Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 97
Raspunsuri - Pagina 16
tamaryllis spune:
Ana, felicitari pt putulica!Meriti din plin, caci tare te-ai mai chinuit!
2009 este anul in care voi reusi!
adrianaady spune:
Ana sa iti traiasca flacaul draga mea... de data asta ai poze sa ne arati si noua?
Magdita , pai amindoua "muncim " sa aducem pe lume niste verisori pt acesti minunati nepotei pe care ii avem... si sigur vom reusi
Tamy multumam de sfat, asa mi-au zis si mie toti dr ca pot face sport, mai ales ca eu nu lucrez cu greutati f mari ..aerobic nu imi prea place mie, iar pe bicicleta de acasa chiar mai fac uneori si e tare bine....
Elly cita vreme tu te simti bine in pielea ta si esti sanatoasa, nu conteaza kg...
Tinuta
anaconda2 spune:
Adriana , pe stick mi-a pus video , ..am si o poza , dar nu se vede bine ! Asa se intampla la eco pe burta ! Ca la alea vaginale , se vede mult mai bine , insa nu-mi mai face cu sonda ..
16 +
tinuta78 spune:
neatza fetele mele dragi,
am vb cu dr T ieri si mi-a zis sa-l sun azi dimineata ptr programare la laparo, exact cum a zis elly. L-am sunat si m-a programat pe 20 mai. I-am zis ca mie CM mi-a venit pe 20 aprilie, si a zis ca nu-i nici o problema. Asta inseamna ca luna asta ne protejam? Macar sa fie cu folos ca simt ca inebunesc de stres, mai trece-o luna, inc-o luna, si trece si anul asta.
anaconda2 spune:
Tinuta , inseamna ca zilele astea esti la ovulatie ?! Presteaza fata , ca poate se prinde si scapi de laparo ..! Oricum , sa faci un test inainte de operatie cu cateva zile .
16 +
elly_me spune:
Tinuta nu te stresa- poti face un b-hcg inainte ; ca sa fii sigura.
Pe mine m-a programat ff repede:
joi- am facut b-hcg
vineri- l-am sunat si m-a programat pt miercuri 9internarea) si joi interventia
Stai linistita- este fff bine ca te-a programat
Sa nu ai emotii- este ff usoara interventia.
Ana
Elly
Astept, astept si iar astept .....
felix76 spune:
Magditu, tin pumnii azi sa fii bine la control!
Jorji, cum petrecusi de ziua ta?
Rocsyca, tu dai cu nasu pe la noi doar cateodata, abia astept sa ne dai vestea cea mare la o intrare din asta "meteorica" a ta! Ce face bebelinu Alinei?
Tinuta, nu-i bai daca-ti vine ciclu cand face laparo. Asa se vad mai bine leziunile de endometrioza, daca sunt, pt ca devin active in timpul menstruatiei. Pentru siguranta, cu o zi inainte de laparo poti faci betaHCG la urgenta si te lamuresti daca esti graviduta au ba. Ce frumos ar fi sa anulezi operatia din pricina de gravideala!!!!
Elly grasunica desi mie zau ca nu-mi pareai de cate kile zici tu!
Sarah, tu cum stai? Te monito luna asta sau iei pauza! Ce bine ti-ar face un relax de o luna!
Aditu
Crisarh, la tine se apropie marele eveniment! Ce face bebe roz? Tu cum esti?
Mada
Tamy, din nefericire n-am doua liniute dar nu-s chiar deloc demoralizata. N-a fost sa fie luna asta, mai incercam si luna viitoare! Cred ca o sa fac si niste echo abdominale la mine in oras ca sa monito ovulatia.
Pupacesc gascoteca de tutunici,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
tinuta78 spune:
Ana, abia sunt in z5, si cum s-a dereglat menstra, o sa ovulez cam cu 10 zile inainte de interventie.
Sigur iese asa repede la b-hcg daca e sa se prinda?
Sunt putin stresata ca v-am auzit pe toate ca laparo se face pana in ovulatie si credeam ca asa este bine pana sa inceapa sa se ingroase endometrul. Daca face laparo cu cateva zile inainte de cm..., oare sa fie cum zice felix "mai bine??"
ms frumos ptr incurajari