MONTIGNAC (117) ..."EMMA ingerasul licurici iubit"
Raspunsuri - Pagina 16
anca.b spune:
nici eu nu pot minca nimic azi...chiar nu stiu ce am...dupa micul dejun am mai "mincat" 3 patratele de cioco neagra si o cola zero...masa de prinz sta si ma asteapta...nu-mi vine sa ma apuc de ea deloc.
cred ca o transform in cina...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
alinam spune:
nununu sa nu faci asa, trimite-o la mine si la Andanii
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
puisorul spune:
Moamaaa, dar ce de ati scris . Asa mai da
Felicitari Vali, cu intarziere
Ieri am avut musafiri, adica nasii nostrii de la Suceava si am fost cat se poate de conforma. Aseara la restaurant am papat frigarui cu ciuperci la gratar iar azi-dimineata ceva mezeluri cu cascaval si ardei. Bine ca tot am avut o mica abatere adica am mancat niste bombonele de ciocolata si vreo doua pahare de Cola light.
Si mi o ciuda de mor pe fetele fara apetit . Eu deja am bagat pranzul( resturi de mezeluri si branza ramase de azidimineata ca nu am facut nimic de mancare) si sper sa ma abtin de la pizza dupa-amiaza la onomastica la care mergem.
Eu sunt asa norocoasa ca nu prea imi plac dulciurile. Ciocolata neagra mai mananc, dar in rest as manca saraturi toata ziua.
Am vazut si poze cu fete frumoase . Mai caut si eu dar nu prea gasesc poze relevante.
O zi frumoasa si conforma
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
lizzy spune:
asa fetele, braaavoooooo
macar voi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
latrishia spune:
Sal gagici
Ymca, sunt sigura ca vei reusi, eu m am scarbit de dulciuri, de nici sa le gust nu mi mai vine. Am o cioco in frigider de 2 sapt zace, si tot zic hai sa mananc un cub doua, dar mi se face greata si mai bine iau o gura de branza.Avem un creier asa usor de mani****t, tot ce vrem noi crede
Andanii ia o gura de inka dc ai la indemana, mie imi taie foamea excesiva subit.
Vali si Anca, de cand e cola light meniu fix? Mai e necesar sa spun ca si cola da dependenta? I ve been a coke addicted too
De halit azi
MD struguri
cartoane cu gem si un iaurt
P ultima lingura de fasole batuta
peste si salata de varza
C ciuperci cu usturoi
Pup
Lori&Luanna(5.11.2005)
Androix spune:
Hei, salutare! Ma bucur sa va vad asa vorbarete, nici acum nu am terminat de citit. In schimb mi-am adus aminte ca sunt datoare un raspuns:
Latrishia, scuze ca vine cu intarziere! cum stai cu fumatul? Eu deja ma simt mai bine, pot sa spun ca nu mai simt nici nevoia sa mananc dar m-am convins ca o dependenta se schimnba pe alta Dulciurile ma omoara. Iar luatul in greutate la mine e de la paste si bunatatile mancate cu nemiluita nu de la fumat.
Ti-am vazut si pozele, esti o frumoasa!
Melany, chiar ca lume noua! Pai cat de ocupata ai fi, te rog in genunchi intra macar sa zici doua vorbe! Uite, am citit azi ca ai reaparut, ti-am vazut poza in care tragi de fiare si m-am suit si eu IN SFARSIT!!! pe bicicleta in seara asta! Iar de saptamana viitoare am planuri mari pentru ca si eu am gantere
Ymka dar tu nu ai poze? Ca forlder ai acolo dar eu nu vad nik. Ai mare dreptate cu meniul fix. Si eu vreau la micul dejun cartoane cu lapte. La pranz o sa ma stradui sa fac ceva gratar cu salata sau peste in diverse variante iar seara o sa vad eu. Ca sa nu mai spun de ideea cu cantarul. Ba mai mult, pentru ca ma cunosc o sa-l pun pe Mihai sa mi-l ascunda undeva unde sa nu dau de el si sa mi-l dea doar lunea
Imi place febra asta cu pozele, am pus si eu una de saptamana asta, am ajuns inapoi la 83 Dar de-acusi s-a ispravit! Vreau sa ajung la 80 in urmatoarele 3 saptamani!
Valeeee cum am uitat io ca esti si Georgeta? Sa traiesti cu numele, sa ai parte de ce-ti doresti. CUm mai stai cu stomacul?
Tot in urma cu cititul dar nu mai pot sa stau, trebuie sa fac un dus dupa bicicleta, se cere, plus ca sotul meu s-a barbierit la cererea mea expresa nu se cade sa-l las sa ma astepte...
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
latrishia spune:
Se vede treaba ca fetele au plecat in weekend, ca i pustiu p aci...
Andronix cu fumatul stau cum e mai bine, nu mi mai trebuie nu voi mai fuma niciodata(au fost primele zile naspa, ca aveam niste nervi de mi venea sa musc din pereti si am mancat non stop bomboane...a trecut, azi sunt fix 2 luni decand sunt nefumatoare) si de o saptamana nici nu ma mai indop cu dulciuri, deloc, de luni n am pus zahar in gura. Nu cred chestia cu o dependenta se inlocuieste cu alta, in momentul asta nu cred ca mai sunt dependenta de nimic in materie de chestii de ingurgitat. Baga ti asta in cap si o sa fie bine.
Fetelor pe unde defilati?
Lori&Luanna(5.11.2005)
anca.b spune:
eu sint pe aici. nu plec nicaieri pina dupa=masa...tati e la munca, pe mine ma dor ranile si piticul e crizat de la masele...in rest, voie buna!
ne-monti azi si miine. asta e. de luni incep cu meniul fix. incerc doua saptamini, sa vedem ce se intimpla.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
Ele spune:
Si eu pe aici..dar va urmaresc doar sa vad ce faceti. Sunt spion!! Noi abia ne-am adunat de pe drumuri...deci sigur nu mai plecam pe nicaieri zilele astea. Am mancat doar "buruieni" de miercuri incoa si m-am mai dezumflat putin. Prea eram indopata cu dulciuri.
Anca si eu sunt de parere ca o sa fie mult mai relaxant la munca. Dupa ce facuse 2 ani Denisa sa ma duc la munca era adevarata placere..chiar daca financiar nu se merita..dar creierilor mei le-a facut fff bine. Ca sa nu mai zic ca iesi cu nasul din frigider.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
puisorul spune:
Deci ieri nu m-am abtinut de la pizza si am mancat vreo trei felii dar cand am ajuns acasa mi-era rau asa ca am vomitat tot .
De dimineata am mancat doua oua fierte cu branza si ardei. De pranz incerc sa sar mai ales ca pe la cinci mergem la un restaurant cu cativa prieteni si nu stiu cum o sa ies cu camasa curata .
Fetele din Bucuresti, mergeti careva la intalnirea cu Michel Montignac? Eu sper sa apuc macar sa cumpar revista Felicia cu cartea cea noua.
Un weekend frumos si conform ( mai putin pt Anca care deja a anuntat un weekend nemonti )
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele