*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (245)
Raspunsuri - Pagina 4
kitzy spune:
Gecko, Mimo, Cami va multumesc mult, inca-s socata, nu-mi vine sa cred....am facut testul doar asa....chiar nu ma asteptam, mai ales ca luna trecuta a fost doar o data, si nu ma laud cu asta, da no, stiti si voi cum e cu copiii...nici husbandul nu l-am anuntat, momentan ii plecat din tara, sper sa ma sune azi si sa-i dau marea veste, de fapt sa-i dau cadoul de Pasti
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca de Diana (24.04.2008)
mimonix spune:
Kitzy , putin si bun
Gecko ce-mi facusi? Acum ascult tot albumul Miracle si-s in transa
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
natynic spune:
Neata!
Capul inca e intre umeri desi Iulia a facut iar febra azi-noapte si a tusit ingrozitor...in plina noapte aspirat, pus Colargol, Nurofen, Eurespal...Pana la urma a adormit linistita, acum e relativ ok dar bineinteles ca mi-a servit si un scaun mare si moale...
Dar nu ma mai gandesc la de-astea...dupa cuvintele atat de frumoase ale lui Gecko (sunt de pus pe prima pagina, zau)
Kitzy, -stiu ca-ti doreai mult pe bebe 2
Felicitari si Carminei!
LA MULTI ANI ZANA SANZIANA!
Mai revin, sper...sunt zombi, e a doua noapte de veghe. Uf, eu nu stiu cum ati rezistat atata unele din voi cu insomniile...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
lianam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Liana de data asta te-am prins! Numai daca te striga Bubu apari Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN) |
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
lianam spune:
sa fie intr-un ceas bun kitzy
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
Simo27 spune:
La multi ani Zana SANZIANA!!!!Sa ai parte de o viata minunata!!!
Wow:Felicitari ,KITZY!!!Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatoas!!!
Felicitari si sora Carmina de Ursulica!!!
Doamne,chiar ,Gecko,o fi ceva in aer de se ia!Superb,superb,superb montajul,muzica m-a facut sa plangacesc iar Bursucelu ce mult a evoluat de cand era bebe...E Un SCUMPIC!!! pe obrajorii dolofanei
Adriuta,La multi ani Sotului!Sa -ti traiasca si sa te fericeasca in continuare
Maine e ziua sotului meu-tot berbecel-si nici eu nu i-am luat cadou...
Liana,hai mai pune pozici cu Scumpicica
Naty,ce zice Ingi???al meu de cate ori sunt bolnavii copii ma bate la cap cu antibioticele..asa ca,te inteleg
Sanatate si sa scada febra si sa dispara tusea!
Oana,ce m-a distrat Bunicu cu papucii altui copil..tare haios!
Ramo,ma bucur ca Socrela se simte mai bine!Spor si tie azi la curatenie
Ursulica,m-am delectat cu pozele cu Ursuletu.ca tare imi era dor de el!
Gata,va las !ma cheama treaba
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
aliceionescu spune:
'neatza!
Degetul Theutei, Theuta si cu mami va multumesc din suflet pt toti pupicii vindecatori trimisi catre noi. Au prins tare bine!
Kytzi, sarcina usoara sa ai!
Gecko, emotionant montajul!!!
Luny, ai aflat in ce piesa de teatru juca Mufa? Foarte tare, ca de obicei!
Bubu, , foarte cuminte Stef cu jucariile lui, pe mine Thea nu ma lasa sa fac nimic, sta numai printre picioarele mele, n-as avea in veci curajul sa calc cu ea in preajma! Spor la treaba si azi, esti pusa pe fapte mari!
Naty, imi pare rau de inca o noapte nasoala...Offf, tre' sa vina vara asta o data, sa scapam de muci!fetele.
Olga, ce faza si cu nepoata! Am ras si eu de Sku la biserica, tre' sa fi fost tare bun iepurasul de ciocolata!
Ursu, foarte frumoasa petrecere, dar si protagonistii. Sarcina usoara surorii tale, aceeasi intrebare: e al treilea copilut, nu?
Simo, spor la treaba si tie!! E bine ca mai ai unde sa-i lasi pe baieti, ca altfel merge greu de tot curatenia.
Mihutza,
Liana, pe Teo cu durerea de masele. E bine ca bea apa, nu conteaza cata. Si fii-mea e fan paine...
Despre apa: Pt lapte- numai apa plata (pe care i-am fiert-o doar in primele luni, cred ca vreo 2...). Pt mancarea noastra- din care rareori ii mai dau si Theei ( nu ca nu vreau eu, ci ca nu mananca ea mai nimic...), apa de la chiuveta. Pt mancarea Theei- atunci cand ii fac separat- apa plata.
Kya, ca mi-am amintit: fii-mea a zis intr-o zi, cand i-am dat ciorba (din ciorba noastra) ca este "apa". Si a tinut-o asa cateva minute, incat am renuntat sa-i mai dau vreun pic de zeama. Din pacate, nici legumele n-au avut mai mult succes, dar zeama cu lingura -sub nicio forma!
La multi ani, Sanziana!! Sa fii sanatoasa si fericita!!!
Clodute, multzam de cafea, ti-a iesit! Poti sa mai faci si alta data!
Va pup, am plecat la ale mele!
luny spune:
LA MULTI ANI SANZIANA, ZANUTA SCUMPA!Sa fii sanatoasa si fericita!
noi am fost operativi iar, deja am terminat o ciorbita de stevie si loboda, i-am scos si Puffului portioara, sper sa-i placa! si in curand ne apucam de cozonacit la masina de paine, testam reteta Ioianei, daca iese bine, o repetam si de Paste!
ma duc sa vad pozici si sa vad ce ati mai
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
14 aprilie 2008:
Citat: |
Postat de Naty: Buna ziua! Fetelor, Kya a ramas la spital, naste AZI, majoretele la inaintare!!! HAI KYA!! HAI SANZIANA!!! |
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
gecko spune:
gata!!!Pandispanele sunt in cuptor, casa este aproape aranjata (haos frate dupa 4 zile cu Bestia mica acasa si 3 zile cu Bestia mare pe cap), am tuns copacii, am adunat frunzele de pe langa casa si acum mai am juma' de ora de liniste pana vin Bestiile.
Miha, multumesc de mesaje, recunosc ca nu am ajuns sa le citesc si am fost placut surprinsa sa vad ca nu a mancat sotul prea multe litere la redactare si m-a dat pe spate "adorabilul" ce l-a folosit.
Ariel, multumesc pentru filmul cu Loleck, vai de steaua mea ca Loleck e in picioare si nu ma va mira daca imi face vreo "bucurie" si imi aduce pompierii la usa...nu de alta dar e leit tac'su (exceptie gura ce nu-i mai tace) si taica'su a dat foc balconului vecinilor...ca s-a jucat cu avioane cu reactie si a pus in coada avioanele facute din hartie cate un batz de chibrit aprins...ghinionul a fost ca un avion a aterizat pe perdeaua alora.
Simo, ma bucur sa te vad pe crenguta, fara febra in mesaj, spor la treburi si sper ca si Nicoleta a scapat de kakabrontozauri.
Naty, bine ai venit in lumea colectivitatii...speram sa nu te intampin in infirmerie...sa treaca repede boala si tu sa scapi cu capul pe umeri.
Mimo, baga dragut-o ca si eu de dimineata imi scutur camasa pe mine. Melodia si albumul mi le-am amintit ca spunea (cred) RalucaS de la Galati de ele cand eram la odisee si mi-au placut tare mult, sper sa fie si barbatu'miu multumit de alegere caci mi-a spus un NU hotarat cand am incercat sa i-l prezint pe Dan Spataru
si in caz ca ma citeste Protectia copilului si mai am vreo sansa sa scap...nu am putut face pandispanele ca Patrick si-a aniversat anisorul in mare energie...fum lasa in urma lui...si in cele 30 de minute de somn am preferat sa dorm si eu ca am presimtit eu ce ma asteapta. In plus Dl Sot s-a considerat inca burlac si iar a stat peste program si cand a venit acasa bine-nteles ca m-a intrebat de pandispane.
si cea mai tare faza de ieri...din seria "ERAM PRECISAAAA!!!!"...neamurile nici nu au stiut ca e ziua lui Patrick...le-a picat fatza intre sarmale cand le-am spus ce ZI MARE este...mai, astia au incriptat in codul lor genetic...nu ati vazut asa ceva...nu am pretentia sa tina minte data mea de nastere (ca deh, sunt mai proaspata in familie...doar de 12 ani)...dar copiii uita zilele de nastere ale parintilor....parintii ale copiilor...astia trebuie premiati...si toti 4 sunt pe acelasi tipar...
Nu va zic ce chin pe sot...ce groaza...ca pe langa pierderea burlaciei odata cu insuratoarea mai trebuie sa tina minte si data casatoriei...si iar soc cand nevasta il felicita de aniversare...si iar capul bagat in asfalt de rusine ca si anul asta a uitat...si iar promisiuni ca la anul isi va aminti din timp si nu va mai veni cu mana'n popou...si la anul o luam de la capat...si-a pus 3 remindere pentru ziua mea de nastere (pe celular, pe PDA si pe mail)...si chiar si asa uita, daca nu se intampla sa fiu in preajma lui chiar in momentul in care ii bippaie celularul apoi iar raman cu buza umflata.
ma duc sa verific pandispanele....