MONTIGNAC (117) ..."EMMA ingerasul licurici iubit"
Raspunsuri - Pagina 12
latrishia spune:
Da e chestie de metabolism, dar tot imi pari tare slaba. Am pus si eu poze la diverse greutati, si dc vrei sa vezi cum arata cu adevarat o grasa, uite te la mine cum aratam la 110kg, eu n am probleme, ma ingras uniform de sus pana jos, nici capu intre ochelari nu mi mai incape
Lori&Luanna(5.11.2005)
andanii spune:
latrishia ce tare esti ... cu ...nu incapi cu capul intre ochelari
am vizionat pozicile
alinam da, serios , esti slaba rau .... dac-as fi ca tine m-as simti miss
ancuta ce lucrezi tu de e asa stresant , ce proceduri .... io-s curioasa rau
hai vali mai pune si tu pozici , tot cu alea doua defilezi de doi ani
sanse inca nu ai reusit sa pui niste poze ???
ele mama ia sa te vedem din ce cauza te tot plangi tu ... cate kg ai ???? ia sa te vedem
pe toatele slabutele
acusorule te asteptam si pe tine pe aici ....
melany te-am laudat .... nu zici nimic ???
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii melany ti-am vazut pozicile noi , acolo aveai 75 , cel putin asa scria ... acuma arati si mai bine la 70 ... bravooooo .... intra draga mai des pe aici sa ne mobilizezi ..... arunci bomba si pleci ??? chiar asa de putin ne iubesti???? |
Stai ca am facut de Paste, la tara si o sa le pun si pe alea, nu am apucat ca trebuiesc micsorate.Giur pe rosu!
melany72 spune:
citat din mesajul lui andanii melany te-am laudat .... nu zici nimic ??? ANDANII |
Am vazut bre...dar zilele astea nu am intrat mai deloc pe calculator..de ce? Pt ca am fost ocupata cu sport, cumparaturi siii iar sport!
Ma pregatesc intens de vara.Ca pe 15 iunie o tirez in vacanta doua saptamani.
Azi repet figura ca trebuie sa-mi intaresc bratele astea nenorocite. Sa va zic ce mananc EU azi? Evident nu monti..
-fulgi de ovaz cu lapte si fructe confiate
-ou fiert, cascaval, muschiulet file
Asta la servici la 2 mese.
Acasa o sa am probabil:
-carnita de miel cu salata daca gasesc pe drum
sau somon la cuptor cu usturoi si smantana
-migdale, caju
Altceva nu-mi da prin cap acum..
melany72 spune:
Ma credeti ca uitasem ce poze am pus la album?
Andanii, in aia in care trag de fiare am 70, e facuta chiar cand am primit ganterele si ma cantarisem.Numai ca pantalonii cad de pe mine, noroc ca stateam aplecata..
melany72 spune:
citat din mesajul lui Ele Andani mi-e rusine sa zic cat am...tac malc pana imi revin. Margelute Elena & Denisa NOI |
Te-am vazut la 70 in ianuarie...s-a schimbat ceva?
Ele spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui melany72
Te-am vazut la 70 in ianuarie...s-a schimbat ceva? |
Pai m-am intors tot acolo...
Margelute
Elena & Denisa
NOI
andanii spune:
of fetelor 70? vreau si eu la 70 sa fiuuuuuu da mai e mult pana acolo ... si-apoi vreau 65 si-apoi 60 poate si tot asa .....
gata .... am fugit ca ne da drumul de sf gheorghe ... si merg la sala ... daca tot ne-a dat liber macar sa folosesc ziua libera cu spor ....
melany ma bucur sa te vad pe aici cu atatea mesaje ... si binenteles ca a bucur si de prezenta ele-i sa nu mai dispareti va rog , chiar de nu mancati monti 100% faceti parte din familia asta nu ????
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
alinam spune:
Ele da las' ca vine vara si tu vara ajungi la 64kg de regula .
Andanii sarumana, din pacate nu am poze decat pe hartie cu mine la 75kg, nu mai vreau sa jung acolo,acum sunt normala, da cu burta, solduri samd, ai obs. ca am pus mai multe poze cu mine cum eram decat cum sunt acum, daca isi face timp ele si imi trimite poza cu mine la 90kg o pun si pe aia sa vedeti ce "manute" am acolo, Ele a zis ca sunt elefantica in poza aia.
sa stiti ca ieri am fost cuminte ca toata dupaamiaza am catat la poze si nu m-am fatait prin bucatarie
Latrishia esti tare cu okelarii hihihiihi, ti-am vazut pozele, hai ca ai potential, vreau sa te vad la 65kg, ce zici?
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)