Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 97
Raspunsuri - Pagina 15
felix76 spune:
Magdi, papusele sunt nepoteii tai! Niste scumpinei dragalasi! Sa fie sanatosi sa va bucure viata!
Aditu, ma bucur ca ai aparut si ca esti asa optimista! E extraordinar ca ai gasit o doctorita carete indruma si care sta si de vorba cu tine!
Jorjilic cant de ziua ta!
Elly spor la benzineala ovarelor dupa laparo! Poate ne dai vesti bune! Tu sa slabesti? De unde? Ca nu esti grasunica!!!!
Tamy
Mihaela, sper sa nu te mai doara burticuta deloc!
Eu sunt ok, in asteptarile de dupa ovu. Sper la doua liniute, ca in fiecare luna dealtfel
Pup gascacoteca,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
adrianaady spune:
Felix scumpa mea pai iti tin pumnii strinsi, strinsi si ma rog pt cele doua liniute, stii ca doar pe tine te astept Tu ce planuri mai ai? te mai duci pe la vecini? tu ai facut analizele din z21, parca da, cum ti-a iesit progesteronul? stii ce ma gindesc, ca poate nu ar strica sa ii faci o vizita drei de endo... din cite imi amintesc eu tu ovulezi, sotul are ceva probleme dar stiu ca se trateaza, tu ai fsh cam mare dar ii dai in cap.... la histero totul era ok. Ma gindesc si eu ca nu ar strica inca un sfat avizat sau sa isi dea cu o parere...
elly f bun planul tau, sigur va da roade. Si sportul ne face atita bine, asa ca fa-ti curaj si mai incearca bicicleta aia, si eu voi face la fel
magdita spune:
Hionati, adevarat a inviat !
Feli, saru'mana pentru aprecieri .
Aditu, e superba nepotica ta . Sa va traiasca sanatoasa si sa ii faci repejor un verisor .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
elly_me spune:
Felix- sunt cam grasunica
Dar eu sunt ovisnuita cu mine
De cand m-am apucat de tratamente - din 2005- m-am ingrasat 25 kg.
Aveam 48 kg- iar acum am 73
Si am 1.65
Ar tb sa slabesc 10 kg.
Sincer nu prea am vointa.
Dar o sa ma impulsionez sa slabesc- caci ambitie am suficienta (mai multa ca niciodata)
Elly
Astept, astept si iar astept .....
georgia_c spune:
buna zanici
am trecut sa va multumesc pt urari , sa va pupacesc pe toate...
sa auzim de multi bbici
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
tinuta78 spune:
dulce elly, ptr sfaturi.Dar parca imi este din ce in ce mai teama.
Si eu am probleme cu greutatea. Eu sunt cu 10 peste tine si la h si la G. E posibil si asta sa fie o problema ptr fertilitate. in 2 ani m-am ingrasat 10kg si nu stiu din ce.
tamaryllis spune:
Vai ce mai nepotei frumosi aveti,mai fetelor! Aproape mi-au dat lacrimile vazandu-i!
dar o sa avem si noi minunatii!
Aditule, sora-mea a ramas insarcinata (si facea de ceva timp sport) si a mers in continuare la sala pana pe la 3 luni, dar lucra cu o intensitate redusa! Acum a nascut si are doar 3-4 kg in plus fata de greutatea initiala.
L-am intrebat si pe T, care mi-a spus ca nu e nicio problema daca fac sport.
Ai putea sa mergi la aerobic/tae-bo si sa adaptezi intensitatea antrenamentului in functie de cum simti tu ca e mai bine. Eventual poti sa discuti si cu antrenorul!
Vorba Ralei, Parerea mea!
Asa e cu bicicletele astea statice, devin cuiere!Eu pana la urma am vandut bicicleta statica, caci o tineam degeaba si mi se parea plictisitoare.
Feli, succes! Sa iti iasa II!
2009 este anul in care voi reusi!
anaconda2 spune:
Buna fetele ! Am sosit de la dr (...care a venit direct la cabinet de la aeroport). Sala era deja plina ..
Putzulica meu e f ok , l-am vazut si 4D , facea baie in piscina ...are vreo 200 gr , vreo 17 cm ..si e mai mare cu o saptamana . Peste vreo 3 sapt trebe sa fac eco de trim 2 la Iosup , asa ca deja trebuie sa ma programez.
Pupici .
16 +