MONTIGNAC (117) ..."EMMA ingerasul licurici iubit"
Raspunsuri - Pagina 7
puisorul spune:
HRISTOS A INVIAT!
Sa aveti o duminica si sarbatoare frumoasa
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
adinag spune:
Sper ca aveti toate o zi minunata!
Crivio, asa o fi cu baietii, eu inca nu stiu . Pur si simplu nu imi puteam inchipui cum se termina toata mancarea asta in doua zile Si ce griji au si baietii tai... poate ar fi cazul sa-i explici macar la ala mare ce si cum (s-ar putea si cel mic sa fie deja pregatit sa afle macar una alta). Din moment ce va "urmaresc", oricum stiu ei deja ceva, dar probabil ceva fals, si atunci mai bine adevarul... parerea mea!
goldi, te asteptam! Zic eu tocmai mancand un ou de ciocolata
Inca nu mi-a zis nimeni unde este album si cum pun poze si va vad si eu pe voi?
O zi frumoasa va doresc!
puisorul spune:
Vai ce mult am mancat de dimineata . Chiar daca aproape totul a fost Monti tot a fost mult. Si am papat si desert: tort montignac pufos si cremos. Il recomand cu caldura, chiar si familionul a spus ca e de exceptie.
Adinag, albumul e aici: www.4shared.com. Iti trimit adresa de mail si parola pe PM.
Stefi
andanii spune:
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
ymca spune:
cu tot respectul pentru Dl Montignac si pentru recomandarile lui, tin sa raportez PRAPAD! Adica lupu-si schimba parul, dar obiceiurile alimentare ba.
Am respectat doar chestia cu painea, care a fost "cea mai integrala" de pe piata si regula cu fructele, mancate cu grija pe stomacul gol (adica deloc pentru ca nu cred c-am avut stomacul gol zilele astea).
Am inceput bine vineri, am fost la serviciu, la sala, la tae-bo, jacuzzi, sauna de toate tipurile si asa, unsa cu toate alifiile, m-am dus acasa.
Sambata a fost inca OK pentru ca n-am stat pe-acasa si am fost pe drumuri, dar duminica si luni am mestecat non stop! Nu merita sa scriu aici ce-am servit dar cred ca 5% a fost monti. Si sa nu credeti ca am servit mancaruri traditionale...am mancat McD, tone de icre, salam de Sibiu cu paine, pufuleti, fajitas de pui...intr-o singura zi am mancat 2-3 sarmalute si niste pulpa de miel gatita excelent. Cozonac la discretie...de fiecare data cand mi-a fost pofta.
De azi incepe iar cumintenia...dar mi-e ciuda pe mine, pentru ca nu sunt capabila sa am un regim de viata sanatos. Adica una era daca la o masa de pranz mancam ne-monti si dupa aia reveneam la regimul meu. Dar nu, am uitat complet de orice regula!
In rest a fost bine, familie, copii, soare, trafic lejer, o carte buna. N-am ajuns la biserica decat ieri, pentru ca sambata seara am adormit pe la 11 si nu m-am mai trezit.
Va pup si sper ca ati petrecut bine si va urez o saptamana minunata!
latrishia spune:
Hristos a inviat!
De aseara m am intors la monti cu coada intre picioare, n am pacatuit decat cu cioco si mancat cam mult duminica, sper sa nu lesin cand m oi cantari.
Hai fetele, mobilizarea!!!Eu sunt pe salate si ceaiuri, incerc sa scot ceva din toxinele ingerate.
Pup
Lori&Luanna(5.11.2005)
alinam spune:
ce fac fetele siluetele?
eu nu zic nik, tac, asa cum prevazusem am sarit de 66kg, pana luni la raport sper macar sa ma intors la 66.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
valentinag spune:
Adevarat a Inviat!
Venii si io,spasita,n-am facut ravagii,chiar n-am mancat mult,dar m-am spurcat rau de tot cu cozonacul,cum naiba sa nu mananc cand mi-au iesit niste cozonaci exceptionali,am mancat asa cald,abia scos din cuptor,aproape jumate dintr-unu!
In rest mancare nu am exagerat...prea rau
De azi back in business,am mancat 2 oua fierte pana acum!Ma duc acasa si imi fac niste branza cu smantana si mananc goala asa,de gatit tre sa fac ceva,da nu mai stiu ce....vad io!
Spor tuturor!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
puisorul spune:
Bine ati revenit slabutelor
Eu am mancat cam mult dar aproape monti cu exceptia supei cu taitei de casa. Dulciuri nu am mancat decat tortul monti dar a fost destul sa revin la greutatea din tabel. Dupa ce ma bucurasem ca ma fericea cantarul
De maine revin la normal numai sa ajung la casuta mea.
O zi frumoasa sa aveti
Stefi
anca.b spune:
Salutare si de la noi. eu am avut azi o zi mai proasta...am fost la goagiu-bai sa-i aducem pe ai mei de la tratament si l-am luat pe stefan cu noi. pe drum a plins si a facut o gramada de circ (ceea ce nu s-a mai intimplat pina acum). in aiud ne-am oprit sa-i cumpar dentinox de la farmacie, ca am banuit ca dintii sint problema. si cum am alergat eu repede sa-i cumpar medicamentul, m-am intins cit am fost de lunga pe trecerea de pietoni...asa ca acum am genunchiul si cotul paradite, plus laba piciorului...m-am oblojit cum am putut (noroc cu trusa medicala din masina)...
acum sper sa treaca repede...simbata ar fi trebuit sa merg in club cu niste prietene...nici o sansa, ca abia ma misc...
scuze de off-topic...
si acum sa revenim: zilele astea nu am mincat prea mult, insa nici nu m-am abtinut. am mincat si pasca si cozonac si tort (ne-monti). in rest, piine deloc, doar trei oua (unul pe zi), niste drob si friptura de miel (goala, nici macar salata nu mi-a trebuit).
plus niste pahare de busuioaca de bohotin...cam asta a fost...nu m-am urcat pe cintar ca mie groaza. o sa o fac probabil miine, pt ca nu rezist pina luni...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...