Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 97

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

La Multi Ani celor care isi sarbatoresc astazi ziua numelui !

anul viitor sa sarbatoriti si impreuna cu BB !

georgia-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

La multi ani celor care isi serbeaza ziua de nume! O primavara frumoasa va doresc!

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

La multi ani! Va urez in primul rand sanatate, caci fara ea nu avem liniste! Dumnezeu sa va binecuvanteze cu un cat de curand pe toate!

Petrecere frumoasa!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragele mele,

In primul rand La Multi Ani tuturor celor ce-si serbeaza ziua numelui sau cea de nastere astazi , sa fiti sanatosi/oase si sa va fie viata o sarbatoare.

Va pun mai jos cateva poze noi cu nepoteii mei scumpi : Andrea, baietelul sorei mele, a implinit 3 anisori ( "mama ce succes" , cum canta Cleopatra Stratan), iar Mihai, baietelul fratelui, are de-abia 10 zile, dar se face el mare .

Va pup pe toate si va urez sa simtiti cat mai curand bucuria de a da viata .

www.flickr.com/photos/12786534@N04/page1/" target="_blank"> pozici dragi

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

La multi ani ! va doresc multa sanatate,fericire si cat mai repede 2liniute.
eu astept sa imi vina cm ar trebui sa vina pe 26 si tare sunt curioasa daca o sa ma mai doara burta. era singurul simptom la cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetele mele dragi!
La multi ani pt cele care isi serbeaza azi ziua de nume , sa fiti sanatoase si fericite cu un prunc in brate georgia
Magdita am vazut pozele, ai niste nepotei minunati, sa va traiasca si sa va bucurati de ei. Ma bucur ca esti bine atit cit se poate, si sunt absolut convinsa ca va veni si ziua cind ne vei da iar acea veste mare si de data asta totul va fi perfect. aaaa si esti f frumusica apropo
Felix scumpa mea ce mai faci tu? ce vesti mai ai? sa stii ca si eu sunt cu geana pe tine Eu sunt binisor,cu multe ganduri in capusorul asta al meu... Am profitat de zilele fertile si acum astept...
Nu v-am povestit, dar in miercurea din saptamina mare am fost la doctor, si la dr Albu si la dr endocrinolog Magda Bajenaru, ea mi-a dat sa fac analizele hormonale si inca citeva, si sotului la fel. Si am fost cu rezultatele la ea. La Albu am fost doar la o consultatie, sa vad si parerea lui despre analize si ce tre sa mai fac, si recomandarea lui a fost HSG sa vedem trompele ca prim pas. Apoi seara am fost la dr de endo, care mi se pare o profesionista si un om exceptional,din citi medici am cunoscut, ea este cea mai priceputa si este riguroasa si exacta ca un ceas elevtian. Sotului i=a dat tratament pt prolactina( o are f putin mai mare), seleniu, zinc si ginsavit . L-a mai pus sa faca inainte de tratament niste markeri endocrini si dupa o sapt de tratament sa repete prolactina sa vedem daca scade. Si mie mi-a facut un plan de bataie, voi face in mai monitorizare eco a ovulatiei si cind ajune foliculul la 20mm, sa fac estradiolul imediat si daca estradiolul iese mai mare de 200, la 7 zile sa fac progesteronul. Si cind am rezultatele vedem ce tratament sau solutii imi da. Am stat o ora de vorba cu ea in aceea seara, mi-a explicat tot, s-a uitat pe toate ecografiile si analizele noastre, si se vede ca stie ce are de facut si imi da o incredere f mare, si sunt sigura ca sfaturile ei ma vor ajuta sa devin mamica. Deocamdata o sa merg pe mana ei citeva luni, si apoi oi vedea ce va mai fi...
Imi cer scuze ca m-am lungit atit, dar am vrut sa va povestesc planul meu de bataie pt lunile astea....

Mergi la inceput

Sarah o sa vezi ca in curind iti vei tine puiutii in brate, si mai stii poate ramai gravi cind te astepti mai putin...
Elly tu ce mai faci? ce urmeaza sa faci .... oricum sunt sanse mari sa ramai lunile astea, mai ales ca nu ai nici un balaur mic
Rocsy tu incotro o mai iei? ce ai mai facut?
lilisor cam tirziu m-am trezit eu, dar vacanta placuta la paris si te asteptam cu poze...
alina putin mai este pina in iunie cind vine sotul...
mada ce face burtica cu ochisori?
jasmine toate asteptam cele doua liniute si sigur vor veni odata cu caldurica de afara
Tamy pup fata optimista , asa sa iti ajute d=zeu cum iti doresti tu. As vrea si eu un sfat, stiu ca tu mergi des la sala, si eu obisnuiam sa merg la fitness, cam de 6 ani fac asta, mai putin in ultimul an de cind imi doresc un copilas. Pur si simplu imi este frica de efort, sa nu fac ceva sa imi scad sansele sa se prinda... din nefericire kg s-au adunat si as vrea sa ma mentin pina vine bebe, tu ce crezi macar bicicleta pot face acasa? putin aerobic?
Tinuta, dye, dierna, casa mihaela si toate fetele va pup si va doresc o zi minuntata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Aditu, bine ai revenit printre noi. Multumesc pentru gandurile bune si aprecieri . Bun planul tau de bataie si sper sa se finalizeze in curand cu . Doamne ajuta.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

http://www.flickr.com/photos/37673763@N05/ AICI sunt poze cu nepoata mea adorata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Adriana- eu astept sa-mi vina rushii si sa ma duc la monitorizari.
Dar pana in Z10 trebuie sa ma duc cu sotu' sa-si faca spermograma.

In Z10 tb sa ma prezint la T cu spermograma sotului si voi vedea ce vom face mai departe.

Si eu am fost la dr.Bajenaru de vreo 2 ori- este super ok- foarte deschisa si comunicativa.
Nu m-am mai dus pt ca mi-a spus sa slabesc si imi recomandase xenical- iar eu nu vreau sa iau xenical.
Poate afecta viitorul bb- si nu vreau.

As vrea sa slabesc dar natural.
Mi-am luat role - ma voi duce sa ma plimb in parc cu rolele.
Poate mai bag in seama si bicicleta- prea sta degeaba- am umplut-o cu maimutoaie

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput