Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 97
Raspunsuri - Pagina 17
anaconda2 spune:
Tinuta , ptr laparo , nu conteaza in ce zi a cm esti . Numai la histeroscopie conteaza , ca trebuie facuta dupa ciclu imediat , ca sa nu mai fie mucoasa uterina .
Am gresit la calcul ...de am crezut ca esti la ovulatie zilele astea .
Deci daca ti-a venit pe 20 aprilie , atunci chiar la inceputul lunii mai cred ca o sa fii la ovulatie , si poti presta incepand cu 1 , o data la 2 zile , si daca e sa se prinda , cam pe 16-17 poti face deja bhcg . Deci e pana la operatie oricum .
16 +
alina06st spune:
Buna fetelor, eu tot citind (ca daca al meu e plecat, seara n-am ce face si citesc pe net) sunt aproape sigura ca in dec am avut un fel de avort menstrual. Pe langa faptul ca am prestat cand trebuie, am avut si ceva simptome de greata si altele de genul asta si niste dureri de burta ciudate, cum nu mai avusesem niciodata... Asa am tras eu concluzia. Voi care ati mai ramas insarcinate, v-a fost de folos acel utrogestan pe care il recomanda dr T? Ca am auzit multe pareri contra: ca deregleaza ciclul ( si n-as vrea ca eu il am ceas!) si ca de fapt nu e mare lucru.
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Vin si eu cu vesti bune, de data asta : fizic sunt perfect , ovare, uter, asa mi-a zis dr.T. Astept sa treaca un cm si putem sa ne apucam de treaba. Sunt foarte bucuroasa ca e totul bine fizic, cu toate ca oricum nu ma indoiam, ca stiam pe ce maini m-am dat . Sunt recunoscatoare ca il am ca medic, v-o spun cu mana pe inima.
Ii doresc sanatate multa si multa putere de munca. Sa va tina Dumnezeu sanatos dl.dr. !
Ana, felicitari pentru vestile bune.
Tinuta, bafta la laparo.
Feli.
Aditu Tamy, Georgi si toate fetele dragi
Week-end minunat .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
bb_wanted spune:
HRISTOS A INVIAT!
Magdita fruntea sus,mergem inainte! "mergem" pt ca sunt in aceeasi situatie cu tine. in martie am ramas insarcinata dupa 4 ani de incercari si am intrat sa vad cine s-a mai gravidit ca si mine, si cand ti-am citit povestea m-ai emotionat f tare, si imi propusesem sa te urmaresc fiind in aceeasi perioada cu mine sa vad cum evoluam, (eu mai mult citesc decat scriu,dar sunt pacienta dr.T,... mare OM), apoi din nefericire am pierdut sarcina pe 3 aprilie, sarcina fara embrion, nu am auzit bcf-urile, si cand spuneai tu ca ai ceva simptome si ca ai teama,am inceput sa plang pt ca erau prevestitoare pierderii de sarcina, nu-mi venea sa cred...oricum... a trecut, la mine a fost un caz mai fericit ca nu a trebuit sa ma chiureteze,sarcina s-a eliminat complet!
atat am vrut sa zic, scuze m-am lungit cam mult
poate mai vorbim...
poooop pe toate fetele dragi
dutulica spune:
Salutare tuturor.
Am poposit din nou aici ca sa va anunt ca am scris un nou capitol din odisee:
http://infertilitate.wordpress.com/2009/04/24/capitolul-7/
De data aceasta este despre operatia de laparoscopie. Speram sa va fim de ajutor daca veti avea nevoie de aceasta operatie si o veti face in spitalul Elias.
Va asteptam!
anaconda2 spune:
Dutulica .. o floare ptr Sotie . Pe cand si impresiile personale ? Care e rezultatul operatiei ?
16 +
elly_me spune:
Salutare fetele
Eu sunt in Z2: mi-a venit la 26 de zile
Niciodata nu mi s-a-ntamplat asa- probabil din cauza laparo.
In Z10 tb sa ma duc la T pt monitorizare cu spermograma sotului.
O sa o sun maine pe dr. Matei sa-l programez pe sot.
In cat timp il programeaza- daca sun luni ??
Elly
Astept, astept si iar astept .....
dutulica spune:
@anaconda2: multumim pentru īncurajari si aprecieri! Īn ceea ce priveste rezultatul laparo, am sa va rog sa mai aveti putintica rabdare, īntr-un capitol viitor va vom spune si acest mic amanunt, īnsa nu vrem sa stricam deznodamāntul!
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Bb_wanted, sper ca data viitoare sa fie bine pentru amandoua. Eu incepusem sa citesc la odisee, la mamici recunoscatoare de nov-dec 2009, si printre multe mesaje, am citit si mesajul tau cand spuneai ca sarcina ta nu mai era . Imi pare rau ca ai trecut prin aceasta experienta, insa sunt sigura ca data viitoare va fi bine pentru amandoua, o sa vezi.
Machusica
Madutz, iti tin pumnii maine la morfofetala si sunt tare curioasa sa vedem daca e , cum simt eu .
Feli, ce vesti mai ai?
Lali, tu ce mai faci iubita noastra? Vreun semn de rushi ?
Lilisor, distractie maxima la Paris. Chiar am vazut aseara niste poze facute de cativa prieteni care au vizitat Parisul luna asta si m-am gandit la tine, ce bine ti-o fi plimbandu-te pe malurile Senei .
Aditu, tu ce ai zici?
Georgi
Pup toate fetele si sa aveti o saptamana frumoasa .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!