Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 97
Raspunsuri - Pagina 13
felix76 spune:
Magditu drag
Jorjilic
Lilisor, drum bun catre Paris! Sa pui pozici!
Sarah, ma bucur ca in sfarsit revii la normal! Sper din suflet sa-ti iei puii acasa!
Aditu, tu unde-mi umbli? Inca esti in vacanta?
Mada, voi ce faceti??
Rocsy, ce mai faci? Incotro o mai iei?
Tinuta, mi-e mi-a trebuit vizata trimiterea de CASS (asta anul trecut in ianuarie) pentru ca nu sunt din Buc. La viza mi-a trebuit si acea adeverinta cu plata contributiei catre CASS, ai mei de la serv n-o virasera... Balamuc a fost, mai ales ca Tutu m-a anuntat din scurt sa ma duc la laparo...
Pupacesc gasca,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
tinuta78 spune:
Multumesc tuturor pentru sfaturi. am mari emotii. Abia astept sa fac laparo sa scap de stres, dar imi e tare frica de anestezie, intubare si ce-ati mai povestit voi, in conditiile in care eu n-am mai avut nici o alta interventie chirurgicala. Dar asta este, visez mereu sa am copilasi, sa semene cu mine si sotul, sa-i iubim nespus de mult, deci... vom face tot ce este posibil si tine de noi. Ma apuca plansul de fiecare data cand vad femei gravide sau cu bebei in brate, simt ca nu mai rezist luna de luna sa sper ca se va intampla.
Ana, cum se activeaza PM-ul?
jasmine30 spune:
Fetele nu mai zice nimeni nimic ??????????
Offfffffff asa mult imi doresc sa am si eu un test cu doua linii luna astaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pup
elly_me spune:
Salutare fetele
Eu sunt in asteptarea rushilor.
Sunt in Z25.
Eu speram sa-mi vina mai repede avand in vedere ca am facut laparo
In ultimile luni mi-a venit cam la 35-40 de zile.
Sunt ff curioasa daca dupa drilling o sa am foliculi babani si o sa ovulez
Tinuta- eu l-am sunat pe T si m-a programat prin telefon.
L-am sunat intr-o vineri si m-a programat pt miercuri.
Se da concediu medical cu urgenta medico-chirurgicala (platit 100%) pt zilele de spitalezare.
Si mai poti cere- eu am mai cerut inca o saptamana.
Felicia - il suni pe T pt programare- si iti spune el sa via in ziua x- la ora y (dar nu se tine cont de ora- cel mai bine sa se duca mai devreme)
Elly
Astept, astept si iar astept .....
elly_me spune:
Georgi- cred ca te vazui marti la carrefour arena- sau te-am confundat???
Elly
tamaryllis spune:
Buna, fetelor!
Eu nu am noutati! Ma pregatesc financiar si psihic de fiv-ul pe care o sa-l fac prin iulie-august si care o sa fie o reusita finalizata cu sau !
Intre timp, astept vestile bune de la voi, pt ca sunt convinsa ca nu vor intarzia!
Pana una alta, eu nu o sa plec de la subiectul asta, caci din august-septembrie voi merge la T pt monitorizarea sarcinii!
Vedeti cat sunt de optimista?
Va pupacesc pe toate!
2009 este anul in care voi reusi!
alina06st spune:
Buna fetele!
casamihaela, multumesc pt vesti despre T. Sper sa nu apara probleme, eu ma voi duce in mai din nou la un control si o ecografie si fac atunci si programarea pt laparo. Adica asa intentionez. Mai ales ca eu am ciclu regulat (ceas) asa ca pot sa stabilesc din timp. In iunie ar trebui sa imi vina cam pe 3 iunie, poate fac operatia pe 3, 4 si apoi sotul vine acasa in jur de 20, 25 si ne paucam de treaba. Nu prindem perioada mea fertila, dar ce mai conteaza Avem o vara intreaga la dispozitie si ceva din toamna planuri, planuri!
Va puuup!
georgia_c spune:
Hristos a inviat , micute zanici
ce mai faceti voi .. ce mai fac fetele ?... bine sanatoase , voioase?..sigur ca da
elly , io fusai marti in arena , dar de ce nu m-ai tras de maneca ( sa mi-o rupi)..eram cu sosulica , la cumparaturi , caci daca umblaram de Paste , nu aveam nimik de papacit acasa si a trebuit sa iesim
va pupacesc pe toate , nu va enumar ca scap sigur una dintre voi si nu vreau sa supar
feli sunt cu ochiul geana lipita de "monitaur"
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
elly_me spune:
Si eu fusei plecata de Paste si nu aveam nk in frigider- caci am tinut si post inante 3 saptamani.
Si ne-am intors marti- am descarcat bagajele si ne-am dus direct in carrefour.
Erai la casa sa platesti si nu eram sigura ca esti tu
Acum ca stiu- data viitoare te trag de manecutza.
Elly