Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 97
Raspunsuri - Pagina 12
rocsy2007 spune:
Hristos a inviat !
Ce mai faceti voi dragele mele tutunici? am intrat sa va salut si sa va urez sa vi se implineasca visul.
mada sa ai grja de ghiocel.
feli,,aerilian, sarah, magdita si toate celelalte fara exceptie.
felix76 spune:
Cristos a inviat!
Pupacesc gasca de tutunici! Sper ca ati petrecut frumos de sarbatori si acum sunteti pregatite pentru ca sunt convinsa ca vor urma vestile bune!
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
magdita spune:
Hristos a inviat !
Felicia_, eu stiam ca dr.T e plecat din tara de luni pana joi, eu o sa merg vineri la control. Insa daca Ana merge joi, inseamna ca joi poate fi gasit la cabinet.
Pup toate fetele, fara exceptie.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
alina06st spune:
Buna fetele si bine v-am regasit. Sper ca ati petrecut frumos. Eu am profitat ca sotul e plecat din tara si am fost de pasti la parintii mei. Am stat de sambata pana luni si am recuperat destul de mult timp. M-am pus la curent cu vestile despre rude, vecini, cunostinta... Plus rasfatul ca la mama acasa.
Stie cineva ce se mai aude cu laparoscopiile? Sper sa se fi rezolvat sau sa se fi detensionat situatia. Eu ar trebui sa fac in iunie. Puup pe toata lumea!
casamihaela spune:
Alina eu cand am fost miercuri la scos de fire era un cuplu tot pentru operatie. a venit aceias persoana sa o ia pentru operatie care ma luat si pe mine.eu cred ca da dar nu stiu daca sa mai schimbat ceva intre timp.
tinuta78 spune:
Neatza si Hristos a Inviat!
M-ati mai linistit cu vesea ca dl doctor nu este saptamana asta. Am incercat si ieri de la 5 la 7 sa-l tot sun. Probabil cand va reveni in tara va lua in calcul si sms-ul meu ( ptr programarea la laparo), daca nu are telefonul prea incarcat. Acum ce-o vrea D-zeu.
Mai am o intrebare. Am trimitee de la medicul de familie ptr elias de 2 luni(din februarie), oare mai este valabila, sau trebuie sa cer alta?
multumesc si
magdita spune:
Buna dragele mele,
Tinuta, trimiterea de la medicul de familie nu e valabila decat o luna de zile calendaristica, deci iti trebuie neaparat una noua, iar adeverinta trebuie sa fie cat mai completa, inclusiv cu contul in care se vireaza contributiile, cu numarul OP-ului prin care s-a facut ultima plata si data acestuia.
Coca, activeaza-ti PM-ul sa-ti trimit numarul de telefon al dr.Albu de la Medlife. Cu el aveam de gand sa fac si eu HSG, dar acum nu mai e cazul. Asta daca nu ai rezolvat intre timp.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
tinuta78 spune:
Multumesc magduta,
atunci astept confirmarea dl dr si merg pe urma la medic sa refac trimiterea. Cu plata contributiei sa vedem cum o rezolv cu adev de servici, ca...., nu prea se plateste
casamihaela spune:
Tinuta eu stiu ca in momentul cand ceri adeverinta la servici chiar daca ei nu au platit ar trebui sa vireze bani in cont special pentru tine ca sa ai o adev corespunzatoare.cel putin la mama la fostul servici asa se proceda.eu am patito acum cativa ani mi-a scris pe ea ca ultima luna de plata era ianuarie si eu am cerut in martie,deci nu platisera contributia pe 2 luni.
asa ca am scos bani din buzunar ca adeverinta nu era valabila.