Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 97

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Scumpele mele,intru sa-mi iau ramas bun de la voi, maine dimineata imi iau zborul spre mult iubitul meu Paris.Voi lipsi 10 zile si va asigur ca-mi veti lipsi.Sa va gasesc sanatoase si cu vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Hristos a inviat !
Sper ca ati avut un paste fericit toate tutunicile. La mine a fost un paste cu speranta, dar ..., ieri au venit uratii in ziua 39 ( record mondial ptr mine). am deja 2 luni de monitorizare ,dereglare totala de la utrogestan si ar urma laparo, daca o sa mai poata dl Doctor. Am incercat sa-l sun ieri, dar n-a raspuns, asa ca i-am trimis un sms. N-am primit nici un raspuns inca.
elly, mihaela, fetele care au facut laparo acum recent, cum v-a anuntat data programarii? Sa-l mai sun, sa-l stresez, sau sa astept un semn de la D-lui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 11_dye spune:

HRISTOS A INVIAT!

Miracolul Invierii Domnului sa va aduca sanatate, bucurii, liniste in suflete si copilasii mult doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Mii de popici pentru toate dragutzele

Aerlilian... sa ai o vacanta de vis ,si cum te-am sfatuit mereu lasa orice calcul, e mult mai importanta relaxarea , DD sa fie cu voi si sa va aduca tot ce aveti nevoie

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

Hristos a Inviat !

aerlilian vacanta placuta !

tinuta- mai scrie i inca un sms. de obicei raspunde...bafta !

felix-

mada- pupici la patrat pentru tine si ghiocel !

ely
-

eu, sunt in Z4. in sfarsit mi s-a reglat CM. mi-a venit menstruatia fix la 28 de zile, probabil din cauza ca nu am mai luat nici un fel de hormonale. daca nici luna asta nu reusesc luna viitoare imi pun cei 2 embrioni congelati.

salutari tuturor tutunicilor si multa bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Adevarat a inviat!
Magdita, acum am citit... tare rau imi pare...
Fetelor, am o rugaminte la voi: stiti cumva daca dr T e la cabinet zilele aste? M-a rugat o prietena sa-i fac programare, dar Ramona nu raspunde la tel... sau il am gresit? 0720 099 299.

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Felicia din cate stiu eu dr Tutunaru nu este saptamana asta , iar la telefonul acesta nu mai raspunde nimeni, a ramas la Ramona dupa ce a nascut si nu au reusit sa-l recupereze. Eventual sa-i trimiti un mesaj pe numarul lui de telefon.

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

HRISTOS A INVIAT!
Tinuta eu cand am fost prima oara la cabinet i-am zis eu de laparo si asa ma programat. din cate stiu Elly sa programat prin tel.mai insista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Hristos a inviat !

Dragele mele va pup pe toate fara exceptii !

Eu am avut niste Sarbatori tare frumoase, in mijlocul familiei si al enoriasilor din parohia noastra.

In Vinerea Mare prin grija sefului meu care adonat o suma de bani parohiei noastre, am reusit sa facem pachete pentru saracii si pentru copiii din parohia noastra, pe care le-am daruit dupa Slujba Prohodului.

In Noaptea Invierii Dumnzeu ne-a daruit o mare bucurie, aceea de a fi pentru cateva clipe Vestitorii Luminii Sfinte de la Ierusalim, caci sotul meu a fost desemnat de sefii sai care au preluat de la delegatia care a adus in Bucuresti Lumina Sfanta de la Mormantul Mantuitorului, sa duca aceasta Sfanta Lumina in parohiile situate in jurul parohiei noastre.

In acea seara am simtit Binecuvantarea lui Dumnezeu peste noi toti si sper ca Lumina Sfanta pe care am vestit-o cu mare bucurie in suflet sa ne lumineze pe toti si sa ne implineasca dorinta arzatoare de a aduce pe lume prunci sanatosi !

Acum ca s-a terminat postul sper din tot sufletul ca minunea aceasta se va intampla curand si ca toate ne vom intalni cu burticile maaaaaaari la usa lui Tutu!

Va pup pe toate si sper sa auzim numai de vesti cu cate doua linii pe testele de sarcina in urmatoarea perioada!

Cu mult drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mada, merci!
Totusi, daca la nr asta de tel nu mai raspunde nimeni, nu se mai fac progrmari? Ca banuiesc ca n-are Tutu timp sa mai faca si programarile, tot el...

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput