MONTIGNAC (117) ..."EMMA ingerasul licurici iubit"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetelorrrr de grozaa ... am +500 gr dupa 4 zile de dezmat ... abaterile mele au fost ciocolata (destul de multa binenteles ... nu pot sa ma abtin cand am tone si mai ales cele care-mi plac gen rafaelo, milka cu alune) cartofi pe gratar (nu am mai mancat niciodata dar sunt bestiali) si cred ca o felie de paine alba de casa

dar de azi gata zic ... a trecut si pastele , ar fi cazul sa ne cumintim nu ??? imediat mergem la mare si ce facem ??? hai gata , mobilizareeeaaaaa

activitate vreau s vad , raport zilnic , astfel poate ne obligam sa fim cuminti

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Neata fetelor

Eu zic prezent Dani, sper sa dau raport in fiecare zi pt ca inseamna ca ma tin de treaba, asa ca o sa incep cu ziua de ieri.

MD kiwi
3 oua rosii cu ceapa
P cateva chiftelute
G mar
C juma de castronel de fasole batuta cu juma de carnacior din care am scos grasimea si sincer nu stiu ce a mai ramas, cred ca o lingurita de carne

Azi tre sa mai gatesc cate ceva, si ma gandeam la o ciorbica de perisoare, am carnita de pulpa de curcan tocata de ieri si voiam sa va intreb dc merg facute cu orez integral. Din amintirile mele parca nu merg combinate, probabil o sa fac cateva fara orez pt mine si am rezolvat o, ca oricum nu fac un cazan, le gasesc eu pe acolo.

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

latrishia nu merge orezul cu carne ... orezul il combini doar cu legume si f putin ulei de masline (o lingura max )

eu ieri am mancat in doua ture din urmatoarele : ficat pui, piept pui la gratar , branza , rosii, ardei, ceapa verde , ou ...

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Latrishia, din cate stiu si eu orezul nu merge combinat cu lipide. Oricum perisoarele sunt bune si fara orez pentru ca eu asa le fac dintotdeauna.

Asa Andanii, trage-ne de urechi . Musai tre sa fac ceva mai ales ca noi vrem sa mergem in concediu la sfarsitul lui iunie .

Anca, imi pare tare rau pt patanie mai ales ca ti s-a intamplat in orasul meu natal . Poate trece pana sambata si poti sa mergi la dans .

Am papat deja doua oua rosii, cu doua rosii si o felie de chec aperitiv( care by the way a iesit superbun). La pranz cred ca fac niste fructe de mare cu usturoi si unt. Dar habar nu am ce sa gatesc pentru familion. As face o ciorba cu os afumat si cu cartofi pt sotior si felul doi inca nu stiu.

Haideti fetelor, gata cu sarbatorile si dezmatul.
O zi frumoasa si conforma

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ani, ...merg la aiud in iunie, la o nunta? oare nu ne vedem pe acolo?

Andanii, da-da, ia suna mobilizarea aici!!!

meniul de azi:
md- wassa cu lapte
g- curmale
p- oua rosii cu cas
c- fructe

sper sa ma tin de el. m-am urcat si eu pe cintar si tot la +500 grame sint si eu... sper sa revin la greutatea din tabel pina luni.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

hai ma Andanii, tu te plangi pentru 500 de grame amarite?

Si la mine dezmatul nu e gata inca pentru ca am frigiderul plin de mancare. Am insa noroc: poienita mea a iesit pentru prima data de nemancat nu-mi explic de ce. Cozonac am facut normal dar deja nu mai este pentru ca nu am facut mult si am si dat din el. Hmmm, imi dau seama ca am frigiderul plin cu mancare conforma

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata!
Pana acum am mancat 2 pere si pentru pranz am salata de varza cu chiftelute de pui!
Am pus fasole la inmuiat,diseara vreau sa fac o fasole batuta

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Eu am -500g. Sa inteleg ca doar o zi jumate de dezmat nu se prea pune

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

asa fetele, asa va vreau .... haideti la scris sa nu avem timp de mancat ... sa stam la povesti in loc de facut mancare

latrishia felicitari ca ai inceput sa te tii de treaba ... ai vazut ca deja se vad si rezultatele

vali .... da chiar cu fasole batuta de la inceput ... sigur nu se va vedea la cantar , la mine fasolea ma face sa stagnez cel putin

androix ai vazut ca frigiderul e plin cu mancare conforma .... asa caaaaa dai bataie la cumitenie

anca ... cum esti??? te mai dor picioarele ???? vai vai ... erai cu nasul pe sus nu ? ca esti mai slaba ... stiu io

puisorule in iunie?? .... vai de mine , pai mai ai putin , hai la treraba atuncilea ... gata cu dezmatul , lasa checul

feteleeeeee mobilizareeaaaaaa

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andanii, , cred ca eram indragostita! azi nu mi-am desfacut bandajele inca...mi-e groaza...dar nu mai doare atit de tare ca ieri, deci clar sint pe drumul cel bun

Androix, pofta buna la mincarea conforma.

Latrisha, felicitarile mele!

Vali, eu ma ingras de la fasolea batuta. stiu ca e conforma, dar la mine asta e efectul...poate o maninc prea cu pofta

Acum fac tocanitza de pui pentru baieti. asa bine miroase...pacat ca nu e conforma, deci o sa ma abtin.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput