*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (245)
Raspunsuri - Pagina 7
Simo27 spune:
Vreau sa iti zic,Simo-Mimo,ca mama mea are 62 de ani!si ma ajuta mult de tot,e in putere,da
?Asa sa o tina Bunul Dumnezeu!Asa ca,te vad eu la 64 de ani cu nepotii in brate

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
mstela spune:
Pentru ieri:
LA MULTI ANI CU SANATATE BURSUCEL PATRICK!SA CRESTI MARE SI SA ADUCI BUCURII PARINTILOR!Pentru azi:
LA MULTI ANI CU SANATATE ZANA SANZI!SA CRESTI MARE SI SA ADUCI BUCURII PARINTILOR!
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
tuchita spune:

LA MULTI ANI, SANZIANA!
SA CRESTI MARE, SANATOASA SI VOIOASA!

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
cleme spune:
LA MULTI ANI SANZIANA! SA FII FRUMOASA, SANATOASA SI IUBITA!
Mimo esti de coma!!!!!
..si gandind ca bietul Vladut va trebui la vesnica ta intrebare "Tu cine esti?" sa raspunda de zeci de ori pe zi: "Eu sunt Vlad, baiatul tau. Ia zi, unde e Vlad? Arata pe Vlad. Bravooo! Acum arata pomul"
Naty 
ariel_7000 spune:
naty, am ras de m-am spart!!!
...dar poate o pune sa-i arate ochiul 
bey simona, iar ajung la concluzia ca ai o fata inteleapta!
si...acu' sa-ti zic una de-a lui osho...nu stiu cum suna exact, asa ca o scot din putul memoriei: ca cei mai multi oameni uita sa traiasca in prezent, ca ei ratacesc aiurea in trecut sau in viitor si ca uita sa pretuiasca momentul prezent. asa ca mai termina cu 64 de ani aia si traieste ACUM !!! acum ai copiii astia minunati, timpul liber si frumos si zarzarul din fata ochilor. ce tot o dai tu cu ce va fi??? va fi ce va trebui sa fie! 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
aliceionescu spune:
mimo, 

da' ce te gandesti asa departe, bre? Si ca o paranteza: f tare Vlad cu chilotii sora-sii!!!
Raluca,
, ca bine zici tu "afurisitul de pahar cu apa"!
Chiar asa, parintii astia n-au alta grija decat paharul cu apa?
Luny, cum merge cozonaceala de proba? S-a votat pt Paste? Sa povestesti dc a papat Mufa ciorba, ca as face si eu una de loboda, poate o amagesc pe Thea.
Naty, 

, sa stii ca tare bine ai intuit ce-o sa-i raspunda Vlad mamei lui de 64 de ani (nici mai mult, nici mai putin).
Cum mai este Iulia?
Ramo, da' tu muncesti, fata, nu gluma! Zi drept ca te ajuta si Andru, de aia ai asa spor!![]()
Clau,
perfect te inteleg cum e sa tii in casa o zi intreaga o agitata mica...
Cata, cum, ma, ai 2 ajutoare si tu nu poti butona calculatorul? Ai rezolvat cu concertul?
Kya, foarte frumos ai scris despre floarea ta!
Gecko, ce-mi place mie cum raportezi tu de acolo, dintre pandispane si bestii mai mici sau mai mari!

Bai, eu azi mi-am facut curaj si am facut ceva ce nu credeam sa reusesc in veci: am schimbat pansamentul Theei acasa. M-au trecut aceleasi senzatii de lesin ca la Urgente, dar mi-am impus sa fiu tare. Ieri, la cabinet, asistenta s-a oferit sa-mi dea Betadina acasa, sa o pansez eu pe Thea, dar am refuzat, crezand ca eu nu am puterea sa fac asta. Trebuia sa ne vedem azi, la cabinet. Dar cum azi a fost o zi f urata, frig, vant, ploaie si cum eu am remarcat ca Thea plange si e mai putin agitata cand ii umblu doar eu la pansament (i l-am schimbat ieri de vreo 3 ori, dar doar pe cel de suprafata, la rana urma sa-l schimbe azi, la cabinet), am trimis-o pe nepoata mea cu cersitul la asistenta si am operat acasa. Offfff, iar era lipit rau pansamentul, a plans...dar muuuult mai putin ca la cabinet. Cu muuulte vorbe si povesti, am reusit! Pfiu!
Revin pe seara!
luny spune:
Mufa tipa, de fapt urla din toti rarunchii lui, ptr ca-i place, cred ca il aude tot cartierul!!
asta e noua joaca, jur ca nu mai aud bine altceva..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui natynic
...si gandind ca bietul Vladut va trebui la vesnica ta intrebare "Tu cine esti?" sa raspunda de zeci de ori pe zi: "Eu sunt Vlad, baiatul tau. Ia zi, unde e Vlad? Arata pe Vlad. Bravooo! Acum arata pomul"Hai mai Mimo, zau! Fata are dreptate... Ca pana atunci s-ar putea asta sa fie varsta de pensionare la femei ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei... |

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
multi pupicei,Alice,mama -curajoasa!sa stii,ca mai bine ca i-ai schimbat tu pansamentul..si eu sunt mai sensibila ,dar prind curaj cand e vorba de copii!
Theutei pe degetele!
Luny,Mufarinul cred ca vrea sa vada cat de tare poate tipa..asa facea si David,cand era mic.asta pana a ragusit![]()
Simo27 spune:
Cuscra,nu mai zici nimic?????

Cel putin eu parca sunt mai emotionata decat anul trecut recitind fiecare poveste a nasterii, vazand fiecare montaj,vazand cat de mari si frumosi au crescut toti....imi sunteti f aproape de suflet toate, ca niste surori
O sa fiu sclerozata si o sa-l intreb de trei ori pe zi :tu cine esti mama?
(15 ani) si