Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 97
Raspunsuri - Pagina 6
coca1978 spune:
CASAMIHAELAEu am luat dipherelin 3,75 compensat adica 300RON fiola am luat cate una pe fiecare luna timp de 3 luni.Am luat un REFERAT DE JUSTIFICARE de la dr, cu stampila spitalului si specificand de ce am nevoie de ele ,apoi am venit la mine in oras , mam dus la CAS sami puna o stampila sa aprobe comisia specificand lunile cand am nevoie. Si cu foaia mam dus la dr, de familie sami dea reteta timp de 3 luni .
casamihaela spune:
discutia a fost in felul urmator:dupa ca mi-a explicat care e treaba cu diphe mi-a zis ca am 2 variante:1)merg pe mana lui si ma costa 40mil( injectiile)asa am presupus eu ca de altceva nu a fost vorba,2)mi-a dat un nr de tel sa sun si atat.
elly_me spune:
Mihaela- ar fi bine sa te duci la el si sa-l intrebi in ce consta tratamentul 1.
Poate si-a modificat tratamentul si mai da si altceva (nu doar diphereline 3.75).
Dar- toate fetele cu endometrioza au facut tratament cu diphereline 3.75.
Sau- poate nu ai inteles bine si omul o fi spus 3-4 milioane/luna.
Si- sa intrebi tratamentul 2- cat te costa ???
Oricum este decizia ta.
Nu stiu daca sunt fete care au urmat tratamentul 2.
Daca sunt- poate intra si ne dau mai multe detalii.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
tinuta78 spune:
Magdut, recuperare usoara si o sa vezi ce repede apar alte II liniute cu un bebe sanatos.( daca ai reusit odata, de acum va fi mult mai usor).
Eu o sa fiu libera pana dupa Paste, asa ca va urez "Un paste fericit tuturor"
casamihaela spune:
elly multumesc mult pentru informatii ai fost tare draguta sa iti dea Domnu un bb cat mai curand ca ai un suflet mare.
referitor la ce am inteles:eram 2 cupluri si am inteles exact 30-40 mil.
nici cu dr mea nu a mers o sa incerc cu dr de familie poate reusesc daca nu ma duc la dr T si ii spun ca vreau reteta cu diphe.
intrebarea mea e daca ma hotarasc sa stau 1-2 luni inainte de tratament mai imi da atunci reteta? dupa 2 luni?
lalitica2000 spune:
felixica, multumim ca ne-ai tinut la curent.
magdita, recuperare usoara si rapida. 2009 este anul nostru, nu uita!
tamaryllis spune:
Magditule, nici nu imi gasesc cuvintele potrivite pt a te incuraja! Imi imaginez ca e ingrozitor, dar tu esti puternica si optimista si o sa treci peste necazul asta! Important e ca acum stii ca se poate!
Recuperare usoara iti doresc!
2009 este anul in care voi reusi!