Burtici fericite de septembrie-octombrie (41)
Raspunsuri - Pagina 8
lutoniana spune:
Buna dimineata,
Monica sunt si azi acasa partial si iti multumesc de corecturile la capitol, sper ca nu le-ai facut cu pixul rosu si scris apasat si sper ca nu mi-ai dat nota 4...macar un 5 de trecere
Delia si eu mai am gust naspa ...dar nu zilnic. Cred ca e in functie de ce mancam.
Fata de milog ma mai ajuta si pe mine....si o mai folosesc.....niste ochisori de veverita infometata in care s-ar citi: pleassssss
Sper sa ma ajute pe 27 sa aflu ce sex are baietelul
Pentru pronuntarea si scrierea in aceasta odisee a cuvantului interzis si rusinos "facturi" ai din partea mea 2 palme. Eu mil-am scos din vocabular
Simona mai scrie si pe la noi...ai vazut ce dragute si amuzante suntem, nu ? Te asteptam cu drag ca noi nu putem scrie la mamici de Canada cu toate ca eu as fi vrut ....
Biaz si cumnata mea a inceput lucrul tot asa dupa cele 42 de zile...sau cate sunt. Se poate daca ai pe cineva de incredere care sa stea cu copilul.
Mary pai nu am decat cuvinte de lauda, pana la 25 de ani ai bifat si scoala si copii....si poate vei avea nepoti pe la 45 de ani....Stiu ca nu e usor dar esti curajoasa si optimista Te felicit inca odata.
Cea mai fericita 18 + cu
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unombun Fetelor,sint in sapt.12 acum.De 2 zile nu mai am greturi si voma.E normal??Vi s-a intimplat si voua la fel? |
da, dupa primul trimestru, greata si voma se diminueaza sau dispar ..
eu sunt un caz aparte - le-am avut, mi-au trecut si acum au revenit - .. ieri si azi .. greata la greu .. m-am saturat!
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 14+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
biaz29 spune:
citat din mesajul lui santorini 5. Pofta de mancare nu mai am ca in primele luni, dar am luat deja 6 kg (de la 50 la 56 la 1,62 m). Acum am inceput sa mananc mai multe gratare, salate, fructe etc. sa mai controlam un pic gerutatea, ca tot mie o sa imi fie greu la vara (m-a cam certat si dr un pic) Cred ca m-am intins cam mult 18+ cu <http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1 |
Wow! L 1,62 ai avut 50 kg? Te invidiez! Eu cand am ajuns la 55 mi s-a parut ca am realizat cine stie ce.
Te ingijorezi cu privire la lungimea mesajelor tale? Ai vazut ce "logoree" am eu la degete?
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+
angelli spune:
Hello fetele ce active sunteti, ieri discutati despre puncte la eco si acuma deja va ganditi la nastere, mai stati un pic ca mai este.
Voiam sa intreb daca sunt si contabile printre noi, ma intereseaza daca firma sotului meu poate sa preia contractul de credit bancar contractat de mine si el ca persoane fizice.In sensul ca el sa isi treaca obligatia platii ratelor pe firma lui ca asta era obligatia mea si eu m-am saturat, vreau sa ne separam veniturile
Si eu sunt in 14 sapt, sper ca dupa Pasti sa aflu daca intr-adevar este baietel.
Voi ce v-ati gandit pentru masa de Paste? Pana acum eram abonata la Soacra catering dar acuma cred ca ma taie de pe lista ca am avut probleme diplomatice.
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
lutoniana spune:
Fetelor care s-au gandit la mine si Adela va multumesc pentru sprijin.
A ajuns aseara destul de tarziu. E oarecum mai bine in sensul ca nu o durea. Cum bine stiti, in starile astea nici sa-ti fie bine si sa inceapa organismul sa nu mai lupte, nu e bine.
Sotul i-a zis: "am venit acasa sa te pun pe picioare ca am auzit ca pe fiica;ta nu prea o asculti...si trebuie sa ne vezi si noua la toamna bebelusul".
A inceput sa lucreze la partea de convingere ca ar mai fi o analiza de facut si un tratament care nu se face decat la spital (unde ea nu vrea sa mearga)....si zicea ca ar fi reusit cumva cumva.
A regasit goale si triste camera noastra, biroul cu calculatorul...toate lucrurile.... Ma rog, probabil ca fetele plecate stiu la ce ma refer, noi am plecat cu 2 valize cu haine, incaltari, o lenjerie si un prosop......
Concluzia este ca niciun dr nu da sperante si nu vrea sa spuna cat mai este....dar sotul a facut cel mai bun lucru posibil ca amers sa o vada, sa vorbeasca...chiar si doar pt cateva zile.
Sa va povestesc si ceva amuzant....noi ne-am casatorit in toamna lui 2007 si am primit ca toata lumea la seturi de farfurii...de am umplut podul cu ele .....si cand am venit aici a trebuit sa ne cumparam ....de-mi venea sa ma bat singura la fundul gol de ciuda.....si cate si mai cate......am acasa si a trebuit sa luam aici....DAR noi am dorit asta si avantajele si oportunitatile exista.
Nu stiu cat va dura dar sper sa reusim sa ne integram aici intr-un mod natural, sa ajungem sa le intelegem modul de gandire si viata.
Si sincera sa fiu nici macar nu stiu daca va interesau toate astea.
Daca vreti sa ma cunoasteti un pic mai bine, puteti citi si asta:
http://cautfericirea.blogspot.com/
In rest mai citesc si mai revin.
Sa fiti voioase chiar daca e urat afara
Cea mai fericita 18 + cu
lutoniana spune:
citat din mesajul lui angelli Pana acum eram abonata la Soacra catering dar acuma cred ca ma taie de pe lista ca am avut probleme diplomatice. |
....cea mai mare greseala
Cea mai fericita 18 + cu
mary_07 spune:
Adela,Lutoniana
Lasand la o parte modestia din mine,eu una sunt f mandra de realizarile mele de pana acum....chiar daca toate fostele mele colege experimenteaza acum viata de student( cu chefuri prin camine si alte distractii) eu una nu regret nimic si expermientez si traiesc din plin viata de mama si sotie
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 19+, cu -Alexandra
Ellenuta spune:
angeli mare greseala ca te-ai certat cu soacra .. acum trebuie sa te apuci de bucatareala ..
noua ieri ne-a sosit mielul .. sotu' si cu socrella l-au transat, l-au bucatit si pus la congelator .. asteapta sa fie preparat.
vom avea asa
oua rosii
drob
salata beouf
bors de miel
friptura miel (gratar sau cuptor, vedem in functie de cum e vremea ca am vrea sa mergem la tara. daca mergem vom avea si coaste de miel la gratar)
EDIT: sarmale de la mama
cozonac
tort de mere cu crema de zahar ars
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 14+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Ellenuta vom avea asa oua rosii drob salata beouf bors de miel friptura miel (gratar sau cuptor, vedem in functie de cum e vremea ca am vrea sa mergem la tara. daca mergem vom avea si coaste de miel la gratar) EDIT: sarmale de la mama cozonac tort de mere cu crema de zahar ars |
....si de ce trebuia sa faci toata insiruirea asta ?
Eu am pana in acest moment:
- oua vopsite
- lipsa de imaginatie
- oua vopsite
- neindemanare la sarmale
- oua vopsite
- sotul se lauda ca baga un cozonac dar sa vedem.....
Cine vine la noi la masa ?
Cea mai fericita 18 + cu
santorini spune:
Mare greseala Angelli. Diplomatia e cea mai importanta in relatia cu soacra!
Eu o sa fac friptura de miel (marinata ca m-a inspirat adimercedes acum vreo saptamana) si cred ca o sa incerc sa fac pasca. Asta pentru ca vin ai mei si mie imi place sa gatesc de sarbatori! Restul (oau rosii, drob, bors de miel) de la socrela, care recunosc e o dulce!
Mie mi s-a facut o de u mai pot mai ales ca am cautat pe net niste retete si aveau si poze!
18+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1