Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 97
Raspunsuri - Pagina 18
felix76 spune:
Buna fete dragi,
Magditu sunt ok, numa rusu asta ma supara, mi-e teama ca m-am dereglat...
Jorjilic
Machusica, m-am uitat iar pe pozele lui Bubu, e un scump grasun! Cand ai tu timp, povesteste-ne despre el.
Mada, bafta la morfifetala! Taaaaare-s curioasa ce duci in desaga!
Sarah, unde eeeeesti? Ce mai faci?
Lilisor, asteptam impresiile de calatorie pariziana!
Elly, 26 de zile? Super, inseamna ca ovarele tale benzinesc lunar!
Aditu
Bebe, Alina imi pare rau ca aud asa ceva.
Of mai fetelor, pe la noi nu se mai gravideste nimeni? Mi-e dor de majorete, petrecere si sampanii! Hai, una din noi sa vina cu vesti de gravideala!
Lali poate ne faci tu o surpriza frumoasa!
Pup gasca,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
casamihaela spune:
neata fetelor. azi z 2 a cm, a venit fix la 28 zile cum de fapt eram obisnuita,desigur cu dureri destul de mari.as fi vrut sa stau sa nu iau nimic dar nu am rezistat.pe voi va mai durut burta dupa laparo?
de dimineata cand mam trezit in partea stanga parca ma taia cineva cu un cutit in interior asa de rau ma durea.
tinuta78 spune:
toate fetele
elly, important este ca sotul sa aiba 3-5 zile abstinenta. Pe dna dr o poti suna si de pe o zi pe alta, ca sa stie ce sa-ti spuna. Am observat ca are un program foarte flexibil( doar daca are FIV, este legata de clinica).
eu o sa incerc sa-mi monitorizez singura luna asta ovulatia, dar daca trece de 10 mai m-asi proteja. Nu stiu exact la cate zile iese in caz de , bhcg pozitiv? Mari sperante nu am cu anticorpii astia ai mei,..., dar dac-o vrea Bunul D-zeu, mi-e teama sa nu-l mai supar si de data asta. Voi unde ati facut b-hcg, si cat costa? rezultatul in cat timp se da?
Gaby77 spune:
Buna fetelor,
sunt o pacienta mai veche a dr. Tutunaru, dar n-am mai fost de vreo 2 ani la el. Spuneti-mi si mie cum ma programez, ca am vazut ceva ca nu mai are asistenta parca?
Merci
G
elly_me spune:
Am incercat sa o sun pe dr.Matei dar spune ca pt moment accesul la acest nr. a fost limitat (cel cu 880)
La ce nr. sa mai sun??
Elly
Astept, astept si iar astept .....
anaconda2 spune:
Elly , mai incearca la ...***880 , daca nu si nu .. , suna pe nr de la clinica .
16 +
tinuta78 spune:
Ce linistite stati toate azi,
Elly, daca-ti da mesajul asta, poate si-a schimbat nr. Mie mi s-a parut destul de ametita cu telefonul asta. Ba i se descarca, ba chiar intr-o zi l-a uitat acasa si eu o asteptam pe la cfr2. Mi-a zis ca puteam sa sun mult si bine. I l-a adus cineva din familie in ziua respectiva, ca fara el cred ca nu putea sta. Poate i-a fost furat si din cauza asta sa fie restrictionat.., sunt presupuneri. Cel mai bine e sa suni la clinica sau la IDS( acolo parca are program fix- sambata??? nu stiu exact). In cel mai rau caz il suni pe dr. Tutunaru.
elly_me spune:
Am sunat la clinica si mi-a spus sa ne ducem acolo la 9.30
Recolteaza si rezultatul dupa amiaza.
Am intrebat la ce ora vine dr. si a spus ca nu stie- sigur dupa amiaza o sa fie la clinica.
Nu inteleg de ce tb sa ne ducem dimineata daca dr. nu este?
Cine lucreaza sp??
Ufffffffffffffff
Elly
Astept, astept si iar astept .....
tamaryllis spune:
Buna fetelor!
Nu imi mai amintesc cine a scris la un moment ca a facut niste analize care cuprindeau si sindromul antifosfolipidic. Ma interesa daca trebuie musai la institutul cantacuzino. Sau merge si la synevo? Voi ati facut toate cele trei analize pt SAFL:anticardiolipinici, anticoagulant lupic si beta2GPI?
Si as mai avea o intrebare, daca stiti cumva: daca iese pozitiv anticoagulantul lupic asta inseamna ca ai lupus eritematos sistemic?
Va spun sincer ca pe mine analizele astea ma termina! Nici nu am inceput sa le fac si deja a incept sa imi fie teama de rezultat. Nu stiu de ce nu pot fi si eu o persoana normala, care sa se agite dupa ce primeste rezultatele (daca e cazul) si nu inainte!
Ma plang si eu aici, caci nu vreau sa-mi mai stresez si sotul cu treburile astea!
Va pup pe toate si va urez II cat de curand!
Felicico, imi pare rau pt dereglare! Sper sa te refaci repede, repede!
2009 este anul in care voi reusi!
sarrah spune:
salutare dragutelor,
felix- sunt pe aici, nimic nou...sunt in z 10,astept ovulatia ! am amigdalele inflamate si ma doare si o ureche...asta imi mai lipsea...nu am ajuns nici astazi la medic.
tamaryllis- eu am facut anticorpi anticardiolipina si lupus la Bios. am citit ca se pot face si la Synevo. suna si tu si intreaba. insa, nu stiu de ce te stresezi inainte de a face aceste analize. numai citi nimic pana nu ai rezultatul !!! iti spun asta pentru ca si eu am citit tot felul de chestii (dar dupa aflarea rezultatului)mie mi-au iesit anticardiolipina pozitiv. am facut tot felul de conexiuni in asa fel incat ajunsesem sa cred ca "sunt pe duca" !
elly- d-nei dr Matei i s-a furat tel la sf saptamanii. suna pe nr de la clinica maine dupa 3 daca vrei sa vb cu dna dr pentru ca miercuri pleaca.bafta.
si bafta tuturor !