Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 7

Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Intrebare: cum pasati banana fin-fin, ca la blenderul meu se lipeste de vas, de lama, etc si merge in gol ![]() |
Eu o dau pe razatoarea de plastic, aia cu zimti. Iese super ok.
Scuze daca ti-au mai raspuns si alte fete, n-am apucat sa citesc pina la capat.
Revin mai incolo cu raportul despre Ania la 6 luni.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Nerantula spune:
Noi azi am incercat dovleacul (de placinta) .. nu a mai fost atat de yac, insa am dat in alta dambla acum: nu avem rabdare sa stam sa primim lingurita decat la TV (baby einstein), daca il duc in bucatarie nu sta neam, trebuie sa agate cu mainile, sa caute cu privirile pe jos, prin spate, pe alaturi, sa se miste, sa se agite, sa traga de castronel (azi l-am lasat, si-a bagat mainile in castronel, si le-a pus in cap si pe hainute, si-a bagat boticul ca un catelus acolo, a fost dezastru ... in acest timp eu incercam sa strecor si lingurita pe acolo, in aceasta mozoleala totala! )
In final, trag concluzia ca nu i-a displacut, insa nu vad cum sa fac sa manance cumva, altfel decat sa linga marginea castronului si sa mozoleasca tot, dar absolut tot in jur!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade

Nausica spune:
citat din mesajul lui Nerantula Daca as avea una ![]() Unde gasesc? |
Hai ca incet incet ajung si eu la zi.
Eu am luat dintr-unul din magazinele din Piata Delfinului.
Aveau si de sticla si de plastic.
O folosesc pe cea de plastic.
Daca nu-i urgenta, ti-o donez cu draga inima pe cea de sticla.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

luminita2008 spune:
Laureta, ti-am vazut urlatoarea, e o scumpa! Imi pare rau ca o sa aveti bubite, sper sa faceti o forma usoara! Sanatate!
Intrebare: ciorbica aia buna buna cu bors, cand o pot gusta si bebelacii astia? (care intre noi fie vorba, numai bebelaci nu mai sunt...)
Luminita de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

monica_dicut spune:
Aveti idee cat dureaza ca nu mai am rabdare.... E adevarat ca o ora????!!!
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata

Paula-Laura spune:
Nerantula razatoare de plastic gasesti in Auchan (la articole bebelusi-biberoane si alte alea)
Eu lui Mihnea ii scot tavita de lascaun mai nos, ca daca o are se tot trage de ea, bate in ea cu mainile, vrea sa o manance si nu mai ajung cu lingurita in gura.
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Nausica spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Aveti idee cat dureaza ca nu mai am rabdare.... ![]() ![]() |
Varianta rapida: cartofi copti in coaja la microunde
Se spala cartofii bine, bine, se inteapa cu furculita cit se poate de adinc in 4-5 locuri si se pun la putere maxima, in cicluri de cite 4 minute. (4 minute pe o parte, se intorc, 4 minute pe cealalta) Pina ii simtiti ca s-au muiat in interior. In max 20 min sint gata. Ies f buni, pufosi in interior, mie-mi plac cu unt, telemea rasa si un pic de smintina. Si stiti cu ce ii mai maninc? O sa ziceti ca-s nebuna. Cu varza acra

Nausica si Ania
poze

gaia.nevia spune:
mda... si eu am impresia ca hranesc copilul contra vointei. Adica, da din maini dar si din picioare, apuca tot, agata tot, duce la gura tot, da din cap si cand ii prind gura pe directie infig lingurita aia minuscula ca o pipeta printre buze... cand i-or iesi si dintii de sus cum mai nimeresc? pe laterala?
nu pare nefericit dar nici nu participa ca sa zic asa.
De la Teo nu mai tin minte, dar cu el am inceput mai devreme, probabic coordonarea ochi-mana-creier-lingurita-borcanel nu functiona la cote periculoase... brrrrr....
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Paula-Laura spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Aveti idee cat dureaza ca nu mai am rabdare.... ![]() ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica ![]() ![]() ![]() Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() ![]() ![]() |
Depinde si de cat de mari sunt cartofii. Inteapa-i si tu cu furculita peste 30-45 de minute si daca intra usor(dar nu doar varful) sunt gata.

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete