*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (245)
Raspunsuri - Pagina 6
luny spune:
clau de ce esti intoarsa, s-a intamplat ceva?...si la noi e aceeasi p[roblema, nu iesim, ne dam peste cap...Mufa s-a culcat tarziu,pe la 1, cand s-o scula ii dau sa pape..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, ZANUTZA MICA!!! SA ADUCI NUMAI VRAJA SI PRAF DE STELE IN VIATA PARINTILOR TAI!!!
FELICITARI CARMINA SI KITZY!!! DOAMNE AJUTA SA AVETI SARCINA USOARA SI DE POVESTE!
gecko, :)) sa-ti mai zic ca frate-miu a aruncat ghena de gunoi in aer cand era pustan?
cu pompierii ai grija, vezi sa nu-l inveti pe Bollek sa fie prea igienic si sa flambeze wc-urile
beyyyyyy, eu am inghetat de frig in casa . dimineata am refuzat sa ies de sub pilota. eram criogenata!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
ariel_7000 spune:
fetele, a primit careva indemnizatia marita????? ca eu astept si astept....
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
clauclau spune:
Luny, nu s-a intamplat nimic, cred ca mi-e dor si de Razvi, vremea e urata, Rebe e tare maraita daca nu iese afara, m-am ciondanit putin si cu mama....chestii de-astea!
Rebe inca nu s-a trezit, doarme de la 12...
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
raluca2107 spune:
La multi ani Zanutza mica si scumpa sa cresti mare, sanatoasa si sa fii fericita!!!
Kitzy, felicitari pentru cele doua liniute sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Gecko, esti mortala cu zilele de nastere. Al meu s-a scos. Ca sa fie sigur ca nu uita de obicei imi ia cadou in august , iar eu sunt nascuta in octombrie. El zice ca cica nu a mai avut rabdare sa tina surpriza, dar eu m-am prins ca e ca sa-si ia de-o grija.
Ariel, sotul meu a primit azi pe card indemnizatia marita pentru ca din ianuarie a intrat el in concediu ...era mai rentabil.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
ramo_cata spune:
salutare..pauza de 15 minute..am gatit mazare cu carne de vitel,am facut papica pt andru spanac cu piept de pui ,am un om la munca imi cara niste pamant pt ca vrea sotul sa puna alt gazon,am facut ordine in mobila de bucatarie,am spalat niste perdele ,i-am dat lui andru sa papa,l-am culcat si acum cred ca merit si eu o pauza de 15 minute sa ciripesc ...
liana titza ta vrea sa fie o balerina mica ...deja a inceput sa tina cura cu apa.. noi suntem la capitolul dintisori ...apare nr 5..maselute nici gand...
alexia mergareata..cred ca toti copii sunt inebuniti dupa pisici..andru zice..ssss ssss...de la pis pis asa il intreb eu unde e pisica... si multa sanatate
adriuta la multi ani sotiorului si eu lunganul tau...
mihutza
clodute mersi pt cafea
gecko sa dea d-\eu ca tot ce ai scris in primele randuri sa se adevereasca..parca ne si vad peste 20 si ceva de ani tot calare pe DC si care mai de care cu laude despre puiutzii lor...doamne ajuta sa fie bine.. de o mie de ori bestiutza frumoasa frumoasa...super montajul
kitzy felicitari sa fie intr-un ceas bun frumos cadou v-a adus iepurasul...
naty si multa sanatate iuliei..
simo
alice ma bucur sa vad ca degetelul e mai bine
luny spor la cozonacit
va las ca intre timp se trezi si andru il culcai la loc ...merg iar la trebaluit va pup ...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
clauclau spune:
A dormit Rebi 2 ore si jumatate, a papat tot castronelul de legume cu pui si acum incepem iar cu joaca.
Rami, spor la treburi in continuare.
Eu azi am reusit sa fac ordine la dulapul Rebeccai si la dulapurile cu docomente!. Dupa cum vedeti ma misc cu pasi de melc...
Gata, plec la joaca!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
mimonix spune:
Frumoasa rau perioada asta de sarbatori de puiuti Cel putin eu parca sunt mai emotionata decat anul trecut recitind fiecare poveste a nasterii, vazand fiecare montaj,vazand cat de mari si frumosi au crescut toti....imi sunteti f aproape de suflet toate, ca niste surori Ce mi-a venit asa deodata? Pai am citit si povestea nasterii Zanutzei dupa ce am vazut montajul cu Patrick si am ascultat Celine Dion
Am aranjat cu petrecerea pt motz, aseara am platit si taxa la biserica pentru botez si mi-a mai ramas doar marea dar o dovedesc eu si p-asta
A, gluma zilei Dialog intre mine si Teo
"Vaiii, vai ce ma fac eu cand o face Vladutz 24 de ani si eu oi avea 64 ??? O sa fiu sclerozata si o sa-l intreb de trei ori pe zi :tu cine esti mama? " Teo tacea, butona la mobil si ma ignora...Eu continui " Ca Teo sigur o sa isi vada de ale ei si nici n-o s-o intereseze de noi " (vorbeam cu Mari,al carei baiat implineste maine 24 de ani) La care Teo misca , se foieste si in sfarsit ridica privirea "chiar asa pesimista esti?" Eu, deoadata mai vioaie , cu privirea stralucitoare "?????" La care ea, f serioasa zice " mama, sunt multi oameni care la 64 de ani se descurca inca f bine singuri" Si eu care credeam ca ea va avea grija de noi, se ofera ea in viitor sa ne ajute Oricum, am ras bine azi
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
raluca2107 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Frumoasa rau perioada asta de sarbatori de puiuti Cel putin eu parca sunt mai emotionata decat anul trecut recitind fiecare poveste a nasterii, vazand fiecare montaj,vazand cat de mari si frumosi au crescut toti....imi sunteti f aproape de suflet toate, ca niste surori Ce mi-a venit asa deodata? Pai am citit si povestea nasterii Zanutzei dupa ce am vazut montajul cu Patrick si am ascultat Celine Dion Am aranjat cu petrecerea pt motz, aseara am platit si taxa la biserica pentru botez si mi-a mai ramas doar marea dar o dovedesc eu si p-asta A, gluma zilei Dialog intre mine si Teo "Vaiii, vai ce ma fac eu cand o face Vladutz 24 de ani si eu oi avea 64 ??? O sa fiu sclerozata si o sa-l intreb de trei ori pe zi :tu cine esti mama? " Teo tacea, butona la mobil si ma ignora...Eu continui " Ca Teo sigur o sa isi vada de ale ei si nici n-o s-o intereseze de noi " (vorbeam cu Mari,al carei baiat implineste maine 24 de ani) La care Teo misca , se foieste si in sfarsit ridica privirea "chiar asa pesimista esti?" Eu, deoadata mai vioaie , cu privirea stralucitoare "?????" La care ea, f serioasa zice " mama, sunt multi oameni care la 64 de ani se descurca inca f bine singuri" Si eu care credeam ca ea va avea grija de noi, se ofera ea in viitor sa ne ajute Oricum, am ras bine azi Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea |
Vezi mai Mimo cum nu te-ai uitat azi la zarzar cum vezi numai jumatatea goala a paharului. Fata era optimista, ca vei fi sanatoasa si fresh la 64 de ani, iar tu te vedeai in carut asteptand afurisitul ala de pahar de apa de la copil .
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
natynic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluca2107
Vezi mai Mimo cum nu te-ai uitat azi la zarzar cum vezi numai jumatatea goala a paharului. Fata era optimista, ca vei fi sanatoasa si fresh la 64 de ani, iar tu te vedeai in carut asteptand afurisitul ala de pahar de apa de la copil . |
...si gandind ca bietul Vladut va trebui la vesnica ta intrebare "Tu cine esti?" sa raspunda de zeci de ori pe zi: "Eu sunt Vlad, baiatul tau. Ia zi, unde e Vlad? Arata pe Vlad. Bravooo! Acum arata pomul"
Hai mai Mimo, zau! Fata are dreptate... Ca pana atunci s-ar putea asta sa fie varsta de pensionare la femei
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...