Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 97

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Stau si ma gandesc ca desi incerc de ceva timp sa raman insarcinata, nu am luat pana acum decat cateva zile aid folic (mi-am cumparat si am abandonat, caci mi se parea ca dozajul este prea mare). Probabil ca am presimtit ca il iau degeaba!
Voi cat acid folic luati?
Ieri la serviciu parca toata lumea stia ca eu nu reusesc sa raman insarinata! Bine, exagerez un pic, dar ieri asa aveam senzatia. Am simtit ca ma apuca depresia, ca dupa prima laparo, cand incepeam sa plang si daca se uita cineva la mine. Normal ca am dat apa la soricei, dar de data asta nu m-a vazut nimeni, caci eram in birou. E greu tare!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Va multumesc tutoror pentru incurajari, gandurile bune si faptul ca v-ati rugat pentru mine ieri. Eu fizic ma simt bine, nu am dureri de niciun fel, sangerez, ceea ce e normal, insa nu foarte mult, si iau tratament cu antibiotic, antiinflamator si antihemoragic. Psihic e mai greu, dar imi revin. Am facut intreruperea de sarcina cu anestezie generala, nu a durat decat 15-20 minute, si a fost fff bine asa. Nu cred ca as fi suportat psihic altfel, sa fi fost cu anestezie locala, cred ca as fi plans tot timpul. Dr.T are grija de psihicul pacientelor si il admir pentru asta. Dr.Ioana a fost foarte draguta cu mine, m-a vazut plangand ieri si m-a incurajat, mi-a promis ea ca dupa o luna de pauza raman sigur insarcinata , a fost tare dulce. In rest, grea a fost asteptarea pana am facut interventia, pentru ca am asteptat vreo trei ore.
Asteptand langa salile de nastere, am vazut si un tatic fericit, caruia ii tremura mana incercand sa faca primele poze bebelusului sau. Bineinteles ca iar am inceput sa plang. Am fost o plangacioasa ieri . Insa dupa interventie m-am simtit mai bine psihic, probabil mi-au bagat calmante in perfuzie, ca am si ras cu Georgi la telefon. In rest, sper sa-mi revin cu fiecare zi care trece, nu vreau sa ma mai gandesc la ce mi s-a intamplat, ci sa privesc inainte cu incredere, speranta si credinta ca asta a fost doar o incercare peste care a trebuit sa trec si ca adevarata bucurie urmeaza cat de curand. Asta cred cu toata fiinta mea.
Ellis, multumesc pentru mesaj, intr-adevar si-a atins scopul : mi-a dat incredere ca se va putea si la mine.
Feli
Madutz, multumesc pentru toate gandurile bune si pentru rugaciuni .

Va pup pe toate, eu nu cred ca mai intru pe net pentru ca vom petrece Pastele la tara, si va urez un Paste Fericit, sa va aduca iepurasul tot ce va doriti, iar Invierea Domnului sa va aduca linistea de care avem toti atata nevoie .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa75 spune:

Magdita imi pare tare rau, dar capul sus doar ai vazut ca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa75 spune:

nici eu nu cred ca mai am timp sa mai intru pe aici asa ca va urez inca de pe acum Sarbatori fericite! si Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Magdita scumpa mea ,ma bucur ca esti bine, atit cit se poate , si la fel de sigura sunt si eu ca minunea va veni in curind. Esti o femeie puternica si f curajoasa, si cu un suflet minunat si sigur D-zeu iti va trimite un ingeras. Ieri nu am avut net, si nu am scris nimic, dar ai fost in gindurile mele mereu, chiar am ajuns ieri la biserica Radu Voda si m-am rugat pt tine, chiar te-am scris in acatist....Si eu mi=as fi dorit sa te incurajez cumva, dar imi era imposibil sa dau de tine, asa ca m-am rugat si m-am gindit la tine toata ziua...
Paste fericit tuturor fetelor curajoase si sa ne ierte d-zeu pacatele si sa avem o vara plina de burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

magdita....

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Magditu meu drag

Fetele, azi e ultima mea zi de lucru inainte de Paste! Va urez sarbatori fericite, linistite si luminoase alaturi de cei dragi! Sa ne "vedem" cu bine dupa aceasta mini-vacanta si sa-nceapa sa curga vestile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hionati spune:

magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Magdita,
Sarbatori fericite fetelor! Eu am picat de serviciu de sarbatori! Dar imi iau revansa de 1 Mai!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

Magdita .
fetele care ati facut laparo am si eu o intrbare.dupa operatie cateva zile am avut sangerari cea ce stiu ca e normal ca sa eliminat ce sa cauterizat.

dar eu elimin in continoare o secretie trasparenta foarte mult cantitativa si alunecoasa. este normal ce se intampla? voi ati patit asa ceva? nu am alte simptome nici usturimi nici mancarimi.
va doresc un Paste fericit si mini concediu placut.

Mergi la inceput