MONTIGNAC (117) ..."EMMA ingerasul licurici iubit"
Raspunsuri - Pagina 6
adinag spune:
Buna fetelor dragi,
vad ca sunteti toate in pregatiri de Paste, bravo voua, sunteti harnicute foc!
Andanii, imi pare rau de problemele tale, nu stiu ce ai exact, in ce sens probleme cu circulatia? Ai grija de tine!
Crivio, ai facut muuuulte bunatati, si vad ca sunt si aproape toate Monti! Bravo! Dar cine mananca atatea mancaruri?
Eu m-am dezobisnuit, nu se practica aici sa se faca atatea feluri de mancare, nici nu as mai putea manca atatea diferita. Prefer mai putin si bun. Dar banuiesc ca e si greu sa renunti la ceva, ca la ce renunti? Ca totul e buuuuun
Latrishia, citisem si de fete pe care le-au dereglat complet pastilele, atat CM cat si in general, metabolismul, ameteli etc. Personal nu as lua niciodata asa ceva.
Mai vroiam sa zic ceva, dar mereu uit, ca eu citesc tot pe bucatele, ma urmareste fiu-meu peste tot, acum sta cocotat ins patele meu, varianta buna. Aia rea e cand imi inchide mereu calculatorul...
Eu cu Pastele catolic am ajuns la 60kg, sa nu faceti ca mine. Vestea buna e ca azi dimineata cantarul a aratat 58,9kg... sa vedem cum ramane! Oricum, duminica merg la ai mei la masa sa sarbatorim putintel si Pastele ortodox. Deci ne auzim la raport de luni intr-o saptamana,nu? Sper sa fie la mine un 58,x ar fi fain tare!
oricum va doresc la toate un
Paste fericit, cu multa liniste, armonie si bucurii in familie!!!
andanii spune:
feteleeeeee .... ce de mancaruriiiiii
acuma am terminat curatenie
si ma apuc de salate
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
anca.b spune:
wow, ce de mincaruri faceti!!!!
eu am incercat ma limitez: drob, pasca, fursecuri, friptura de miel cu salata si oua rosii. astea le-am facut eu. pt musafiri am cumparat doi cozonaci...tort n-am mai facut pt ca duminica e ziua cumnatei mele si ne-a invitat la o feliutza de tort de caramel...
Sarbatori fericite tuturor!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
alinam spune:
Am intrat sa va urez si eu PASTE FERICIT, sanatate si liniste in casutele voastre.
Daca se vorbeste de mancare hop si eu sa ma laud ca am facut niste cozonaci si o pasca super tari, cozonac din ala de se desface fasii, am aflat secretul , o prajitura cu mascarpone ,ciocolata, frisca, portocale mmmmmmmmm, ciorba de burta, friptura de miel, sarmale (fara nu se poate), oua rosii si nu mai zic, dezmat pe toata linia, bine la mancare nu sunt eu "vinovata", ciorba tata , sarmalele mama , oricum nimic conform, sper doar sa nu trec cu mult de alea 66kg
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
melany72 spune:
Am pus pozici noi la album.
Va pup pe toate si petrecere frumoasa tuturor.
Sa aveti o noapte luminata.
PS...nu am vazut 69!
sanse spune:
PASTE FERICIT Fetelor
Sa fiti cuminti
alinam sa ne scri si noua secretul pentru cozonaceii tai.
Andanitzo sunt aici...intru zilnic sa citesc dar nu ma simt prea bine si nu stau sa scriu.Sunt sanatoasa ..doar cu capul am probleme....
Va pup fetelor sa fiti sanatoase si tot ce va doriti
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
sanse spune:
HRISTOS A INVIAT!!
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
goldi spune:
Adevarat a inviat !
Va citesc de catva timp si dupa sarbatori vreau sa ma inscriu langa voi la cursa anti-kilograme. Acum cativa ani am descoperit Monti si am slabit vreo 8 kg, f frumos, fara foame si fara sa stau cu ceasul agatat de gat.
Intre timp m-am delasat si parsivele de kg au pus iar stapanire pe mine .
Da' nu ma las ! Va ajung din urma!!!
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
crivio spune:
HRISTOS A INVIAT!
Am intrat un pic sa vad ce mai faceti , ca dupa aceea fug la mama sa-mi recuperez plodutii. Au ramas asta-noapte la ea dupa Inviere. Bineinteles cu asigurarile de rigoare ca nu ne "pupam cu limba". Copiii mei sunt la varsta la care incep sa simta ca noaptea se petrece ceva intre parinti, dar nu stiu inca ce, asa ca tot incearca sa afle. De aceea ne pandesc noaptea cu randul, iar cand ii mai las cateodata la mama au grija sa se asigure ca nu ne pupam. Ultima data ne-au lasat in camera telefonul mobil pe inregistrare audio.
adinag cum cine sa manance atatea bunatati? Pai baietii mei au unul 7 ani si 6 luni, iar celalalt 10 ani(ii implineste pe 3 mai).
Si trebuie sa-ti spun ca la varsta asta sunt ca niste saci fara fund. Uneori mananca de parca fac a saracie!
Ma bucur ca raportam lunea urmatoare, pentru ca desi am facut mancaruri monti, ma indoiesc ca nu se va depune totusi ceva. Dar pana luni avem timp sa dam inapoi.
Si mie mi-au iesit de minune si pasca si cozonacul. Nu ma asteptam cand am vazut la framantat ce cleios era aluatul, dar apoi au inceput sa-mi creasca in maini in timp ce framantam.
Va doresc sa petreceti un Paste fericit alaturi de cei dragi!
Va pup!
andanii spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"