) Bebelusii i-ati tinut in brate in timpul zborului? sau in ce?
3) Caruciorul am inteles ca il poate tine stewardesa si inapoia la coborare? si la check-in nu se ia in considerare ca bagaj?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703
Miky_ea cum mai e cu lapticul? Si la mine mai vine ..mai sta ...mai dau si cate un biberon de lapte praf seara ..la fel ma simt slabita ...mai am si senzatie de ameteala ..

Criss,Olivia,Darling lapticul e asa si asa si eu ii dau in completare lapte praf...insa starea mea generala e cam la fel: ma simt tot slabita,obosita...Azi am reinceput sa iau vitamine ca nu mai tine.
Sanatate multa si voua!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Si i-am luat si lui bebe un costumas ca m-am intalnit cu Iepurasul pe drum

Alra am admirat pozicile. Esti superba mami si tu si fetitele . Eu am ganglionul inghinal...un pic mai jos de cezariana, chiar pe dunga de la "triunghiul Bermudelor"

Miky_ea, Darling si Olivia

Fetele care ati calatorit cu avionul cu bebeii am si eu urmatoarele intrebari:

1) A trebuit sa aveti si carnetul de vaccinari al bebelului cu voi?
- Nu, numa la caini am inteles ca e nevoie de carnet de vaccinari
2) Bebelusii i-ati tinut in brate in timpul zborului? sau in ce?
da, sub 2 ani ii tii in brate, nu ai loc pentru ei
3) Caruciorul am inteles ca il poate tine stewardesa si inapoia la coborare? si la check-in nu se ia in considerare ca bagaj?
carutu il poti tine pana la intrarea in avion, nu se considera bagaj, ti-l iau ei la intrare si teoretic ti-l dau la iesire. la checkin ceri insa banderola pentru carut sa se stie ca e al tau. mie aia de la blue air nu mi l-au dat si a fost groaznic cu laura fara carut pe aerop din brux care e foaaarte mare.

mersi de aprecieri

malinas, laura tot timpu are cate o sotie in cap, da. o vrei??

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Darling, drum bun si un zbor cat mai usor!
Alra,am vazut niste poze f frumoase cu scumpe! Sanatate multa lui Nicol.
Andutza,ai niste fetite dulci foc..poza cu ele dormind pe o perna e superbaaaa

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Alra, slabanoago, ce fete frumoase ai si ce frumos e la voi! Ce dulci sunt, imi vine sa le musc de obraji Cu cine seamana Nicolu' ca nu-mi dau seama.

Stewie, sa-ti traiasca grasana, felicitari pt rezultate, stai linistita cu greutatea, si al meu avea peste 7600g la 4 luni

Isa, plecati in Franta?

Mie mi-au venit rezultatele la analizele de sange+urina, sunt toate perfecte, cica pot sa bag dulce la greu ca e mica glicemia(74)

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Chiar asa, Alra slabanoagoooooo! Nicole e taman buna de muscat, nici printesa cea mare nu e de neglijat la capitolul asta... Poze de poze!

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Eu nu bucataresc nica, eu acu am terminat curatenia, culminand cu frecatul wc si cada si faianta si mama lor pe limba lor ca mi-a iesit sufletu' . Pe la 21.30 fac baie la pui, pe urma ma bag eu la baie luuuunga cu spumaaaaa...

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0

Mergi la inceput