MONTIGNAC (117) ..."EMMA ingerasul licurici iubit"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

la multi ani vali draga .... pai vezi ce faci cu tortul ala ....offf i nici sucurile nu-s bune

va pupicsc pe toate

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

of, Andanii ce mai stai cu batul dupa noi, lasa fata sa se simta bine ca e ziua ei , daca am calca stramb numai de ziua nostra si a celor din familie ar fi mare lucru

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

asa trebuie .... numai cu batul dupa voi trebuie sa fiu .... stiu prietenii de ce

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

la multi ani valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

La multi ani Vale, inchina un pahar si pt noi.

Alina draga mea, daca ajung la 65 tre sa mi fac si operatie de removare de piei ca nu ti imaginezi cum imi atarna la 75...d apai la 65 . Si oricum cred ca as umbla cu pietre in buzinare...hehe, nu cred ca vreau sa fiu asa de slaba, am fost grasuta de cand ma stiu si mi e bine atata timp cat am o greutate normala...deocamdata sunt iar la limita de obezitate Dar scap eu de 10 kg rapid rapid.

Despre dulciuri....ce sunt alea? zahar?...cah, nu e bun, e toxic, de ce sa bag otrava in mine?..exact ca si cu fumatul, ymca sa mi zici dc tine terapia, la mine tine cu conditia sa nu gust nici macar un rest de biscuite pe care l lasa fi mea pe unde i vine...inainte aspiram si firimiturile, cu limba evident.E clar, zaharul da dependenta, e cah!!!

Mi am confectionat si eu un desert azi, branza cu capsuni date la blender, o bunatate a iesit, zici ca i inghetata, si sa mor de am simtit ca n are zahar, e chiar dulce.

As gati niste ciuperci pe seara...ceva idei imi dati si mie cum sa le prepar?

Pupi

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sarumana sarumana!
Am avut asa un frison,mi s-a parut ca ma asteapta cineva c-o bataasa ca am fost cuminteee!Am gustat decat o gura,sa vad cum a iesit,in rest,l-au ras colegele!Acasa am mancat doar salata verde cu o bucata de piept si o gura de placinta cu mere,musafirii au ras tot ce am pregatit!
Ma duc sa caut prin poze sa vad daca gasesc una sa va pun in care sa fiu singura!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am mai gasit una din feb,am atasat-o!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

am inrat hotarata sa pun pozici si pauza ... nu reusesc sa ma loghez
ati schimbat careva parola ??????

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

merge andanii ca am intrat eu acum sa verific si e aceeasi parola. poate ca la user nu ai pus toata adresa, adica si cu @yahoo.com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata!
ce fac fetele siluetele?

eu am inceput ca de obicei cu lapte si wassa.
azi ma gindesc sa ies mai mult pe afara, sa fac un pic de miscare cu stefan...m-am cintarit si nu stau bine deloc...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput