Burtici fericite de septembrie-octombrie (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

OOoo Selen...nici eu nu m-as da cu ulei...adica sunt unele lucruri pe care nu le-as putea face.
Mai stiu niste ....(mai bine nu pun si adjectivul) care dadeau nou nascutul cu ulei fiert si racit pe cap ca sa-i creasca parul ...sau nici nu stiu de ce.
Din categoria asta am exemple vazute ...la viata mea....
La un gratar, un bebelache de 2-3 luni la maica'sa in brate si vine unu si-i da cu un carnacior oltenesc dinacela bun si picant pe la gurita ca cica: "sa nu-i fie pofta copilului"
Eu i-as lega pe astia de calorifer....cateva luni pana li se sting ideile astea din cap.

De fapt era vorba de vergeturi: sunt sigura si convinsa ca depinde de tipul de piele iar cremele nu fac decat sa ajute si ele acolo....dar nu vor schimba niciodata natura. Am zis ...am zis.

Cea mai fericita 18 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Yap yap, vine nea Goran la Ct si mai e si moca

numai ca eu nu am aflat inca unde anume va fi concertul....peste tot scrie "plaja Mamaia"....de parca plaja mamaia e atat de mica inca toata lumea trebuie sa stie unde sa ajunga Santorini, ai aflat tu mai multe? ora si locatia exacta?

19+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Pupici pentru fete cu burtici!

Multumesc mult pentru urarile de sanatate pt fii-mea Lutoniana, Daiamar, Elenuta, Selen, scuze daca am uiatat pe cineva.

Antibioticul da rezultate, Eva e mai bine nu face fecbra, dar tuseste si e maraita...de imi vine sa ma urc pe pereti . E in vacanta de la gradi si nu are rabdare sa se joace singura macar un minut. Tot timpul ma striga, eu am treaba, tre sa incep sa fac si mancarica de Pasti... Sunt cam obosita.

Vorbeati se sani...ai mei erau superbi inainte de prima nastere..mari tari..dupa nastere era sa fac infarct. La cateva ore mi-au aparut vergeturi rosii ca focul...intre timp s-au facut albe si sanii au cam cazut..nu de tot dar...

Revin si mai intreb odata daca vrea cineva eco morfo la Herghelegiu pe 12 mai.. Eu nu ajung si poate pot face cuiva un bine..

Pup

Doro 17+ si Eva Maria (28.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata fetelor!!

Pot sa va spun ca sunt ff matinala azi..Am avut cateva telefoane de dat si m-am trezit mai dimineata ca altfel stau cate 2 3 ore la coada la telefon.Azi la noi e cam innorat dar nu-i bai ca si asa merg la servici..

AA si azi am trecut in såptamana 20..Acum am observat ca eu si Adela avem acelasi DPN..

Iulika, cea mai fericitå 20+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am uitat ce am vrut sa spun...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doro76

Pupici pentru fete cu burtici!

Multumesc mult pentru urarile de sanatate pt fii-mea Lutoniana, Daiamar, Elenuta, Selen, scuze daca am uiatat pe cineva.

Antibioticul da rezultate, Eva e mai bine nu face fecbra, dar tuseste si e maraita...de imi vine sa ma urc pe pereti . E in vacanta de la gradi si nu are rabdare sa se joace singura macar un minut. Tot timpul ma striga, eu am treaba, tre sa incep sa fac si mancarica de Pasti... Sunt cam obosita.

Vorbeati se sani...ai mei erau superbi inainte de prima nastere..mari tari..dupa nastere era sa fac infarct. La cateva ore mi-au aparut vergeturi rosii ca focul...intre timp s-au facut albe si sanii au cam cazut..nu de tot dar...

Revin si mai intreb odata daca vrea cineva eco morfo la Herghelegiu pe 12 mai.. Eu nu ajung si poate pot face cuiva un bine..

Pup

Doro 17+ si Eva Maria (28.04.2005)

Legat de eco...daca nu vrea altcineva, m-as baga eu...ca eu am pe 21 si e deja destul de tarziu, as fi in sapt 25...
dar, nu vreau sa fiu "haplea" sau egoista....adik daca este cineva care nu are DELOC programare, si si-ar dori, nu ma mai bag...raman la a mea, pe 21....

deci daca nu se gaseste altcineva intre timp, tinem legatura...

poate ar fi bine sa pui "anuntul" pe prima pagina...poate il vad mai multe fete si beneficiaza de programare cineva care chiar are nevoie....

19+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Doamnelor, foarte frumos scrieti! Mie mi-a fost asa si asa sa scriu pina nu de mult, acum incep sa capat incredere si sa sper ca, de data asta, mergem pina la sfirsit.

For the records: DD este 23 septembrie, bb poarta nume de cod Zarzara si este fetita. Atomix, big brother, are 10 ani si inca nu pricepe cum il ajuta pe el peste 15 ani faptul ca o sa aiba o mindrete de sora si o sa roiasca prietenii lui la noi in casa ca sa fie prin preajma don'soarei :) Se jura ca nu schimba scutece, dar s-a oferit sa lege caruciorul de bicicleta si sa-l tirasca prin cartier :))

Sarcina usoara, doamnelor, sa va bucurati de fiecare clipa, inainte si dupa nastere, cu bebeii vostri!

Simonna

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Simona, am acum asa o stare nasoala generala...si doar stateam si lecturam fara sa pot sa scriu ceva. Dar vestea ca Atomix va avea in cele din urma o surioara...e super!!
Am plans un pic data trecuta...dar acum facem o batuta in cinstea Zarzarei

Liliana, Andra-Maria & 12+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Am uitat ce am vrut sa spun...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

nu-i nimic, Monica ...probabil nu era asa important...nu-ti bate capul

19+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzam spune:

salutare ne mai tineti minte ?

Eu gata am terminat cu pastele cred ca sunt singura care duminica a sarbatorit pastele. Intradevar mai am de sarbatorit pastele si duminica acesta dar de data asta merg la soacra eu nu mai fac nimic ca deja am obosit f tare.
Vin si eu cu intraziere si urez La Multi Ani tuturor fetelor cu nume de foare si bineteles sarbatoritelor DanaDam si Danutzu.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Selen eu auzisem ca in Mamaia la Cazino, dar nu stiu ora. probabil o sa anunte cu o zi inainte!

18+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput