MONTIGNAC (117) ..."EMMA ingerasul licurici iubit"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Neata!

Ieri am petrecut la prietena mea, am mancat rezon am venit acasa pe la 20.30 si m-am dat la sport, a treia oara pe saptamana asta.Am lucrat piciorushele ca tare au nevoie si ele dragele de muschiuleti.

Vali, ma duc sa te vad in februarie.

O zi buna tuturor. Mi-e somn, mi-e foame (astept sa se inmoaie fulgii) si vreau acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Eu n am avut sarbatorit ieri asa ca a fost o zi conforma, numa ca am mancat tot desertul minunat pana m am culcat, ceea ce n a fost deloc bine.

Meniu ieri

MD cafea ca atat am apucat
P salata de rosii cu castraveti si varza alba si un ciocanel de pui
G branza cu capsuni
C niste fasole pana mi s a incalzit ciorbica
g restul de branza cu capsuni

Cred ca am baut cam multa apa, ca eram cat pe ce sa dorm pe buda

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui latrishia
Cred ca am baut cam multa apa, ca eram cat pe ce sa dorm pe buda

Lasa ma ca e bine sa bei apa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

am fost ieri la sala si era ceva nou in program: groovy moves! adica o combinatie de dans a la beyonce si aerobic....a fost distractiv...dupa care l-am rugat pe instructorul care ma pastoreste pe mine sa-mi faca un program pentru abdomene si sa-mi arate toate aparatele pe aceasta tema...si omu' s-a pus serios pe treaba pana m-a lasat lata pe o bancuta de abdomene...si la final un stepper nasol, lateral care mi-a pus in miscare fundul si coapsele...

lastrishia, asta cu zahar toxic o stiu de cand lumea si pamantul dar asta nu m-a impiedicat niciodata sa fac abuz de el. dar ieri n-am mancat nimic dulce; am luat-o pe partea cu vointa, fix cum am facut cu tigarile in trecut;

mi-am respectat meniul fix cu un singur amendament; la cina n-am mancat salata ci o portie mica de ciorba acra, acra, acra

azi am inceput iar cu branza si ridichi. pentru pranz am iar ceva modificat: va fi cotlet de porc la cuptor si nu piept pui, dar sper sa nu fie o problema prea mare.

mi-am printat un calendar mare si pun cate un X pe fiecare zi fara abateri...am dat in mintea copiilor... maine-poimaine o sa ma vedeti defiland prin oras cu fete vesele lipite pe bluza pentru toate zilele in care am fost cuminte.

de luni se apuca un coleg de monti...si asteapta sfaturi de la mine...ca cica sunt mai priceputa. avem gusturi diferite deci nu pot sa-i recomand prea multe, poate doar sa fur niste meniuri de la voi (mai ales cele pe baza de linte,ca lui ii plac astea).

azi sper sa ajung iar la sala pentru ca e latino dance! urmat de abs! urmat de legs! e plina sala de fete slabe...asa le invidiez...eu n-am fost in stare sa merg atunci cand eram bine...doar acum, la greu, m-am mobilizat.

alinam, mi-am adus aminte...pai in doua saptamani nici macar nu apuc sa mananc toate tipurile de dulciuri care-mi plac...de unde sa ma satur de ele...cred ca 2 luni de mancat numai dulciuri m-ar potoli si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

stiti de cine mi-am adus aminte ieri? de crisstinuta...si de retetele ei de peste. oare ce mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca

alinam, mi-am adus aminte...pai in doua saptamani nici macar nu apuc sa mananc toate tipurile de dulciuri care-mi plac...de unde sa ma satur de ele...cred ca 2 luni de mancat numai dulciuri m-ar potoli si pe mine.

Nu ma intrebati cu ce am pacatuit ieri , am fost la mama, am mancat o pulpa la cuptor fara cartofii prajiti de langa care imi faceau rau cu okiul da, am rezistat, in schimb cand am vazut tortul caramel nu m-am abtinut si aseara acasa de ciuda ca m-am spurcat cu tort am mancat si o coicolata cu menta, intreaga.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
Azi am mancat doar niste alune pana acum si am baut un pahar de cola light,nu mi-e foame,nu's de ce!
Azi imi fac niste spanac si mai am fasole,poate mananc si o lingura din aia.
Spor!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Buna fetele!
nu mi-e foame,nu's de ce!

ce invidie pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

io nu stiu ce am azi da mi-e foame continuuu ... as manca un cal

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

si mie! acum "devorez" un grepfruit deshidratat, cred ca sta in sertar de o luna

Mergi la inceput