MONTIGNAC (117) ..."EMMA ingerasul licurici iubit"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

eu sunt in urma rau de tot. nici nu am cautat poze cu mine...poze cu mine grasa nu fac pentru ca mi-e rusine...de un an de zile pozez numai copiii sau sotul...eu nu mai apar pe nicaieri. poate pun una cu cum am fost si unde TREBUIE neaparat sa ajung. acceptati si varianta asta sau trisez? sper sa intru si eu in seara asta de acasa si sa va vad pe toate.

de azi am trecut iar la meniu fix si vreau sa stau asa 1-2 saptamani.

dimineata: branza telemea cu ridichi
pranz: piept pui la gratar cu salata verde si lamaie
cina: salata cu ton, salata greceasca, salata bulgareasca sau 1-2 fructe.

pentru gustari mi-am dat voie la un fruct, un iaurt mic sau niste migdale crude.

voi urma si eu terapia latrishiei, aia cu lasatul de dulciuri = lasat de fumat.

ce frumos andanii ca v-au dat liber de sf gheorghe. vreau si eu! azi merg si eu la sala orice s-ar intampla...nu reusesc deloc de 2 notpi incoace mi se face un somn enorm si nu mai ajung la orele care m-au conscrat.

alinam, si mie mi se pare mai simplu la munca decat acasa. weekendul ma stoarce de puteri. noroc ca muncesc 5 zile si ma repun pe picioare.

anca, mult succes la serviciu si felicitari tatalui atotcunoscator.

eu nu m-am mai cantarit pentru ca mi-e frica...am urcat cantarul pe sifonier si ma gandesc cu groaza ca vine ziua de luni si trebuie sa-l cobor de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ymca, buna ideea cu meniul fix...o sa o incerc si eu de luni...micul dejun e deja fix...lapte cu wassa. ma gindesc sa las pt cina un fruct. iar la prinz trebuie sa vad lista de la catering...probabil ma voi opri la un gratar cu salata...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

si acum , la final de zi, sa va dau o veste...de luni ma intorc la munca. mi-e super groaza de cum ne vom descurca...doua saptamini sint la cluj, insa apoi trebuie sa plec trei saptamini...ufff...bine ca e tati de incredere si stie sa se ocupe de bebe...sper sa-si pota lua liber atit de multe zile...
tineti-mi pumnii!
partea buna e ca imi va fi muuult mai usor sa tin monti la serviciu...n-o sa am vreme sa ma gindesc la mincare...

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

deja?? :((( offfff...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

melany ma bucur sa te vad pe aici cu atatea mesaje ... si binenteles ca a bucur si de prezenta ele-i sa nu mai dispareti va rog , chiar de nu mancati monti 100% faceti parte din familia asta nu ????

Vin si eu mai des a m-am mai eliberat putin si la servici, am avut o perioada tare incarcata.
Ele, sa nu-mi zici ca ai avut sub 70 si te-ai intors...eu nu concep sa ma mai intorc unde am fost!!
Daca ajung la 65 pana in august voi si cea mai fericita, iar daca o sa am si muschi mai tari pe mine o sa fie PERFECT.

Uite ca azi e sarbatoare si m-a invitat o prietena pe la ea...sa ma duc, sa nu ma duc...daca imi trece cheful de sport pana ajung acasa? Am in program sa lucrez picioarele..chiar daca maine s-ar putea sa merg iar cracanata cum am mai patit-o.
Nu ma las ma,,nu va lasati nici voi ca mult nu mai avem.As vrea sa ajung in tabelul ala de la inceput cu targhetul de 65 acum (Andanii poti schimba si la mine saptamana viitoare ) si in " pauza"...adica sa nu mai am de ce raporta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui melany72

Citat:
citat din mesajul lui andanii

melany ma bucur sa te vad pe aici cu atatea mesaje ... si binenteles ca a bucur si de prezenta ele-i sa nu mai dispareti va rog , chiar de nu mancati monti 100% faceti parte din familia asta nu ????

Vin si eu mai des a m-am mai eliberat putin si la servici, am avut o perioada tare incarcata.
Ele, sa nu-mi zici ca ai avut sub 70 si te-ai intors...eu nu concep sa ma mai intorc unde am fost!!
Daca ajung la 65 pana in august voi si cea mai fericita, iar daca o sa am si muschi mai tari pe mine o sa fie PERFECT.

Uite ca azi e sarbatoare si m-a invitat o prietena pe la ea...sa ma duc, sa nu ma duc...daca imi trece cheful de sport pana ajung acasa? Am in program sa lucrez picioarele..chiar daca maine s-ar putea sa merg iar cracanata cum am mai patit-o.
Nu ma las ma,,nu va lasati nici voi ca mult nu mai avem.As vrea sa ajung in tabelul ala de la inceput cu targhetul de 65 acum (Andanii poti schimba si la mine saptamana viitoare ) si in " pauza"...adica sa nu mai am de ce raporta!!!

Si nu o data...am avut de nenumarate ori 63-64 si iarasi m-am umflat. Eu nu am oscilatii de sute de grame..am de cate 5 kg .... Acuma vorbeste scroafa de mine...pai cine s-a destrabalat 100%..EU. Nu e vorba de Paste (ca eu sunt catolica si acolo am fost cuminte)..am botezat o fetitza si facea maica-sa niste prajituri fenomenale. 3 zile am bagat cat am putut.Am zis de e chef , chef sa fie. Nu ma pot lasa de dulciuri nici moarta. Asta e "durerea" mea si vad ca nu sunt singura. Dar recunosc ca nu mai am putere de diete. Mi s-a acrit. De aia nu ma bag la nici un concurs..nik...ma stiu...si acuma as baga si o pizza si ceva dulciuri. Na!!

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Ele...nu de concurs vorbesc...

Dulciurili e si moartea mea, parol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
Dana,am sa caut acasa poze sa va pun si mai nou,da nu e nimic schimbat,tot ditai animala sunt!
Azi am alergat pana acum,am avut drumuri de facut,acum imi astept colegele la o felie de tort si un pahar de suc,ca sunt si Georgeta.
Am mancat pana acum o para si cateva alune!
Ymca,buna ideea cu meniul fix,dar mie mi-e ca nu ma tin de el...azi oricum nu ma tin ca am musafiri,sambata am musafiri,oi vedea eu!
Am inceput fizioterapia pentru spatele meu si vreau neaparat dupa ce termin sa ma apuc de gimnastica!poate poate ma mai modelez si eu!
Alina,sar'mana de parola!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

LA MULTI ANI GEORGETO! si la cat mai putine kile, azi ai voie sa papi ce vrei tu .(ti-am vazut pozele tampa cum sunt nu mi-am dat seama ca vali esti tu)

dau si eu o fuga sa iau un buchet de flori pt mama mea

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

La multi ani, Vali! DD sa-si faca efectul fizioterapia si sa nu te mai doara spatele.
pofta buna la tort! sa fii cit mai darnica si sa-l imparti la fete!

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

La multi ani Getutzo!!

Mergi la inceput