Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 97

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Help me

Vi s-a-ntamplat dupa operatie sa vi se invineteasca burtica (sub incizia de la buric) si sa va doara????

Tamy
- colegii mei de serviciu stiu ca nu pot face copii si ca ma chinui de 4 ani- dar nu se uita ciudat (de fapt, nici nu am observat si nici nu ma intereseaza).

Nu are rost sa plang - nu am plans din acest motiv.

Te stresezi ff mult si nu merita.
Eu am o vorba din popor- atata timp cat nu traiesc cu "lumea' nu ma intereseaza ce spun, cred, comenteaza.
ma intereseaza doar parerea sotului- noi doi lum toate deciziile si restul nu conteaza.

Fii zambitoare
Cei care barfesc au probleme mentale- sau vor sa se distraga de la problemele lor.

Magditzu- luna viitoare "vei trage lozul castigator"

Mihaela- tu vrei sa-ti iei diphereline-ul compensat sau la pret intreg??
Daca nu vrei sa incepi tratamentul imediat - nu cred ca se supara T.
Tu decizi

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Elly, si eu m-am invinetit un pic. Va trece nu-ti face griji!

Mihaela, poate esti la ovulatie si din cauza asta ai scurgerile acelea alunecoase.

Pup gasca de tutunici!

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

elly nu conteaza cum doar sa il iau. am fost azi la dr de familie si iam spus ca a zis dr sa imi dea ea reteta si a zis ca imi da.
problema e ca ea nu stie nimic despre boala asta si eu am fost prima ei pacienta cu endo si chiar cu laparo.a trebuit sa ii povestesc tot si sa ii spun si ce anume se intampla in timpul injectiilor. si nu cred ca cunoaste acest medicament.

naida87 nu sunt la ovulatie. cand mam operat eram in perioada fertila astept sa imi vina. dar chiar nu stiu ce e

Mergi la inceput

Mihaela- iti da reteta compensata medicul de fam.???

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

sunt in z 18 sa mai fie de la ovulatie????cei drept eu nu am reusit sa vad niciodata secretia specifica ovulatiei. iar aceasta secretie difera de ce am avut eu pana acum

nu stiu am stabilit sa incerc o luna si daca nu se intampla sa incep tratamentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

MAGDITAami pare rau prin ce ai trecut dar sper sa fie tot raul inspre BINE.

MIHAELAsi eu am avut scurgerea aia alba groasa gelatinoasa si la laparoscopie si la histeroscopie vreo 3-4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Paste Fericit , tuturor !

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaandreea78 spune:

BUna fetelor,
Magdita imi pare rau...........(nu am cuvinete).
Va urez un "Paste fericit!" si cat mai repede cu vesti bune si bebelusi pentru fiecare dintre voi.

Andreea - mamica de Raducu (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Sfanta Lumina sa va lumineze calea, iar dragostea si bunatatea Domnului Nostru sa va patrunda in suflet!

Magditzule... toata dragostea noastra iti apartine, ghiocelul mi-a soptit ca o albinutza e in zbor spre tine, sa o primesti cu bratele deschise, si o sa-ti aline toata durerea din sufletzel

numai bine tuturor!

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Fetelor va urez si eu un PASTE FERICIT - caci maine voi fi ff ocupata si sambata plec din Buc.

Asa ca va pup - sa va aduca IEPURASUL multa SANATATE si FERICIRE

Si in curand sa primim in dar o "minunea mult asteptata".

FELIX saru'mana pt raspuns.

Elly

Mergi la inceput