Burtici fericite de septembrie-octombrie (41)
Raspunsuri - Pagina 11
alex25 spune:
Bine v-am regasit!
Va pupam pe toate si va urmarim cu mare drag, dar timpul limitat de im[iedica sa scriem mai des!
Ma bucur ca va gasesc bine si tinem pumnii sa fie toate si mai bine de acum incolo!
Eu sunt bine, paranoia e in floare, am realizat ca dupa ce trec cam 3 saptamani de la ultima eco incep sa intru in panica ca nu ar fi totul bine, nu am nici un motiv, dar neuronul meu e cam turbat! Aseara parca am simtit ceva in burtica, dar fiind la prima sarcina nu stiu daca a fost bb, cu toate ca tare m-am emotionat! Mai avem o saptamana pana la urmatorul control cand voi face si TT si o sa va mai tinem la curent cu evolutia!
La capitolul kg depuse deocamdata am luat cam 3 kg, dar la mine e tragic, pentru ca am plecat de la o greutate enorma (si nu exagerez deloc) si daca nu voi reusi sa tin in frau va fi vai si amar. Mai nasol este ca mananc tot timpul, pur si simplu nu ma pot abtine, mi se face rau, ma doare stomacul, ma ia ameteala, e cumplit, nu stiu ce voi face! Bb sa fie sanatos, numai asta conteaza!
14+ se pare ca
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
ancutzam spune:
Legat de ce vorbeati voi zilele trecute ssi eu am observat ca de cand sunt insarcinata am ceva mai mult par pe burtica decat de obicei iar linea inca nu a aparut. In schimb de cand a inceput sa-mi creasca burtica eu de fel am pielea mai uscata acum e groaznic trebuie sa folosesc crema si dimineata si seara. Si eu mi-am luat o crema de la Mustela dar sincer parca nu prea isi face efectul si am luat o crema de la Nivea pentru piele uscata si sensibila din gama pt bebe si deja e mult mai bine.
As vrea sa povestesc si eu mai multe cu voi doar ca fiind la prima sarcina nu prea am experienta, iar majoritatea ingrijorarilor mele le aveti si voi si le gasesc raspunsul aici. Asa ca stau si va citesc si imi place enorm de mult cum scrieti fiecare. Poate intr-o zi voi avea curaj si voi intra mai des sa vorbim.
O zi frumoasa tuturor ma bag la sarcinile de servici
16+
Iulika29 spune:
Lutoniana mi-a plåcut mult cum ai scris pe blog si sa stii ca ma regasesc si eu pe acolo..imi aduc aminte de primele mele zile in Suedia.. Si mai ales m-am distrat copios cu acei carnaciori oltenesti la gura bebelului..Esti superrrrrr
Despre papa de Pasti eu nu fac nimik..Vom merge la cumnata-mea sambata pt ca duminica lucrez..Nu prea se simt aici sårbatorile de Pasti..Nu e la fel ca in Romania..Voi incerca sa merg la biserica la miezul noptii..la inviere...
Iulika, cea mai fericitå 20+cu Bruce Nicholas
lutoniana spune:
Crissbebe unde esti ? Ca deja ma roade constiinta ca te-am suparat ieri
Iulika
Cea mai fericita 18 + cu
claucia spune:
Buna buna,
Multumesc pentru urari si pentru pumnii tinuti ieri la eco. A fost bine, fetita e foarte bine, dezvoltata, eco perfecta perfecta spune dr, creierasul dezvoltat, inimioara bine, manute picioruse, talpite, totul bine. IR la fel, placenta gr 0 de maturare.
Acuma...insa placenta este anterioara (la Alessia a fost posterioara) si este destul de jos, ba chiar partea de jos a placentei este in dreptul cicatricei de la ceza. Placenta anterioara este o insertie normala a placentei, nu e praevia insa m-am tot stresat si am citit pe net (rau am facut) despre placente, insertii, cazuri grave etc. Eu sper sa se ridice, dr zice ca se ridica pt ca am doar 17 saptamani si ceva si e timp. Adica sa se ridice de pe fosta cicatrice ca sa fie operatia usoara. Daca nu, se poate si asa numai ca e mai complicata un pic operatia tehnic vorbind.
Am vazut ca vorbiti de mancare, sani si linii negre
Maine o sa fie 18 grade si tot asa o tine pana la paste. asa ca bucurati-va. Chiar daca acum este oribil afara.
Clau 17+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
monica_dicut spune:
clau, ai timp pana la 28 de saptamani sa se ridice. Nu te impacienta. Si eu am citit aceleasi lucruri pe net cu placenta
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 17+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
moni_iulia spune:
Bun gasit si de la noi!
Am avut ceva de recuperat ca nu va mai citisem de vineri.
Din pacate sunt un pic cam suparata. O fi de la vreme?
De ce?!
1*Pt ca am 14 sapt(o sa schimb dupa semnatura) si n-am luat deloc in greutate cu toate ca n-am avut greturi.Kg am destule peste limita normala.
2*Mi-au aparut niste basicuti pe mana dreapta si nu stiu daca e de la faptul ca am prajit peste duminica si cam sarea uleiul sau e zona zoster ca a avut o colega.
3*Si pt ca mi-a iesit un herpes pe care nu stiu daca am voie sa-l tratez cu ceva si nici daca-l afecteaza pe bebe.
Si mai am un stres: pana zilele trecute l-am simtit pe bebe zilnic.Desi stiu ca-i devreme se intampla asta de pa la 12 sapt.Explicatia pe care o gasisem era vis-a-vis de placenta care era asezata jos posterior cu sanse mari de ridicare. Acum ma linistesc cu gandul ca s-o fi ridicat si d-aia nu-l mai simt.
Si cand te gandesti ca mai am de asteptat ceva pana pe 24 la eco...
Iulia 13+ cu
lutoniana spune:
Claucia astea da vesti bune. Felicitari !!!!
A ramas fetita si e foarte bine ca e santaoasa tun.
Cu placenta nu stiu nimic dar va spun cu mana pe inima ca eu nu ma mai apuc sa citesc pe net ca ajung la nebuni......si iar ma caut sa vad daca simt si eu asa, daca am si eu, daca am simtit asa...si dupa aceea nu pot dormi de la un stres in plus.
Sper sa nu par ultima ignoranta
Cea mai fericita 18 + cu
lutoniana spune:
Moni Iulia nu te intrista cu toate ca s-au adunat toate pe capul tau.
Eu am 18 saptamani si ceva si am luat 500 de grame ....dar deja m-am linistit ca mananc foarte bine si sanatos si nu am cum sa am ceva si bebe are de unde sa se hraneasca.
La celelalte stresuri nu stiu ce sa zic....cu zona Zoster nu-i de gluma dar poate e de la ulei.
Cea mai fericita 18 + cu
alex25 spune:
Ups, am uitat sa schimb semnatura!
15+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi