*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (245)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Anul trecut pe vremea asta, tremuram toata de emotie, de asteptare, de frica... In jumatate de ora urma sa intru in operatie. Mi se facusera toate testele, eram in pijama, vorbisem cu anestezistul, venise dr meu sa ma pupe si sa ma asigure ca totul o sa fie bine. Mai urma sa ies pe hol, sa-l mai vad o data pe randunoi (care nici nu mai stia cine este de cata emotie avea in el ). Imi mangaiam burtica maaaare pentru ultima data, mai vorbeam cu Doamne Doamne sa-l rog sa aiba grija de noi doua.

O fata din sala ma intreaba cand nasc. Zic "pai in jumatate de ora" E foarte mirata cum de rezist si nu-mi e frica! "Dar crezi ca am alta alternativa? "

Vine iar dr meu. Imi zice ca s-a terminat operatia de dinainte, sia cum pregatesc sala. Ma mai strange odata de umeri, si ma imbarbateaza! "Ia sa vezi ce repede terminam, si ce copil frumos o sa ai...!" Este atat de calm, si vorbeste cu atat de multa siguranta, incat chiar incep sa cred ca e un mizilic nasterea asta... Ma intreaba "la viitorul tata ai fost? Inca nu, pai hai sa mergem" Si iesim amandoi pe hol. Imbratisari, pupaturi, imbarbatari... Apoi dr se uita la ceas, si ma ia "Gata, hai sa intram." Ii spune randunoiului "Iti iau o fata, si-ti aduc doua!"

Apoi sunt dusa in sala, intepata, amortita, intinsa, branulata, acoperita cu cearceaful. Totul e la locul lui. Intra si doctorii, ora 12 - incepem. Aproape imi era frica sa si respir! Aveam senzatia ca tremur toata. Dr. ma tinea de vorba, glumea cu mine, rezidentii lui la fel. Simteam cum umbla prin mine, cum taie, cum trag, cum departeaza (nu ma durea nimic, dar simteam). Apoi la 12.07 simt o mare usurare, il vad pe dr ca ridica ceva in aer, si printre cele mai minunate sunete din lume - primele scancete ale copilului meu, aud "Bravo mamico! Ia uite ce grasunica! E intreaga, are de toate, e frumoasa, e perfecta! Felicitari!"

Apoi peste alte cateva minute imi aduce neonatoloaga langa fata un bot roz si creponat, moale, cald si pufos. "Mami hai pupa fata" N-am fost in stare sa o pup, de frica sa nu o sparg, n-am fost in stare sa spun nimic, in afara de un MULTUMESC adresat universului!
Cred ca doar am plans, dar nu-mi mai aduc aminte...

Si asa si-a inceput aventura vietii primul meu copil! Zana mea dorita, visata, iubita!

Nu-mi vine sa cred ca a trecut un an! Un an plin de atatea realizari, atatea impliniri! Acum am un rost in viata, acum stiu ca nu am trait degeaba.
Acum am o imensa responsabilitate - sa cresc un OM frumos si drept!

Va multumesc din suflet pentru urari! Randunici!!!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Kitzy felicitari pentru II!!!

Sarcina usoara, nastere de vis si bebe mirific!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Apoi peste alte cateva minute imi aduce neonatoloaga langa fata un bot roz si creponat, moale, cald si pufos. "Mami hai pupa fata" N-am fost in stare sa o pup, de frica sa nu o sparg, n-am fost in stare sa spun nimic, in afara de un MULTUMESC adresat universului!
Cred ca doar am plans, dar nu-mi mai aduc aminte...

Si asa si-a inceput aventura vietii primul meu copil! Zana mea dorita, visata, iubita!

Acum am o imensa responsabilitate - sa cresc un OM frumos si drept!

Felicitari Kya pentru pretiosul tau cristal!!! Putere si intelepciune sa o ajuti sa cresca OM MARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

LA MULTI ANI ZANA FRUMOASA, O SA FII UN OM MARE MINUNAT!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sanziana

Sa cresti mare, vesela si sanatoasa!!! Sa va traiasca Zanuta, Ralu, sa fiti fericiti!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce cuminte se joaca Stefan cu jucariile, rar asa ceva la noi
mimo e de belea fi-tu cu chilotii sora-sii! am vazut si petrecere faina de ursuleti!Felicitari surioarei graviduta, sarcina ca un fulg sa aiba!
miky felicitari mergaretei!
gecko am vazut cu ochii mintii tot viitorul descris de tine, si imi imaginam cum voi forumi noi la 60 de ani, si vom povesti ce ne fac nepotii!
kitzy tace si le face! FELICITARI, sarcina usoara si frumoasa!!
kya frumos ai povestit!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am uitat sa va spun...Muffy se da jos de pe canapea, din pat, singur, de duminica, a invatat cu mama!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Nu sunt tocmai in apele mele, probabil de la vremea de afara...nu putem iesi si asta ma da peste cap! Rebe la 12 s-a culcat, era maraita si obosita ...asa ca pana se trezeste ea stau pe crenguta si incerc sa construiesc o scrisorica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Bubu, l-am admirat pe Stefu' tau cum se joaca el cumintel asa! Mah, ce sa zic, este super, truper ca-si face de lucru cu jucariile . A mea n-are stare nici 5 secunde, chiar daca ii rastorn in mijlocul camerei cutia cu jucarii, n-are nici-o treaba cu ele...se joaca pe acolo cateva secunde si gata, a plecat. Iar in casa ma solicita intens ca ea singura nu se joaca, vrea sa faca totul cu mine de mana!

Vali, super a mancat Matei, felicitari, s-o tina tot asa!

L-am vazut si pe cel mai marait, ce haios este!!!!! Fataaaa Mimo, ca frumos s-a mai facut!

Ramo, ce harnicuta esti tu!

Ursuleata, oauuuu ce de poze! Super! Foarte frumoasa distractie si felicitari sorei tale pentru sarcina.

Liana, pup Scumpicica sa iasa mai repede maselutele care o necajesc atata!

Gecko, foarte emotionant si mesajul si montajul. M-am uitat impreuna cu Rebe de dimineata la primul an minunat al Bursucului. Si intindea si ea manutele si scotea niste sunete ca de maimutica sa...adica se bucura!

Kitzy, felicitari pentru sarcina, sa fie intr-un ceas bun si sa ai sarcina usoara. La fel s-a intamplat si la noi...in luna cea mai "slaba" a iesit Rebe!

Alice, ma bucur ca e mai bine degetelul Theeutei, m-am gandit la voi.

Kya, frumoasa nastere, iar misiunea de-a face-o pe Sanzi om mare o sa fie minunata de-a lungul vietii!

Felicitari si Mufului pentru reusita cu patul, canapeaua!

Naty, imi pare rau de noaptea de veghe, sa nu mai fie inca una. Stiu ca e greu...

Simo, Luny, Olgutza, Tuchi si toate randunicile.

Mergi la inceput