MONTIGNAC (117) ..."EMMA ingerasul licurici iubit"
Raspunsuri - Pagina 11
sanse spune:
Citat: |
ia zi la baba cat de purcea ai ajuns ???????? |
Pai baga globu-n priza si vezi ...
Maine ma cantaresc...
Poate mai pun si eu pozici ,sa vad.
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
sanse spune:
Iarasi nu mai pot intra pe contul comun...
Un pic de mila si trimiteti-mi si mie ce tre' sa bag acolo...daca vreti sa ma vedeti...
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
Ele spune:
citat din mesajul lui sanse Iarasi nu mai pot intra pe contul comun... Un pic de mila si trimiteti-mi si mie ce tre' sa bag acolo...daca vreti sa ma vedeti... MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA POZICI KG MELE INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC |
Gata, trimis!
Margelute
Elena & Denisa
NOI
valentinag spune:
Si mie parola pliiz,ca mi-a mai dat-o Dana saraca de fro 2 ori,da n-am salvat-osi se sterg automat mesajele.
Dana,eu de la fasole ies afara bine de tot si nici n-am pus decat o lingura de ulei la o craticioara marisoara bine!Am facut si cateva sarmale monti,cu orez,pe langa fasole.oricum doar in seara asta am mancat din ele,ca maine am musafiri si gatesc separat,sambata la fel,am gasca mare la masa,oricum ma straduiesc sa fac si chestii monti ca sa mananc si eu!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
alinam spune:
neata!
Ele, 90kg e aia de cand eram gravida , da nu am gasit cd-ul , am mai observat ca nu prea am stat la poza cand eram mai marishoara .
Anca tinem pumnii, lasa ca la munca e mai relaxant decat acasa cu bb, sau cel putin asa am simtit eu .
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
Ele spune:
citat din mesajul lui alinam neata! Ele, 90kg e aia de cand eram gravida , da nu am gasit cd-ul , am mai observat ca nu prea am stat la poza cand eram mai marishoara . Anca tinem pumnii, lasa ca la munca e mai relaxant decat acasa cu bb, sau cel putin asa am simtit eu . Alina, mama de Vlad (25.09.2005) |
Pai cred ca o am eu si pe aia...cu berbantu langa tine, la mamica ta acasa?
Margelute
Elena & Denisa
NOI
latrishia spune:
Pai ce faceti fetelor, va laudati ca vedem poze si ce faceti?
Dani asteptam freza cea noua.
Sanse hai baga si tu poze, ti am trimis pm
Alina, draga mea, m ai ucis, cat de slaba esti si cum stai tu cuminte printre ati inteles ce vreau sa spun, grase sexy
Lori&Luanna(5.11.2005)
anca.b spune:
buna dimineata!
am inceput cu o portocala mica...cafeaua am facut-o, dar mai astept o ora pt ca am pus lapte mult...va fi pe post de mic dejun, cu citeva feliutze de finn crisp.
la prinz, iar oua rosii cu cas...ca trebuie sa le termin...
iar cina, probabail ca ieri...adica un ceai verde...
acum am intrat pe site-ul postei...mi-a ajuns coletul de la boohoo...abia astept sa merg sa-l iau si sa incerc hainutele...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
anca.b spune:
Alina, esti o dragutza...la mine la job e greu, e stresant, trebuie sa recuperez mult...cred ca doua saptamini stau numai sa studiez proceduri noi. dar abia astept sa merg...desi mie greu sa-l las pe stefan fara mine atitea ore...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
alinam spune:
Ele dada poza aia, eu nu o mai gasesc .
Latrishia nu sunt slaba, par slaba imbracata, dezbracata ..... daca te uiti la poza in costum de baie o sa vezi ce zic, mai ales a in aia tot aveam vreo 2 kg mai putin ca acum, eu ma ingras aiurea adika pun mult de la fund in sus ca barbatii, la picioare nu prea, daca acopar partea de sus e ok, in plus am ales si eu poze care ma avanatajeaza . in plus am si o gena nasoala de la mama, e mare frate are 120kg si parca nu as vrea sa ajung ca ea cu pb de sanatate , gaca ma porcaiesc ma ingras rapid.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)