Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 5
luminita2008 spune:
Paula, din pacate cred ca o sa se lipeasca si de fratica... atunci cand il iau in brate, se impinge si el in picioare. doar ca el e mai ascultator.
Nerantula, sar'na mult. noi inca nu facem toata casa, doar sufrageria...
mie imi iese bine banana la blenderul de mana, fie cu putina apa plata, fie cu alte fructe mai zemoase. de obicei o amestec cu para aburita sau cu nectarina aburita, au mai multa zeama.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
tzitziri spune:
Lumi, nici carnita nu e vreun succes fulminant, dar a mancat 70 de ml.
Ce ma uimeste pe mine la el este ca atat cat mananca (azi a mancat doua reprize 60+10 ml) mananca foarte frumos.Nu de pe langa, inghite frumos, nu se stramba, nu plange, ii place.Vizibil.Dupa aia parca se satura si gata! Sau se satura de mancare, ca tzitzi mananca ....asa ca mie mi se pare ca ii place dar nu mai vrea.Din diverse motive.
Ada, si noi il ducem maine pe David la impartasit.O sa fim la 8 acolo (dupa directivele preotului).In rest stiu de la Musette ce si cum...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
nikolici spune:
nerantula eu fac banana pe razatoarea de sticla, iese zuperrr fin.give it a try
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
luminita2008 spune:
Oana, pai e de bine, inseamna ca atat ii trebuie lui papa solida ptr moment. Dar e fff bine daca nu plange, nu se stramba etc. In timp cred ca va papa mai bine, mai mult, dar dupa cum se arata nu cred ca va fi un mancacios gen 250gr la o masa. El se va satura cu putin, asa imi pare mie, zic si eu.... va tin pumnii in continuare.
LE: Nikole, f buna ideea cu banana!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
baby_boy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Babytza si eu stiam ca avocado se da crud.Dar nici eu nu i-am dat nu stiu cu se amesteca cu legume sau cu fructe???Si eu vroiam sa intreb de papaya parca tu i-ai dat soricelului cu ce ai combinat-o? Baby_boy merci.Ti-au adus comanda direct acasa?Cam in cat timp?Ce mai face Raducu??? Azi am primit o veste buna: o prietena care incearca de 5 ani sa ramana insarcinata a reusit are deja 9 saptDe abia acum mi-a spus si nici acum nu prea vroia ca ii e frica sa nu se intample ceva rau cu samburelu. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Dya comanda a venit cam in 2 saptamani-3. Pentru ca intai vine din Germania in Sibiu parca si Timisoara daca nu ma insel..si de acolo a venit prin posta Atlasib direct la mine la poarta. Eu sunt multumita de ei.
Ma bucur pentru vestea cea buna
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
monica_dicut spune:
Vreau si eu cartofi copti o reteta ceva? Deci lesin de pofta cu voi aici. Cred ca eu o sa balbotez cot la cot cu bebe cand voi incepe diversificarea
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Nerantula spune:
citat din mesajul lui nikolici nerantula eu fac banana pe razatoarea de sticla, iese zuperrr fin.give it a try Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
Daca as avea una
Unde gasesc?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
baby_boy spune:
citat din mesajul lui Nerantula Intrebare: cum pasati banana fin-fin, ca la blenderul meu se lipeste de vas, de lama, etc si merge in gol www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 Hypnotic Parade |
Nerantula eu pun un pic de apa plata..si se blenduieste superrrr
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
laureta spune:
M am resemnat, asta e, vom fim buboase de Pasti
Bianca vrea numai in picere si daca nu i iese aoleu urla si ma cearta
Noi impartasim fetele dupa slujba in general.
nicolici poti sa faci doar o parte din cartof nu se strica ca ala normal. Taie o bucata cat vrei sa faci si bucata care ramane o bagi in frigi in folie fara sa i scoti coaja.
Anca si Inisa la fel facea, nu le a suportat muult timp. Probabil si din vina mea ca i dadeam totul pasat. Acum Biancai i ofer bucatele strivite
Diana si eu i am dat biscuiti cu gluten. Sarcina usoara prietenei tale
babytza eu miine incerc pt prima data avocado cu banana, sa videm ce va fi
nerantula eu pasez banana cu chestia aia care faci piureul de cartofi dupa aia bag in blender cu un pic de lapte sau apa. Numai asa mi a iesit fin piureul
am uitat sa pun urlatoarea
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole