Burtici fericite de septembrie-octombrie (41)
Raspunsuri - Pagina 9
lutoniana spune:
Am mai gasit una tare:
" AIRPORT METAL DETECTORS are completely safe for pregnant women. Only your luggage is X-rayed "
Cea mai fericita 18 + cu
santorini spune:
Lutoniana mi-a placut tare mult de ai scris pe blog!
Apropo de mancare tot e bine ca ai gasit vopsea de oua .
18+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
selen80 spune:
Neatza! (sa zicem)...
Luto, hai ca ai fost tare! macar de un lucru esti sigura...ca faci oua vopsite dar eu as veni macar pt cozonacul ala..ca-s moarta dupa cozonac
in schimb Elle m-a omorat cu tortul de mere cu crema de zahar ars si asteptam si retetele promise ca in lipsa de vinete la cuptor eu mi-am facut o salata de vinete....
Legat de vergeturi...stiti ce mi-a zis o prietena? ca stie multe persoane care se dadeau cu ulei de masline si n-au avut probleme....dar eu nu-mi inchipui cum ar fi sa miros a salata dupa fiecare dus
despre ce s-a mai discutat....a, concediu....eu nu m-am hotarat, m-a intrebat si seful cam pe cand preconizez ca voi pleca, dar...ce sa zic...depinde cum ma voi simti, cat de cald va fi afara si daca voi suporta sa-mi bata aerul conditionat in cap 8 or pe zi (ca in casa nu am nevoie, e destul de racoare si pe timp de vara..)...dar eu cred ca august nu ma mai prinde la munca...
kg, slava cerului, n-am luat decat vreo 3 pana acum nu stiu cum am reusit, pt ca am rontait in continuu, si eu oricum am fost dintotdeauna predispusa la ingrasare rapida si ireversibila
Lutoniana, o idee buna ar fi sa pui linkul de la blog in semnatura, ca sa putem intra si mai incolo daca nu putem chiar acum....ca dup-aia va fi mai greu sa gasim exact mesajul asta....
19+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
lutoniana spune:
Santorini Selen vine nea' Goran Bregovic la Constanta in concert ?
Ca parca l-am auzit pe Baselu ca merge la concert de Paste...si nu mai stiu daca am visat dar parca zicea ceva de maulul marii....
Ar fi super sa puteti ajunge, imi place tare mult .....
Cea mai fericita 18 + cu
lutoniana spune:
Selen ...e bine ce spui tu numai ca urmeaza sa scriu si despre sarcina si alte farame de fericire gasite....descoperite...si acum mi se pare cam golas.
Cand il mai creste mami....il si "promoveaza".
Cea mai fericita 18 + cu
santorini spune:
Da vine! O sa fie slujba pe plaja si dupa aia concert. Eu tocmai de asta i-am chemat anul asta pe ai mei la Constanta (de obicei ne duceam noi la Pitesti). Vreau neaparat sa merg pt ca imi place mult Goran Bregovici. Pacat ca vine si Baselu!
18+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelli Hello fetele ce active sunteti, ieri discutati despre puncte la eco si acuma deja va ganditi la nastere, mai stati un pic ca mai este. Voiam sa intreb daca sunt si contabile printre noi, ma intereseaza daca firma sotului meu poate sa preia contractul de credit bancar contractat de mine si el ca persoane fizice.In sensul ca el sa isi treaca obligatia platii ratelor pe firma lui ca asta era obligatia mea si eu m-am saturat, vreau sa ne separam veniturile Si eu sunt in 14 sapt, sper ca dupa Pasti sa aflu daca intr-adevar este baietel. Voi ce v-ati gandit pentru masa de Paste? Pana acum eram abonata la Soacra catering dar acuma cred ca ma taie de pe lista ca am avut probleme diplomatice. Adrianasi Andreas(28.07.2006) |
nu stiu cum e cu trecutul obligatiilor in contabilitate, dar eu nu stiu ce banca ar accepta cesiunea contractului de credit de pe persoana fizica pe juridica...eu zic de acolo sa incepeti, sa mergeti la banca sa intrebati daca este posibil, si de-abia dupa aceea sa va interesati si de partea de conta....
analiza dosarelor de credit este total diferita de la persoane fizice la juridice, e vorba de alte norme, alte categorii de venituri, etc....ca sa preia firma creditul (lucru de care sincer eu n-am auzit in cei 3-4 ani de cand lucrez in banca...), daca este posibil, implica o analiza a societatii, cu toate hartoagele aferente, acte legale, financiare.....
19+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni