Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

subscriu si eu la apa plata sau apa fiarta adaugata la orice nu se blenduieste bine si se lipeste prin robot.

sa dau banana pe razatoare... precis n-as avea rabdare... dar nici morcov, hi, hi...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Raducu e mai bine..a dormit acum o ora si ceva..a papat ceralele si acum chiunie..sper sa nu mai facem temperatura

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nerantula eu am luat o din piatza de la o tanti care vindea tacamuri si alte chestii pt. bucatarie

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am bagat 4 bucati cartofi la cuptor. Asa pur si simplu, nu in folie nu in nimic. E bine ?

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Laureta sa treaca repede si sa fie forma cea mai usoara posibila!Eu ma gandesc cu groaza ca sunt atatea boli ale copilariei si ca la un moment dat o sa trecem prin toate....

Luminita,da, poate asta e nevoia lui.Sau asa e 'setat'.Mai ai pepsi?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Nerantula eu banana o fac pe razatoarea de sticla, se face rapid si foarte fin. Sau la blender, in vasul cu cutit inauntru, nu cu piciorul si adaug putina apa plata. Iese la fel de fina ca si pe razatoare.

Ada la mine nu se lipeste si poti merge si tu la impartasit daca in prealabil ai fost la spovedanie. Dar unii preoti pretind sa tii post 3 zile macar. Pe copii ii poti impartasi oricand duminica la Liturghie, pe la 12. Eu o duc in fiecare duminica numai ca smechera nu vrea sa ia intotdeauna impartasania

Biscutii cu gluten de cand se pot da? Dupa 7 luni?

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Am bagat 4 bucati cartofi la cuptor. Asa pur si simplu, nu in folie nu in nimic. E bine ?

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Monica, sa stii ca eu asa fac cartofii copti.Ii spal bine bine si ii bag pur si simplu in cuptor direct pe partea care acopera flacara.
Cu smantana...deliciosi

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Moni e bine si asa...sau poti sa-i mai pui in folie de aluminiu...si cand sunt gata ii scoti, ii cureti si pui pe ei sare, unt si branza(cas, cascaval).Eu asa-i fac si sunt tare buni.Pofta buna!

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Monica, e ok si asa, sau in folie de aluminiu. Pofta buna!

Oana, am mamico, cum sa n-am eu ? Ia de aici si niste pupici . Uf, de abia astpt sa treaca timpul, sa vina 5 mai ala, sa vedem ce si cum.

Cosmy, eu stiu ca e ok de la 8 luni sa-i dai lui bebica produse ce contin gluten, adica nu numai biscuiti, ci si painica sau covrigei.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

moni eu ii fac asa pt noi...dupa ce ii scot de la cuptor.
pun margarina, cascaval ras, bacon taiat cubuletze, smantana,iese DEMENTIAL.Sper sa nu-ti fi facut pofta mai mult

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput